2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Selam kizlar! Bugun 11 haftalik oldum. Allaha cok sukur hamileligim guzel geciyor, bir sorunum yok.
Gecen hafta bikac gunluk bi kacamak tatil yaptim, orda asiri enerjiktim. Dondukten sonra bir haftaya yakin surdu yorgunlugumu atmak haha..saati zor 10 ediyorum, asiri erken uykum geliyor bu son hafta. Kacamagimla mi alakali yoksa hamilelik mi cozemedim:))

Gecen hafta kontrole gittim, bebegimin ellerinden birinin bes parmaginida gorebildik, inanilmaz! Kimil kimil dondu durdu haha, yesin annesi! Cinsiyet tahmininde bulunmadi doktor ve cok sevindim. Ilk cocugumda bayagi erken gordu, erkekler genelde erken gorunuyor. Kiz istegim cok buyuk, basta saglik sihhat ve hayirli bir evlat olsun insallah ama kiz olursa tadindan yenmez! Cok istiyorum. O yuzden gormemesi beni cok sevindirdi haha..
Popodan basa 9 cm olmus, gecen hafta incir kadardi bu hafta kirmizi erik kadar olmus:))

Haftaya ikili testim var, yukarida bir arkadasa yazdim detayli. Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize, saglikla ve kolaylikla dogum yapmayi nasip etsin insallah!!!

Tabiki hani size yazdim ya altimi islatmisim diye o gelen bebeğin suyuymuş idrar değilmiş sizler ihmal etmeyin
ah tatlim..cok uzuldum. Ne olur moralini bi sekilde yuksek tutmaya calis...soylemek icin cok erken belki, kizma bana, ama dusuk sonrasi ilk uc ay vucudun normalden cok daha musait yeniden hamile kalmaya..umarim cok beklemez ve yeniden hamile kalir, saglikla kavusursun yavruna.

Ne desek boş. Çok üzgünüm Allah sabırlar versin. Rabbim istediğin zaman yeniden sağlıklı bir gebelikle nasip etsin inşallah.

Kazayla kalmıştım zaten buda böyle olunca uzun bir süre düşünmüyorum artık yine de saol canim
Ne desek boş. Çok üzgünüm Allah sabırlar versin. Rabbim istediğin zaman yeniden sağlıklı bir gebelikle nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim canım

Merhabalar izmir’de detaylı ultrason için doktor araştırmaya başladım. Tavsiye edebileceğiniz hastane/doktor var mıdır? (Kontrollerime medicana’ya gidiyorum, memnunum henüz detaylı ultrason için bilgi almadım oradan)

Tabiki hani size yazdim ya altimi islatmisim diye o gelen bebeğin suyuymuş idrar değilmiş sizler ihmal etmeyin
Kıyamam yaa Ne kadar üzüldüm anlatamam. Şimdiki üzüntünü çok iyi anlıyorum geçen yıl aynısını yaşadım. Zamanla dinecek, sonra istersen yeniden deneyeceksin Çok çok mutlu ol, bütün evlat isteyenler muradına ersin bir gün, herşeyden önemlisi sağlıkla. Sağlıkla kal sen de

Yaa çok üzüldüm canım Rabbim sabır versin Inşallah. Inşallah tez zaman da yeri dolsun

Allah sabır versin, çok üzüldüm

12. Haftadan var çiçeğim

155euro çok iyi bir fiyat gerçekten. Özel sağlık sigortası burdada fetal dnayı karşılamıyor canım. Bende 5500tlye anlaştım. Gerçekten aradaki kur farkından kat kat daha fazla ödemek zorunda kalıyoruz.

Randevuya girmeden çikolata yemiştim hareketli olsun diye çok üzgünüm nerden bileyim ölü bebek
Çok üzüldüm canım. Allah gönlüne göre istediğin zaman hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah suyunun gelmesi dışında başka bir belirtin oldu mu hiç ağrı sızı ateş gibi

Kizlar ben çıktım randevu dan hersey yolunda görünüyordu 10+3 görünüyoruz kolları bacakları herseyi oluşmuş gayet hareketliydi iki hafta sonra ikili teste çağırdı usg görüntüsünü de ekliyorum tahminleri alırım

Eklentiler

• 20220228_141242.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba kızlar bugün 10+2 olduk 2 3 gündür kasık altı rahime doğru sızı ağrım var genelde ayaktayken oluyor yine telaşa düştüm böyle olan varmı herşey geldi aklıma enfeksiyon vardı bi ara omu ilerledi yada mantarım arttı gibi ondanmı oluyor diye düşünüyorum yada bebeğe bişey oldudamı böyle diye off bu endişeler hiç bitmez içim içimi yiyor randevuma daha 12 gün var Yaşayan varmı acaba ?? Yarın sağlık ocağına gidip kalp sesini dinlemeyi düşünüyorum tekrardan yoksa zaman geçmez bana.. Bide sağlık ocağında enfeksiyona falan bakarlarmı acaba ?

İçime erkek gibi doğduu maşallah gözünaydı büyümüş canım günlerimiz aynı sayılır ağrın olıyormu canım?

neyyy nekadar! Aman Allahim o nasil bir rakam? Sadece ultrason ve kan aldirmak degil mi, ben 155i bile cok buldum!

cok sukur! O degilde ya ben ultrasonunda ne neresi anlayamadim haha! doktorunu tebrik ediyorum cok ugrasti mi bu ultrason fotosu icin acaba haha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…