2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benimki sorar daha da baya var. Biraz karnım büyüyünce soylerim anca. Ama soruyorum kardeş istiyormuş ama kız kardeş erkek olmasın diyo. Diyorum kız kardeşin var ya diye o yaramaz belki bu uslu bi kız kardeş olur diyo

Kıyamam ya dogsun sizden daha cok severbn tek büyüdüm zorlugunuda gördüm en az iki diye düşünüyorım nasip olursa

Reactions: Zzy
Zaten hersey yolundaysa ne diyebilir ki genel söylenmesi gereken şeyleri söylüyorlar fazla uzatmiyorlar bazı doktorlar eğer degistirirseniz embiye yılmazı tavsiye ederim buda ssvd destekliyor sanırım insagraminda resim görmüştüm sanki yine de sormak lazım ben ilk gittim ama içim ısındı şimdilik bunda devam edeceğim belki 20 dk cinsiyet görürüm diye uğraştı detaylı inceledi hatta tuvaletini yap biraz yürü öyle bakalim tekrar dedi benden önceki hastalariyla olan bağı da çok hoşuma gitti o da dikkati mi çekti muayene de uygun Aytül hanıma göre

Olabilir benziyoda sanki laz burnuna bn ikiliyi istemiyorum degince ölçmedi canım enseyle burnu bnde seslenmedim
İyi yapmışsın zaten sayılara çok takılmamak lazım da işte ben aşamadım daha o stresimi
Öyle bakıp duruyorum usg fotoğraflarına.

İyi yapmışsın zaten sayılara çok takılmamak lazım da işte ben aşamadım daha o stresimi
Öyle bakıp duruyorum usg fotoğraflarına.
Acaba doktorlar ölçmedende anlayabiliyorlarmı sadece bakarak ense kalınlıgını filan o yüzden ölçmedimi diyorum normalmi gördü.herzaman usgde oynama tam olmuyormus zaten stres yapma bosver hele doktorun normal dediyse

Siz aytüle gitmediniz mı yani hiç? Bu anlattığınız embiye mydi?

Ben bilmiyorym hala bide rabia nizam buldum instagramdan oda doğal doğumcu oda uygunsa ona da bakmayı düşünüyorum.

Embiyenin seansı ne kadar? Aytül hmn 350 tl alıyor

12+5 çıktı canım Ense ve burun kemiğine baktı normal çıktı ikili test yaptırmadım. Senin kaç haftalık olacak canım gittiğinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…