2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar acil bir sorum var sancıyla beraber sarı akıntım var özellikte sag kasıkta normalde 1 2 dkka agrır geçerdi şimdi geçmiyorda.varmı bunu yaşayan korktum birden

Kızlar acil bir sorum var sancıyla beraber sarı akıntım var özellikte sag kasıkta normalde 1 2 dkka agrır geçerdi şimdi geçmiyorda.varmı bunu yaşayan korktum birden
Enfeksiyon olabilir canım. Gebelikte çok sık oluyormuş

Kanaman lekelenme yoksa korkma bi acilde idrar tahlili ver çok yüksekse ilaç yazarlar

Başın sağ olsun, çok zor bir durum, kürtaj şeklinde mi aldılar yoksa doğum mu yaptın? Ben de daha önce benzer bir gebelik geçirdim, ölü doğum olmuştu benimki acını paylaşıyorum, dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur.

Kızlar kalça kemiği ağrıyan var mi yoksa bana has bisey mi bu durum

Benim öyle , 2 hafta önce kendimi yordum biraz ayakta kaldım falan sonra oturdum bir daha kalkamadım bir süre, kalcamda fena bir ağrı oldu ikiye ayrılıyor sandım sağ kalcam. Sabaha geçmişti ama kendimi çok az yorayim ayakta kalayım hatırlatiyor kendini. Doktorum normal hamilelikte olur bunlar dedi.

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun öncelikle İnşallah sağlık ve sıhhatli kucağına alırsın benimki sadece ağrılar vardı karın ağrıları 2-3 gün giderek şiddetlenenince doktora gittim kalp atışı durmuştu ve ben kürtaj oldum

Birsey danismak isterim. Ben holladadayim burda 10. Haftadan iyibaren nifty trst yapiliyor. Sizin yaptirdiginiz testin tam adi nedir? Trsekkurler
Merhba , bende Hollanda’da yaşıyorum . Bizim detaylı ultrason martta ve diğer testlere henüz karar vermedik. Siz 11. Haftadaki down , edward sendromu testini diyorsunuz dimi?

Canım benim çok geçmiş olsun rabbim iki yavruna uzun ömürler versin

Doktorum yaarın nöbetçi dişimi sıkayım artk yarına kadar.dedigin gibi kanama lekelenme olursa giderim
Olmazsa da bi idrar tahlili yaptır bence. Enfeksiyon da ağrı yaparmış. İnşaallah önemli bişi yoktur. Yer açıyorlar kendilerine minikler

Olmazsa da bi idrar tahlili yaptır bence. Enfeksiyon da ağrı yaparmış. İnşaallah önemli bişi yoktur. Yer açıyorlar kendilerine minikler
İnşallah insan korkuyor Allahım hepimizin kucagına almayı nasip etsincanım miniğim gelsin ıssırıcam onu

Merhabalar doktor bana da prilam ve zafor yazdı.zafor içeriğini okudum hamileler kullanamaz.kanser vb hastalar asırı bulantılarda kullanıyor gibi bilgiler vardı bu nedenle almadım.

Merhba , bende Hollanda’da yaşıyorum . Bizim detaylı ultrason martta ve diğer testlere henüz karar vermedik. Siz 11. Haftadaki down , edward sendromu testini diyorsunuz dimi?
Evet o 11. Haftadakinden bahsediyorum. Onu yaptiracagiz biz birde 20. Haftadakini yaptiracagiz hayirlisi bakalim

Kızlar kalça kemiği ağrıyan var mi yoksa bana has bisey mi bu durum
Benim çok uzun zamandır oluyor sağ tarafta, hatta bazen tutuluyor, biraz yürüsem hemen topallatıyor. Doktora gittim ortopediye, eklemimi zorladığımı ve şimdi bebek leğen kemiğine oturduğu için arttığını zamanla daha da artabileceğini söyledi. Fizik tedavi verdi. Ama geçici bir şey inş. Ben çözümü az hareket etmekte buldum. Oturus sekli de etkiliyor düzgün dik oturmak daha iyi

Bende Almanyadayim burda nasıl bilmiyorum yarın gidicem 12. Haftamdayim açıkçası düşünmüyorum herhangi bi test yaptırmayı. Neler yapılıyo bilmiyorum yarın ögrenicem inşallah
Burada down semdromu testi ücretli, 175 euro yaklaşık. Ama 20.haftadaki detaylı ultrason ücretsizmiş, organlara baktıkları renkli ultrason sanırım, sigorta ödüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…