2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Maşallah canım ne yapıyorsun diye sana göz atayım dedim bu güzel mesajı gördüm
Çok mutlu oldum sağlıkla devam etsin inşallah
Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, tez vakitte sana da nasip olsun inşallah
Baştan sonra stresli ama güzel süreçler.
Hep aklımda duamdasın

Bende öyleyim evde iki lavabo var bı taneyi sadece ben kullanirim ki çok titiz bir insanım günlük çamaşır suyuyla ovarim iç çamaşırı günlük degisirim ama nasıl oluyo anlamadım bı turlu
Canım bende ilk gebeliğim de yaşamıstım o zaman dr um açıkladı her tuvalete çıktıgında idrar bosaltımı tam yapılmazmıs bebegin baskısından dolayı çok az bir miktarı tutarmıs o da bakteri üretir dedi bol su içmek tek çözümü

Günaydın kızlar güzel bir hafta olsun benim haftam çok güzel basladı şükürler olsun Dr geldik smdi herşey yolunda cok sükür ikili testi soran arkadaslar olmus bende cok istemiyordum aslnda ama dr rutin kontrol gibi düşün ense ölçecegim sadece dedi ve bugün ölçüm yaptık çok iyi dedi ben ilk kızımda da sadece ense ölçümü yaptırmıstm bana göre yeterli tabi herkesin düşüncesi farklıdır ☺

Eklentiler

• 0AB776DD-3985-4BC8-899D-8F2E3BDBA3BE.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar merhaba ikili testi yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz

Canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim, baya da büyümüş artık usgde maşallah

İkili testi ben düşünmüyordum ama henüz doktorumla konuşmadık bu konuyu, bir de ense kalınlığı burun kemiği bunu zaten usg de ölçüyor. İkili test dedikleri anneden alınan kan vs yi de gerektirmiyor mu?

Çok şükür büyümüş canım evet hareket etti bugün ben farkettim hemde evet canım hem usg ölçümü hem kan alınıyor ama dr unla konusuyorsun zaten tek tüp aldıkları kan ben yapsam da yaptırmasam da bir fark görmediğim için çok önem vermiyorum Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar versin hepimize

Keşke her gün usgden görebilsek

Ben de şimdilik öyle düşünüyorum canım, kayıplardan sonra aldık güzel haberi kolay elde etmedik. Aksi bir durumda aldırma gibi bir düşüncem de asla yok, o yüzden cahillik mutluluk gibi geliyor bana da. Usg den görmesi yeterli gibi sanki. Doktorum kafa karıştıran bir şey görür de yaptırmamı önerirse o zaman ayrıca bi düşünürüz. Allah’a emanet tüm bebekler

Günaydın kızlar güzel bir hafta olsun inşallah kimler doktora gidiyor bakalım
Ben dün gittim. 11+3 oldu, kafası burnu belirginleşmiş, ufak hareketlerini de gördüm. Bu hafta içi 2li test için çağıracaklar. Dua edin sonuçlar güzel çıksın. İnşallah bütün bebek bekleyenlerin sonuçları güzel çıkar. Bebeklerimiz sağlıklıdır

Aynen kuzum çok dogru eve geliyorum özlüyorum sanki dr hergün gel dese utanmayıp gidecegim

Gözün aydın boyu ne kadar olmuş acaba

Bu haftalarda inanılmaz hızlı büyüyorlar sanırım, ben geçen hafta gittiğimde fasülye gibi şekilsiz bir şeydi 10+3 te kolu bacağı belli olmuş çok enteresan

Kızlar elenetal 1 ve Diafol kullanıyorum folik asit için, doktorum elenetal 2 ye geç dedi ama eczanelerde bulamıyorum bir türlü.

Regenesis max yazdı alternatif olarak. Bu takviyeyi kullanan var mı siz ne kullanıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…