2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende biraz önce dr den geldim biri erkek diğeri kıza benziyor bebeklerinin dedi çok mutlu oldum.
Allah kucagımıza da almayı nasip etsin şimdiden heyecanla bekliyorum gelmelerini henüz 14.haftadym :)
Maşallah canım sağlıkla kucağına al insallaj ilk mi

Kızlar merhaba ikili testi yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz
Aslında düşünmüyorum canim ama doktor yaptır derse yaptırırım sanirim
Ohhh maşallah güne güzelliklerle başladık çok şükür keşke cinsiyet tahmini de yapsaymis bellidir artık ya çok heyecanli
Amin canim güzel düşünelim güzel şeyler olsun inşallah oysaki hareketlerini bir an önce bizde hissedelim içimiz rahat etsin artık ya
Kızlar şimdi doktordan geliyorum kız diye tahmin etti bir de pregnom diye bir takviye verdi aranızda kullanan var mı
Usg yok mu canim sağlıkla gelsin minnoş degisme ihtimali varmiymis
Bende biraz önce dr den geldim biri erkek diğeri kıza benziyor bebeklerinin dedi çok mutlu oldum.
Allah kucagımıza da almayı nasip etsin şimdiden heyecanla bekliyorum gelmelerini henüz 14.haftadym :)
Ahhh ne güzel ikizlerin olması sağlıkla al kucağına ikisini de canim listede yoksun sanki dimi usg resmi atar mısın sakıncası yoksa
Bende doktora gidicem bugün benimde randevu 13.30 heyecan tavan
Ahhh aynı saatte canim ilk çıkan yazsin usg resmiyle tahminleri alırız bakalım kızlar dan

İnşallah süpriz olmazsa evet muayene 215 TL veriyorum ben doğum ücretleri ne kadar bilmiyorum açıkçası. Doğum için sakin olur mu bilmiyorum ama muayene için gittiğimde max 5 dk bekliyorum

İnşallah süpriz olmazsa evet muayene 215 TL veriyorum ben doğum ücretleri ne kadar bilmiyorum açıkçası. Doğum için sakin olur mu bilmiyorum ama muayene için gittiğimde max 5 dk bekliyorum
Ayın 10nunda gtmeyi düşünüyorum.biraz uzak bana şuan problem degilde sancı olursa nasıl giderim o sancıyla bilmiyorum artk

Ayın 10nunda gtmeyi düşünüyorum.biraz uzak bana şuan problem degilde sancı olursa nasıl giderim o sancıyla bilmiyorum artk
Antalya herhangi bir yeri yine de çok uzak kalmıyor ben ilk doğumumda yoldaydım ve tam 1 saat yol çektim sancıyla Bi şekilde oluyor cnm. En yakın hastane 1 saat uzaktaydı ama şöyle birşey ki araba da açılmam olmuş doğumu kolaylaştırdı bu da

ismi sanirim Almanya da ikili test degil ama evet ben kromozonal anormallikleri arastirma testi yaptiracagim haftaya cuma gunu. Bu konuda hafif tereddut ettim ama yasim geregi (37) yaptirmayi daha dogru buldum. Doktorumla bu konuda gorustum, sonuc ne cikarsa ciksin, simdiden bir karar vermeni tavsiye ederim dedi. Insallah saglik sihhatle gelir evladim, ama her nasil gelirsede basimla beraber hosgelir sefalar getirir. Dogumda supriz olsun istemiyorum, Allah saglikla nasip eder insallah ama simdiden durumu bilmeyi kendimce daha dogru buldum. Arastirmayi sigortam karsilamiyor bu arada, 155€ gibi bir ucret hafifleyecegim. Olsun raziyim:)
Kızlar merhaba ikili testi yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz

evet kan aliyorlar oncesinden, ayrica ultrason makineleri daha detayliymis bu kliniklerin. Benim kendi doktorum yapmiyor, baska bir klinige gidecegim bunun icin.

masallah!!

ah tatlim cok uzuldum...senin uzuntunu tahmin bile edemem. Allah ne veriyosa en guzel sekliyle saglikla sihhatle versin. Demek ki bebegin yeterince saglikli degilmis canim, kendini bu sekilde avutmaya calis..

ah tatlim cok uzuldum...senin uzuntunu tahmin bile edemem. Allah ne veriyosa en guzel sekliyle saglikla sihhatle versin. Demek ki bebegin yeterince saglikli degilmis canim, kendini bu sekilde avutmaya calis..
Tabiki hani size yazdim ya altimi islatmisim diye o gelen bebeğin suyuymuş idrar değilmiş sizler ihmal etmeyin

İlk olunca acabalarım korkularım çokAllah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…