2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben baktım senin için görünüyor randevu aslında göztepe sancaktepe pendik de falan

Amin canım teşekkür ederim

Merhaba ben medicalpark göztepe hastanesinde 950 tl ye yaptırdım.

Bugün söylerler sanım. 1 aydır gitmedim. Ama yaptırmicam diğerlerinde de yaptırmadım. Randevu sıklığı nasıl acaba her ay mi yoksa 2 3 ayda bir mi onu da merak ediyorum
Aynen söylerler, ayda bir alıyorlar zaten artık 12 haftadan sonra. Arkadaslarımın da hep öyleymiş. Son aya kadar ayda bir son ay iki haftada bir oluyormus. Detaylı ultrasonu tavsiye ederim ama, onda organların gelişimi olması gerektiği gibi mi, doğumda alınması gereken ekstra bir önlem var mı ona bakıyorlarmış, test değil de kontrol yani. Sonucunda su an bir şey değişmiyor ama mesela allah korusun bir organı az çalışıyorsa ya da bazen kalpte delik gibi şeyler oluyormuş o durumda doğuma uzman hekim geliyormus. Ben tavsiye ederim onu yaptırmanızı. Ben de ikili test yaptırmadım üçlü de yaptırmayacağım ama detaylıda hem bebeği üç boyutlu görme şansı oluyor yüzü kime benziyor falan baya belli oluyor Hem de tedbir iyi bi şey bence

Bugün konuşamadık çünkü tercüman yoktu zor oldu biraz. Sağolsun doktor çok iyiydi genel olarak öyleler keske bizim memleketimiz de de öyle olsalar o kadar ilgili ki bana bissyler anlatabilmek için can atti resmen. Kafasinin gösteriyo baş baş diyo bi kaç bildiği türkçe kız oğlan diyo küçük küçük diyo. Yani belli değil küçük demek istedi sanırım. Sigorta ultrason karşılamıyormuş 3 ultrason karsiliyormus. Diğerleri gitmek istersem 40 euro

Ayy senin azıcık kalmis artikk hareketlerini falan görürsüün bana da annemler sayesinde biraz zaman hızlı geçiyor yoksa geçmezdi kaldı 2 buçuk hafta

Çok garip ya demekki bisey oldugunda hemen sormak gerekli seninde aklına gelmemiştir tabi nerden gelsin. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin kucağımıza almak nasip olsun

Nasıl geçti canım kontrolün. Bebeğin iyimi, kalbini duyabildin mi ve yine alttan mi baktı. Çok sorum oldu kusura bakma ☺

Benim ilk çocuğumdan bebek arabası var park beşik alacağım sadece.1 ay sonra cinsiyete gore yavas yavas baslarim diye düşünüyorum alisverislere.Tek tavsiyem travel sistem araba çok gereksiz ve çok yer kapliyolar 1.5 yaşından sonra kullanamadım cocuk icinde rahatla yatamiyor önü kapalı olduğu icin.sonra baston bebek arabası aldım birde 6 sene önce 1000 tl vermiştim şimdi ki aklım olsa almazdım insan kullanmadan anlayamıyor.Pusetli baston bebek arabaları var çok hafif en kullanışlı onlar

Q
Araba konusunda kesinlikle katılıyorum canim şuan baston almak istiyorum ama eşim ne tepki verir bilmiyorum travel var evde

Ayy senin azıcık kalmis artikk hareketlerini falan görürsüün bana da annemler sayesinde biraz zaman hızlı geçiyor yoksa geçmezdi kaldı 2 buçuk hafta
Ayyy evet canim en çok onu merak ediyorum nasıl büyüdü mü falan diye az kaldı hiç düşünme randevu zamanını unut

Nasıl geçti canım kontrolün. Bebeğin iyimi, kalbini duyabildin mi ve yine alttan mi baktı. Çok sorum oldu kusura bakma ☺
Yok canım olsun. Dediğim gibi tercüman yoktu ama doktor uğraştı baya bana biseyler anlatabilmek için. Kalbini dinletti ve üstten baktı alttan bekliyordum açıkçası. Kalbini de dinletti gayet iyi dedi. Cinsiyetine küçük küçük dedi türkçe konuşmaya çalıştı canım benim az çok erkek kız diyo falan baş diyo kafasını gösterip. Cinsiyet için küçük dedi. Herhalde daha belli değil anlamında falan. Test falan hiç bisey demediler 2li test vs. Sigorta 3 asi karsiliyormus bu ilkiymiş 2 hakkım kalmış istersem 40 euroya karşılığında gelebilirmisim bu şekilde.

Guzel haberlerle gel canim bizi de haberdar et
Çıktım canım çok şükür herşey yolunda organları, kan akışı, elleri, ayakları, hareketleri de hatasıyla uyumlu dedi. Cinsiyet belli değil açısını göstermiyor dedi. Yaklaşık 2 saatlik yol gittik ilk baktığında kasılmam çoktu dinlen öyle bakalım dedi 15-20 dakika dinlenince rahat gördük

Karnından
Çok sevindim iyi olmasına, kalbini dinlemene, karnından bakmana. Benimde yarın randevum inşallah bana da karnımdan bakar, inşallah herşey yolundadır. Anlamadığım şey şu 3 ultrasondan sonrası mı paralıymış

Ayyy evet canim en çok onu merak ediyorum nasıl büyüdü mü falan diye az kaldı hiç düşünme randevu zamanını unut
Ayy nasıl büyümüştür minnoş yaa hareketleri falan denk gelir inşallah canim
Düşünmemeye çalışıyorum bakalım canım ya

Evet canım. 3 ultrason hakkı varmış biri basında biri ortada biri de sonda olacak şekilde. Bana bi ay sonraya verdiler ama ücret alırlar mı bilmiyorum alsalar da gidicem cinsoyet de öğrenmem lazım çünkü alışverişe başlamam lazım. Her ay bisey alsam son zamana yüklenmemiş olurum diye. Sonra 2 ayda bir falan giderim belki. Ya da belli olmaz görmek de isteyebilirim. Bende çok sevindim üstten bakınca kadın doktordu hazırdım ben ama yine de insan rahatsız oluyo biraz. Artık böyle bakarlar zaten son zaman kadar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…