Ultrason da isim mi yaziyorKuzu sana detaylı üç bel fotoğraf atıyorum özelden, isim cisim kapayamadım çünkü ifşa olmayayım
Benimki sorar daha da baya var. Biraz karnım büyüyünce soylerim anca. Ama soruyorum kardeş istiyormuş ama kız kardeş erkek olmasın diyo. Diyorum kız kardeşin var ya diye o yaramaz belki bu uslu bi kız kardeş olur diyoBiz söyledik kızıma . Karnımı seviyor öpüyor. İyi geceler kardeşim falan diyor nasıl hoşuma gidiyor ya. Çok hassas davranıyor. Dün sinirlendirdi beni dedim beni üzdün ya kardeşini de üzmüş oldun ondan da özür dilemen gerek.. tamam özür dilerim kardeşiiim diyo.
Ama dediğiniz gibi sürekli soru sual ne zaman çıkacak bagırcak mısın
Ya kuzu evet isim yazıyor ya üste ama kırptım bak atıyorumUltrason da isim mi yaziyor
Ahhh tipini seveyim maşallah tam bir bebekYa kuzu evet isim yazıyor ya üste ama kırptım bak atıyorum
Kıyamam ya dogsun sizden daha cok severBen daha ikisine de demedim çünkü büyüğü başımin etini yer ne zaman gelecek ne zaman doğacak diye :) küçüğü de biri dedi hayiirr benim kardeşim olmicak dedi. O artık nasıl olur bilmem insalah pek etkilenmez
Burnunu ıssırabilirmiyimYa kuzu evet isim yazıyor ya üste ama kırptım bak atıyorum
Ya kuzu evet isim yazıyor ya üste ama kırptım bak atıyorum
Dimi? İyice şekillenmiş günlük on posta açıp bakıyorum :)sen sakinleştin mi biraz?Ahhh tipini seveyim maşallah tam bir bebek
Ya onu soracaktım burnunun çok içten ölçmüş doktor 5 mm civarı çıktı bana çok büyük geldi, babası laz ondan mı kiBurnunu ıssırabilirmiyim
Zaten hersey yolundaysa ne diyebilir ki genel söylenmesi gereken şeyleri söylüyorlar fazla uzatmiyorlar bazı doktorlar eğer degistirirseniz embiye yılmazı tavsiye ederim buda ssvd destekliyor sanırım insagraminda resim görmüştüm sanki yine de sormak lazım ben ilk gittim ama içim ısındı şimdilik bunda devam edeceğim belki 20 dk cinsiyet görürüm diye uğraştı detaylı inceledi hatta tuvaletini yap biraz yürü öyle bakalim tekrar dedi benden önceki hastalariyla olan bağı da çok hoşuma gitti o da dikkati mi çekti muayene de uygun Aytül hanıma göreBen aytül hanıma gidiyorum şuan zaten gebeliğin başında gittim 5 ve 7 haftalarda doğal doğum destekliyor diye.. yani gerçekten pahalı... Evet çok güzel ilgileniyor ama sanki biraz kapalı konuşuyor biraz daha çok konuşup beni bilgilendirmesini istiyorum açıkçası kısa sürüyor muayenimiz şimdilik devam etsem mi etmesem mı kararsızım
Benimde ablamdan hiç kullanılmamış kız eşyaları var duruyor ama hala gözüm kızdaBende sepete atıyorum sürekli bişeyler . Kızımdan kalanlar olduğu için hep erkek kıyafetlerine bakıyorum.
Ay burna bak minnossYa kuzu evet isim yazıyor ya üste ama kırptım bak atıyorum
Olabilir benziyoda sanki laz burnunaYa onu soracaktım burnunun çok içten ölçmüş doktor 5 mm civarı çıktı bana çok büyük geldi, babası laz ondan mı ki
Sizlerin nasıl?
Banada herkes oglun olcak diyordu kızım oluyormus umarım sizde de tutarGönlümden geçen de kız ama herkes erkek olacak diyorumarım tahmininiz tutar
Ayyyy bana da bir bakarmısın canımArtık şaşırmıyorum baya bir kişiyi bildim gerçekten düzgün fotoğraf atanlardan
Canim bende bir tahmin alabilir miyim?Artık şaşırmıyorum baya bir kişiyi bildim gerçekten düzgün fotoğraf atanlardan
İyi yapmışsın zaten sayılara çok takılmamak lazım da işte ben aşamadım daha o stresimiOlabilir benziyoda sanki laz burnunabn ikiliyi istemiyorum degince ölçmedi canım enseyle burnu bnde seslenmedim
Acaba doktorlar ölçmedende anlayabiliyorlarmı sadece bakarak ense kalınlıgını filan o yüzden ölçmedimi diyorum normalmi gördü.herzaman usgde oynama tam olmuyormus zaten stres yapma bosver hele doktorun normal dediyseİyi yapmışsın zaten sayılara çok takılmamak lazım da işte ben aşamadım daha o stresimi
Öyle bakıp duruyorum usg fotoğraflarına.
Siz aytüle gitmediniz mı yani hiç? Bu anlattığınız embiye mydi?Zaten hersey yolundaysa ne diyebilir ki genel söylenmesi gereken şeyleri söylüyorlar fazla uzatmiyorlar bazı doktorlar eğer degistirirseniz embiye yılmazı tavsiye ederim buda ssvd destekliyor sanırım insagraminda resim görmüştüm sanki yine de sormak lazım ben ilk gittim ama içim ısındı şimdilik bunda devam edeceğim belki 20 dk cinsiyet görürüm diye uğraştı detaylı inceledi hatta tuvaletini yap biraz yürü öyle bakalim tekrar dedi benden önceki hastalariyla olan bağı da çok hoşuma gitti o da dikkati mi çekti muayene de uygun Aytül hanıma göre
Sata göre 12+2 ama 12+5 çıktı canım ahahhaha bende çok şaşırdım canım pipişeKuzum gerçekten pipi çok net
Kaç artı kaç senin bugün?
12+5 çıktı canımAy nasıl bariz belli canım. Sağlıkla doğsun inşallah.Senin bugün kaç hafta kaç günlüktü bende cumartesi gidicem inşallah tahmin yapar banada İkili test için kan verdin mi ense ölçümü falan yaptı mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?