2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba şimdi gördüm yazınızı bende bursadayim benim doktor arayışım da bu yönde gittiğiniz doktordan memnun musunuz? Kime gidiyorsunuz peki
Şuanki dr da çok memnunum çok sıcakkanlı sevecen ama ssvd yapıyor mu sormadım birde geç kordon kesilmesi de isteklerim arasında şuan embiye yılmaza gidiyorum henuz bunlari konusmadım bir dahaki gidisimde sorcam insaallah diğer araştırdığım dr Aytül erdogmus eğer imkanınız varsa Aytül hanıma gidin derim

Ne güzel ya hep beraber büyüyecekler.bebek için ne dedin kücüge neler diyor
Ben daha ikisine de demedim çünkü büyüğü başımin etini yer ne zaman gelecek ne zaman doğacak diye :) küçüğü de biri dedi hayiirr benim kardeşim olmicak dedi. O artık nasıl olur bilmem insalah pek etkilenmez

Ne güzel ya hep beraber büyüyecekler.bebek için ne dedin kücüge neler diyor
Zor.oluyo ama gerçekten iyi oluyo bi anda aynı anda büyüyorlar okul vaktine gelmiyo doğumlar sıkıntılar fslan. Çok üzüldüm ama sonradan iyi oldu dedim 1. Sınıfa başlamadan hamilelik doğum falan herşey bitmiş olacak diyorum. Çünkü bi daha düşünmem zor çünkü maddi manevi çocuk sorumluluk falan.

Ben aytül hanıma gidiyorum şuan zaten gebeliğin başında gittim 5 ve 7 haftalarda doğal doğum destekliyor diye.. yani gerçekten pahalı... Evet çok güzel ilgileniyor ama sanki biraz kapalı konuşuyor biraz daha çok konuşup beni bilgilendirmesini istiyorum açıkçası kısa sürüyor muayenimiz şimdilik devam etsem mi etmesem mı kararsızım

Kızlaaarrr pipilimmm geliyorrrr açtı gösterdiii direkk❤❤❤ Oğluşum oluyorr hayırlısıylaa anası pipisini yesinn
Ay nasıl bariz belli canım. Sağlıkla doğsun inşallah. Senin bugün kaç hafta kaç günlüktü bende cumartesi gidicem inşallah tahmin yapar banada İkili test için kan verdin mi ense ölçümü falan yaptı mi?

Canım bende kusma hiç yoktu şükür ama midem falan çok rahatsızdı. Dün baya zorlandım fiziksel olarak. Söylüyoruz ebeye de kusmaktan iyidir diyor . Bugün bulantı pek yok gibi inşallah akşama kadar başlamaz .

kızlarrr benim de kızım oluyor inşallahh. bugün kontrolüm vardı. doktor kız dedi.kesin mi dedim kesin dedi. çok sevindim. sağlıkla doğsunlar inşallah. 2 hafta sonra 4lü taramaya çağırdı. bi tarama testi stresi daha başlıyor.

Ben bugün verdim 12+5im. Aslında ikili test yapmayacaktım ama doktor ilerdeki sonuçlarda bir gariplik çıkarsa en azından geçmişe bakıp karşılaştırma yapabiliriz o yüzden en aznınsa 2 li ti yapalım dedi yaptırdık. Ama dediğim gibi 12+5 olmuşsun falan bir şey demedi. Tabi testten önce bebeğin ense kalınlığına baktı çok iyi dedi. Umarım sizde de bir sıkıntı çıkmaz

Canım 11-13.haftalarda nub teorisi yapılabiliyor. Bu görüntüde ne desem yalan olur sana suan:)
Biz burada 12+0 ız bize de bir tahmin gelir mi Doktorumuz hiçbir şey söylemedi henüz

Eklentiler

• 4319263E-7097-4007-9651-7BF5BB0FDCA6.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 104
Biz söyledik kızıma . Karnımı seviyor öpüyor. İyi geceler kardeşim falan diyor nasıl hoşuma gidiyor ya. Çok hassas davranıyor. Dün sinirlendirdi beni dedim beni üzdün ya kardeşini de üzmüş oldun ondan da özür dilemen gerek.. tamam özür dilerim kardeşiiim diyo .
Ama dediğiniz gibi sürekli soru sual ne zaman çıkacak bagırcak mısın

Sabah Nıpt ve glukoz vb kan tahlili için yaklaşık 8-9 tüp kan aldılar . Hiç bu kadar çok kan verdiğimi hatırlamıyorum. Sizde de oldu mı kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…