2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ultrason kağıdına üzüldüm aslında çıkarmıştı verecekti ama unuttuk ikimiz de sanırım diğer çocuklarımın var duruyo bunun da dursun isityorum bi dahakine mutlaka isticem. Sende unutma heyecandan. saklıyorum ben herşeylerini yine onlara hatıra diye

Gözün aydın canım, kasılmayı ultrasonda mi gördü dr. Bana da 3 gün önce kasilman var dedi dr. Simdi her ağrıyı ona yoruyorum. İnsan cok korkuyor, insallah kötü birsey olmaz

Gözün aydın canım, kasılmayı ultrasonda mi gördü dr. Bana da 3 gün önce kasilman var dedi dr. Simdi her ağrıyı ona yoruyorum. İnsan cok korkuyor, insallah kötü birsey olmaz
Evet canım ultrasonda gördü hatta bana da gösterdi böyle bildiğin rahim bebeğin görüntülenmesini engelliyordu böyle şişip iniyor gibi bir görüntü vardı. Dinlenince geçti. Ama benim bacaklarıma daha önce de vurdu acile gitmiştim hatta o doktorda kendini çok yorma demişti.

Aaa öyle mi oluyormuş canim ilk defa duydum herseyin yolunda olmasına sevindim hayırlısı inşallah

Merhabalar doktor bana da prilam ve zafor yazdı.zafor içeriğini okudum hamileler kullanamaz.kanser vb hastalar asırı bulantılarda kullanıyor gibi bilgiler vardı bu nedenle almadım.
Doktor verdiği sürece korkmanıza gerek yok.kanser hastalarından bahsetme sebebi gözünüzü korkutmasın.orada anlatmaya çalıştığı kemoterapi sonrası oluşan ağır bulantilara bile etkili anlamında.. doğuma kadar kullanan tanıdıklarım var. Ve doktorum detaylıca anlattı korkacak brsey yok .risk olsa bunca gebeye verilir mi.

Benim karnım hemen çıktı, sizin de öyle mi kızlar?
12. Haftamdayım benimde karnım şimdiden çıktı havalar biraz düzelse de yürüyüşlere başlasam . Kızlar karnınızda çatlak olmaması için kullandığınız yağ, krem vs var mı bu haftalarda başlamak gerek sanırım

Cevap verdigin icin çok teşekkürler canım. Benim düşük tehlikem var bugün de karnım cok ağırdı. Allaha emanet deyip kötü düşünmemeye çalışıyorum

Aaa çok şaşırdım. Komple 9 ayda mı 3 ultrason karşılıyor? Sigorta tarifenizi değiştirseniz? 40 euro çokmuş ya her ay versen 240 euro yapar. Şaşırdım gerçekten, bana öyle bir şey söylemediler hiç. Başka doktorlara ve sigortanıza sorun bence, tuhaf çünkü öyle olmaması gerek. Aksine hamilelikte neredeyse her sey ücretsiz oluyor burada çünkü

Ya her ay ücretsiz hiç duymadım. Burdakime sorsam o şekilde söylediler. Evet 40 da az değil bebeğe biseyler alirim o parayla. Bizim sigortamız AOK sizin ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…