2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bir de net goruntu alsak çok merak ediyorum ultrason ciktisinda da net değil. Sebek son dakika birden hızlı hızlı hareket ettiği için ama görüntü cihazdan mi bilmiyorum ekranda guzeldi kağıtta degil
Goruntu ustten bakildigi icin ben alttan muayene oldun 1 kereye mahsus cok net gordük bebegi gözlerimiz fal tasi gibi acildi karindan hep piksel pikseldi

12+5 çıktı canım Ense ve burun kemiğine baktı normal çıktı ikili test yaptırmadım. Senin kaç haftalık olacak canım gittiğinde?
Ben gittiğimde de 12+5 olacak ultrasonda kaç çıkar bilmiyorum. Bende öyle yaparım büyük ihtimalle ense ve buruna baksın sıkıntı görmezse yaptırmam bende

Ben gittiğimde de 12+5 olacak ultrasonda kaç çıkar bilmiyorum. Bende öyle yaparım büyük ihtimalle ense ve buruna baksın sıkıntı görmezse yaptırmam bende
Öyle canım ne olursa kabulüm dedim yaptırmadım yanlış çıksaydı geçmezdi bana aylar sende öyle düşünüyorsan bencede gerek yok senin içinde hayırlısı ne ise o olsun inşallah cinsiyet için

Erkek diyorum ben. Sanki çok anlıyorum da. Ama orda guzelkuşun bebisininki kadar olmasa da bi pipi görüyorum
Ahahahahha kız ne güldüm ya Oğluşumun pipisine nazar değmesin maşallah Şimdi isim telaşına girdik kız olsa hazırdıda erkeğe isim düşünmemiştik hiç

Canım benim yaşı 27 ve son adet tarihini 18 aralık olarak güncelleyebilirsin geç yumurtlama olmuştu doktor bu tarihten hesaplıyor

Goruntu ustten bakildigi icin ben alttan muayene oldun 1 kereye mahsus cok net gordük bebegi gözlerimiz fal tasi gibi acildi karindan hep piksel pikseldi
Benimde o aklımdan geçti acaba ikili testte de karından mi bakıyorlar? Birde benim rahmim ters

Ahahahahha kız ne güldüm ya Oğluşumun pipisine nazar değmesin maşallah Şimdi isim telaşına girdik kız olsa hazırdıda erkeğe isim düşünmemiştik hiç
Aynen maşallah diyelim. Baya belli de. Artık örnek olarak kullanırız

Benim de bugün kontrolüm vardı çok şükür bir sıkıntısı yok dedi bende cinsiyet tahmini istiyoruuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…