Bende doktora gidicem bugün benimde randevu 13.30 heyecan tavanGünaydın kızlar güzel bir hafta olsun inşallah kimler doktora gidiyor bakalım
ben regenesis max kullanıyorum canımKızlar elenetal 1 ve Diafol kullanıyorum folik asit için, doktorum elenetal 2 ye geç dedi ama eczanelerde bulamıyorum bir türlü.
Regenesis max yazdı alternatif olarak. Bu takviyeyi kullanan var mı siz ne kullanıyorsunuz ?
Maşallah canım sağlıkla kucağına al insallaj ilk miBende biraz önce dr den geldim biri erkek diğeri kıza benziyor bebeklerinin dedi çok mutlu oldum.
Allah kucagımıza da almayı nasip etsin şimdiden heyecanla bekliyorum gelmelerini henüz 14.haftadym :)
Aslında düşünmüyorum canim ama doktor yaptır derse yaptırırım sanirimKızlar merhaba ikili testi yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz
Ohhh maşallah güne güzelliklerle başladık çok şükür keşke cinsiyet tahmini de yapsaymis bellidir artık ya çok heyecanliGünaydın kızlar güzel bir hafta olsun benim haftam çok güzel basladı şükürler olsunDr geldik smdi herşey yolunda cok sükür ikili testi soran arkadaslar olmus bende cok istemiyordum aslnda ama dr rutin kontrol gibi düşün ense ölçecegim sadece dedi ve bugün ölçüm yaptık çok iyi dedi ben ilk kızımda da sadece ense ölçümü yaptırmıstm bana göre yeterli tabi herkesin düşüncesi farklıdır ☺
Amin canim güzel düşünelim güzel şeyler olsun inşallah oysaki hareketlerini bir an önce bizde hissedelim içimiz rahat etsin artık yaBen dün gittim. 11+3 oldu, kafası burnu belirginleşmiş, ufak hareketlerini de gördüm. Bu hafta içi 2li test için çağıracaklar. Dua edin sonuçlar güzel çıksın. İnşallah bütün bebek bekleyenlerin sonuçları güzel çıkar. Bebeklerimiz sağlıklıdır
Usg yok mu canim sağlıkla gelsin minnoş degisme ihtimali varmiymisKızlar şimdi doktordan geliyorum kız diye tahmin etti bir de pregnom diye bir takviye verdi aranızda kullanan var mı
Ahhh ne güzel ikizlerin olması sağlıkla al kucağına ikisini de canim listede yoksun sanki dimi usg resmi atar mısın sakıncası yoksaBende biraz önce dr den geldim biri erkek diğeri kıza benziyor bebeklerinin dedi çok mutlu oldum.
Allah kucagımıza da almayı nasip etsin şimdiden heyecanla bekliyorum gelmelerini henüz 14.haftadym :)
Ahhh aynı saatte canim ilk çıkan yazsin usg resmiyle tahminleri alırız bakalım kızlar danBende doktora gidicem bugün benimde randevu 13.30 heyecan tavan
Benim kızımda rahat geçmişti ama bunda bulantıdan mahvoldumBen kimden duyduysam bulantı ya kız diyorlar hayırlisu olsun hakkımzda
Tamam anlaştık inşallah güzel pozlar verirlerAhhh aynı saatte canim ilk çıkan yazsin usg resmiyle tahminleri alırız bakalım kızlar dan
2. Trimesterde mi başladın canım yoksa baştan beri mi kullanıyordun ? Ek başka bir şey kullanıyor musun başka?ben regenesis max kullanıyorum canım
ben 8. haftadan itibaren başladım doktorum hamileliğin sonuna kadar günde bir tane kullanmamı söyledi. Başka birşey kullanmadım şimdiye kadar bunun dışında2. Trimesterde mi başladın canım yoksa baştan beri mi kullanıyordun ? Ek başka bir şey kullanıyor musun başka?
Evet erken süpriz yapmazlar inşallahbelki aynı anda dogururuz bellimi olur muayeneyle dogum ücreti ne kadar peki.vitalede arksdasm dogumm yapmıstı camsız havasız bi odadaydı orayada pek gtmek istemedm ama doktordan dolayı gidiyordum mecbur.hem medstar biraz daha sakin olur diye düşünüyoruminşaii
İnşallah süpriz olmazsa evetEvet erken süpriz yapmazlar inşallahbelki aynı anda dogururuz bellimi olur muayeneyle dogum ücreti ne kadar peki.vitalede arksdasm dogumm yapmıstı camsız havasız bi odadaydı orayada pek gtmek istemedm ama doktordan dolayı gidiyordum mecbur.hem medstar biraz daha sakin olur diye düşünüyorum
Ayın 10nunda gtmeyi düşünüyorum.biraz uzak bana şuan problem degilde sancı olursa nasıl giderim o sancıyla bilmiyorum artkİnşallah süpriz olmazsa evetmuayene 215 TL veriyorum ben doğum ücretleri ne kadar bilmiyorum açıkçası. Doğum için sakin olur mu bilmiyorum ama muayene için gittiğimde max 5 dk bekliyorum
Antalya herhangi bir yeri yine de çok uzak kalmıyor ben ilk doğumumda yoldaydım ve tam 1 saat yol çektim sancıyla Bi şekilde oluyor cnm. En yakın hastane 1 saat uzaktaydı ama şöyle birşey ki araba da açılmam olmuş doğumu kolaylaştırdı bu daAyın 10nunda gtmeyi düşünüyorum.biraz uzak bana şuan problem degilde sancı olursa nasıl giderim o sancıyla bilmiyorum artk
Kızlar merhaba ikili testi yaptırdınız mı ya da yaptırmayı düşünüyor musunuz
evet kan aliyorlar oncesinden, ayrica ultrason makineleri daha detayliymis bu kliniklerin. Benim kendi doktorum yapmiyor, baska bir klinige gidecegim bunun icin.Canım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim, baya da büyümüş artık usgde maşallah
İkili testi ben düşünmüyordum ama henüz doktorumla konuşmadık bu konuyu, bir de ense kalınlığı burun kemiği bunu zaten usg de ölçüyor. İkili test dedikleri anneden alınan kan vs yi de gerektirmiyor mu?
masallah!!Günaydın kızlar güzel bir hafta olsun benim haftam çok güzel basladı şükürler olsunDr geldik smdi herşey yolunda cok sükür ikili testi soran arkadaslar olmus bende cok istemiyordum aslnda ama dr rutin kontrol gibi düşün ense ölçecegim sadece dedi ve bugün ölçüm yaptık çok iyi dedi ben ilk kızımda da sadece ense ölçümü yaptırmıstm bana göre yeterli tabi herkesin düşüncesi farklıdır ☺
ah tatlim cok uzuldum...senin uzuntunu tahmin bile edemem. Allah ne veriyosa en guzel sekliyle saglikla sihhatle versin. Demek ki bebegin yeterince saglikli degilmis canim, kendini bu sekilde avutmaya calis..Allah hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar versin kızlar benim bebegimin 9. Haftada kalbi durmuş 3 haftadır karnımda ölüymushastaneye yatisim yapıldı ilaçla düşürmeye calisicaklar sonrasında kürtaj
Tabiki hani size yazdim ya altimi islatmisim diye o gelen bebeğin suyuymuş idrar değilmiş sizler ihmal etmeyinah tatlim cok uzuldum...senin uzuntunu tahmin bile edemem. Allah ne veriyosa en guzel sekliyle saglikla sihhatle versin. Demek ki bebegin yeterince saglikli degilmis canim, kendini bu sekilde avutmaya calis..
İlk olunca acabalarım korkularım çokAntalya herhangi bir yeri yine de çok uzak kalmıyor ben ilk doğumumda yoldaydım ve tam 1 saat yol çektim sancıyla Bi şekilde oluyor cnm. En yakın hastane 1 saat uzaktaydı ama şöyle birşey ki araba da açılmam olmuş doğumu kolaylaştırdı bu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?