ah tatlim..cok uzuldum. Ne olur moralini bi sekilde yuksek tutmaya calis...soylemek icin cok erken belki, kizma bana, ama dusuk sonrasi ilk uc ay vucudun normalden cok daha musait yeniden hamile kalmaya..umarim cok beklemez ve yeniden hamile kalir, saglikla kavusursun yavruna.Tabiki hani size yazdim ya altimi islatmisim diye o gelen bebeğin suyuymuş idrar değilmiş sizler ihmal etmeyin
Ne desek boş. Çok üzgünüm Allah sabırlar versin. Rabbim istediğin zaman yeniden sağlıklı bir gebelikle nasip etsin inşallah.Allah hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar versin kızlar benim bebegimin 9. Haftada kalbi durmuş 3 haftadır karnımda ölüymushastaneye yatisim yapıldı ilaçla düşürmeye calisicaklar sonrasında kürtaj
Kazayla kalmıştım zaten buda böyle olunca uzun bir süre düşünmüyorum artık yine de saol canimah tatlim..cok uzuldum. Ne olur moralini bi sekilde yuksek tutmaya calis...soylemek icin cok erken belki, kizma bana, ama dusuk sonrasi ilk uc ay vucudun normalden cok daha musait yeniden hamile kalmaya..umarim cok beklemez ve yeniden hamile kalir, saglikla kavusursun yavruna.
Teşekkür ederim canımNe desek boş. Çok üzgünüm Allah sabırlar versin. Rabbim istediğin zaman yeniden sağlıklı bir gebelikle nasip etsin inşallah.
Kıyamam yaaTabiki hani size yazdim ya altimi islatmisim diye o gelen bebeğin suyuymuş idrar değilmiş sizler ihmal etmeyin
Yaa çok üzüldüm canım Rabbim sabır versin Inşallah. Inşallah tez zaman da yeri dolsunAllah hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar versin kızlar benim bebegimin 9. Haftada kalbi durmuş 3 haftadır karnımda ölüymushastaneye yatisim yapıldı ilaçla düşürmeye calisicaklar sonrasında kürtaj
Allah hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar versin kızlar benim bebegimin 9. Haftada kalbi durmuş 3 haftadır karnımda ölüymushastaneye yatisim yapıldı ilaçla düşürmeye calisicaklar sonrasında kürtaj
Allah sabır versin, çok üzüldümAllah hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar versin kızlar benim bebegimin 9. Haftada kalbi durmuş 3 haftadır karnımda ölüymushastaneye yatisim yapıldı ilaçla düşürmeye calisicaklar sonrasında kürtaj
12. Haftadan var çiçeğimAslında düşünmüyorum canim ama doktor yaptır derse yaptırırım sanirim
Ohhh maşallah güne güzelliklerle başladık çok şükür keşke cinsiyet tahmini de yapsaymis bellidir artık ya çok heyecanli
Amin canim güzel düşünelim güzel şeyler olsun inşallah oysaki hareketlerini bir an önce bizde hissedelim içimiz rahat etsin artık ya
Usg yok mu canim sağlıkla gelsin minnoş degisme ihtimali varmiymis
Ahhh ne güzel ikizlerin olması sağlıkla al kucağına ikisini de canim listede yoksun sanki dimi usg resmi atar mısın sakıncası yoksa
Ahhh aynı saatte canim ilk çıkan yazsin usg resmiyle tahminleri alırız bakalım kızlar dan
155euro çok iyi bir fiyat gerçekten. Özel sağlık sigortası burdada fetal dnayı karşılamıyor canım. Bende 5500tlye anlaştım. Gerçekten aradaki kur farkından kat kat daha fazla ödemek zorunda kalıyoruz.ismi sanirim Almanya da ikili test degil ama evet ben kromozonal anormallikleri arastirma testi yaptiracagim haftaya cuma gunu. Bu konuda hafif tereddut ettim ama yasim geregi (37) yaptirmayi daha dogru buldum. Doktorumla bu konuda gorustum, sonuc ne cikarsa ciksin, simdiden bir karar vermeni tavsiye ederim dedi. Insallah saglik sihhatle gelir evladim, ama her nasil gelirsede basimla beraber hosgelir sefalar getirir. Dogumda supriz olsun istemiyorum, Allah saglikla nasip eder insallah ama simdiden durumu bilmeyi kendimce daha dogru buldum. Arastirmayi sigortam karsilamiyor bu arada, 155€ gibi bir ucret hafifleyecegim. Olsun raziyim:)
Rabbim size sabır versin acınızı tez zamanda dindirsinRandevuya girmeden çikolata yemiştim hareketli olsun diye çok üzgünüm nerden bileyim ölü bebek
Çok üzüldüm canım. Allah gönlüne göre istediğin zaman hayırlısıyla sağlıkla versin inşallahRandevuya girmeden çikolata yemiştim hareketli olsun diye çok üzgünüm nerden bileyim ölü bebek
Canım inanki çok üzüldümRandevuya girmeden çikolata yemiştim hareketli olsun diye çok üzgünüm nerden bileyim ölü bebek
İçime erkek gibi doğduu maşallah gözünaydı büyümüş canımKizlar ben çıktım randevu dan hersey yolunda görünüyordu 10+3 görünüyoruz kolları bacakları herseyi oluşmuş gayet hareketliydi iki hafta sonra ikili teste çağırdı usg görüntüsünü de ekliyorumtahminleri alırım
neyyy nekadar! Aman Allahim o nasil bir rakam? Sadece ultrason ve kan aldirmak degil mi, ben 155i bile cok buldum!155euro çok iyi bir fiyat gerçekten. Özel sağlık sigortası burdada fetal dnayı karşılamıyor canım. Bende 5500tlye anlaştım. Gerçekten aradaki kur farkından kat kat daha fazla ödemek zorunda kalıyoruz.
cok sukur! O degilde ya ben ultrasonunda ne neresi anlayamadim haha! doktorunu tebrik ediyorum cok ugrasti mi bu ultrason fotosu icin acaba haha?Kizlar ben çıktım randevu dan hersey yolunda görünüyordu 10+3 görünüyoruz kolları bacakları herseyi oluşmuş gayet hareketliydi iki hafta sonra ikili teste çağırdı usg görüntüsünü de ekliyorumtahminleri alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?