Kızlar acil bir sorum var sancıyla beraber sarı akıntım var özellikte sag kasıkta normalde 1 2 dkka agrır geçerdi şimdi geçmiyorda.varmı bunu yaşayan korktum birden
Kızlar acil bir sorum var sancıyla beraber sarı akıntım var özellikte sag kasıkta normalde 1 2 dkka agrır geçerdi şimdi geçmiyorda.varmı bunu yaşayan korktum birden
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 11 haftalıktı doktor birkaç hafta önce gelişimi Durmuş kalp atışı Durmuş dedi, patolojiye gönderdik 15 güne sonuç çıkar. Çok şükür iki çocuğum var Rabbim onlara sağlık versin herkese de hayırlı sağlıklı ve sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah
Başın sağ olsun, çok zor bir durum, kürtaj şeklinde mi aldılar yoksa doğum mu yaptın? Ben de daha önce benzer bir gebelik geçirdim, ölü doğum olmuştu benimki acını paylaşıyorum, dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur.
Benim öyle , 2 hafta önce kendimi yordum biraz ayakta kaldım falan sonra oturdum bir daha kalkamadım bir süre, kalcamda fena bir ağrı oldu ikiye ayrılıyor sandım sağ kalcam. Sabaha geçmişti ama kendimi çok az yorayim ayakta kalayım hatırlatiyor kendini. Doktorum normal hamilelikte olur bunlar dedi.
Başın sağ olsun, çok zor bir durum, kürtaj şeklinde mi aldılar yoksa doğum mu yaptın? Ben de daha önce benzer bir gebelik geçirdim, ölü doğum olmuştu benimki acını paylaşıyorum, dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun öncelikle İnşallah sağlık ve sıhhatli kucağına alırsın benimki sadece ağrılar vardı karın ağrıları 2-3 gün giderek şiddetlenenince doktora gittim kalp atışı durmuştu ve ben kürtaj oldum
Merhba , bende Hollanda’da yaşıyorum . Bizim detaylı ultrason martta ve diğer testlere henüz karar vermedik. Siz 11. Haftadaki down , edward sendromu testini diyorsunuz dimi?
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun öncelikle İnşallah sağlık ve sıhhatli kucağına alırsın benimki sadece ağrılar vardı karın ağrıları 2-3 gün giderek şiddetlenenince doktora gittim kalp atışı durmuştu ve ben kürtaj oldum
İdrra yolu enfeksiyonu belirgin bir bulantıyı sebep oluyor mu? Haftalardır çok bulantım var zofer ve prillam aynı anda kullanıyorum. Şimdi birde idrar yolu enfeksiyonu çıktı acaba bulantıyı o da tetikliyor mu
Merhabalar doktor bana da prilam ve zafor yazdı.zafor içeriğini okudum hamileler kullanamaz.kanser vb hastalar asırı bulantılarda kullanıyor gibi bilgiler vardı bu nedenle almadım.
Merhba , bende Hollanda’da yaşıyorum . Bizim detaylı ultrason martta ve diğer testlere henüz karar vermedik. Siz 11. Haftadaki down , edward sendromu testini diyorsunuz dimi?
Benim çok uzun zamandır oluyor sağ tarafta, hatta bazen tutuluyor, biraz yürüsem hemen topallatıyor. Doktora gittim ortopediye, eklemimi zorladığımı ve şimdi bebek leğen kemiğine oturduğu için arttığını zamanla daha da artabileceğini söyledi. Fizik tedavi verdi. Ama geçici bir şey inş. Ben çözümü az hareket etmekte buldum. Oturus sekli de etkiliyor düzgün dik oturmak daha iyi
Bende Almanyadayim burda nasıl bilmiyorum yarın gidicem 12. Haftamdayim açıkçası düşünmüyorum herhangi bi test yaptırmayı. Neler yapılıyo bilmiyorum yarın ögrenicem inşallah
Burada down semdromu testi ücretli, 175 euro yaklaşık. Ama 20.haftadaki detaylı ultrason ücretsizmiş, organlara baktıkları renkli ultrason sanırım, sigorta ödüyormuş.