2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benimde rahim ters.net gormek icin alttan bakmak istedi doktorum .sonuna kadar sokmadi aleti rahattim endiselenmedim.ikili test icin baktirdim aynen.
Benimde ilk kese için alttan bakmıştı ben zaten tedaviyle hamile kaldım kistim vardı hep alttan baktığı için alistim
Insallah benimkine de öyle bakarda net görüntü yakalarız

Kanama durmasi tabi ki iyidir.
kanama alaniniz hemen geçmez ama ileriki haftalarda geçebilir.
birçok orneklerini okudum.
Rabbim sizinle ve bebeğinizle olsun
Merhaba,
Döndüm kontrolden.
Büyük bir stresle yattım koltuğa. Hareketlerini gördüm, kalp atışını dinledik. Derin bir oh çektim. Sonra detay muayeneye geçti. Kanama alanı 4 cm genişliğinden, 1.68 e düşmüş. Çabuk toplamış, hayret dedi.

Neyse içeri geçtik,
Dedim , kanamadan iki gün önce, 7-7,5 km yürüdük ,çocuğu gezdirdik. Acaba onun etkisi olabilir mi,diye sordum. Bilimsel bir çalışma yok , diyor. Sporcu hastası varmış, üç maç yapmış , bebek sapasağlam , diyor. İyi de , ben ham bir insanım. Bu Covid salgınından beri, iki yıldır, doğru düzgün dışarı çıkmadım normal insanlar gibi. Sen beni niye sporcu biriyle kıyaslıyorsun? (Sürekli karnımdaki kusurlu , kanama ondan demeye getiriyor sanki)

Çünkü Fetal DNA sonucuna göre yeniden görüşürüz ,dedi. Hatta sonuç olumlu bile olsa, amniyosentez öneririm, dedi. Sana kalmış dedi. %99 sonuç veriyor sonuçta , dedi.
Bir hastası daha varmış benim gibi ileri yaş , yönlendirmiş, kadın yaptırmak istememiş.
Ama düşük tehlikesi var o işlemde , dedim.
E var tabii , diyor.
…..
Açıkçası sevincimi tam yaşayamadım . Adam sürekli negatife hazırlıyor beni.

Herşeye rağmen son 48 saatte toplamış kendini vücut, progestan işe yarıyor demek ki şükürler olsun. Bugün bize el salladı fotosunu sizinle paylaşayım istedim.

İşte böyle arkadaşlar, iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler. Allah bütün bebişleri korusun. Sağlıkla gelsinler Güzelliklerle kalın

Eklentiler

• BE112DBD-29BD-4B40-A64A-0F7C83A66B61.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 83
Ah kuzum ya eline bak tam ısırmalık
Çok çok sevindim öncelikle, kanama alanıda çok küçülmüş gerçekten çok sevindim güzel bebis sıkıca tutunsun inşallah
Doktor yaştan dolayı böyle diyorsa özellikle suan ünlülerden de görebiliriz 40 yaş üstünde ilk çocuklarına sahip oluyor. Doktor gerçekten çok olumsuz evet bi risk olabilir ama sağlıkla kucağına alan kişi çok duydun
Hatta yıllarca çocuğu hiç olmayıp 50 yaşında ikizlerini sapasaglam cok normal şekilde doğuran tanidigimiz var
Siz hiç caninizi sıkmayın bebeginiz size el sallıyor zaten, gelecek olan nasip ne yaşa ne duruma bakar sonuçta nasip

Yarın ikili test için kan vericem test sonucu çıkınca tekrar gidicem
Yaa senin yarın mı canim beni de haftaya çağırdı bakalım bugün iyi görüntü alabilirsem bugün bakarım demişti aslında ilk.
Birde aç mı vermek gerekiyor kanı hiç sormadım da

Merhaba,
Kanama alanının küçülmesi iyiye işaret ama bu kanama alanı doktorunda dediği gibi bebekle alakalı da olabilir . Bunu bizzat ben yaşadım ama senin durumun çok daha pozitif göründüğü üzere. Doktorun negatifliğini bence objektif olmasına yorabilirsin çünkü sana olumlu konuşup seni üzecek bit durum yaşaman durumunda da yüne doktor böyle demişti böyle oldu diyoruz.
Benimki de bebek çok küçük kanama alanı dışarı atmak isterse bebeği de oradan düşürebilir demişti. Her gittiğimde olumsuz şeyler duyunca o bebeği kaybedince üzülemedim bile. Her Allah’ın günü Progesran iğneden popom mosmor üzerine oturamaz halde geçirdim o bir aylık süreci.
İnşallah bebeğin sağlıkla gelir.
Bu arada yürüyüş iyidir . Bende geçen hafta 9 km kadar yürüdüm bayağı yorucu idi ama

Ben geçen hafta 12+3de ikili test icin ultrasona girdim canim. Önceki gebeligimde de 12+0 da çağırmıştı dr um. Bu sefer kan vermeyecegim diyemi hafta ortasinda gel dedi bilmiyorum. Tüm organlari oluşmuş olsun dedi

Benim ikinci çocuğum olacak , Allah nasip ederse. Aslında 15 yıllık evliyiz ama hep yurtdışında olduğumuzdan , annemler olmadan , cesaret edemedim, hep korundum. 10. Yılımızda kucağımdaydı oğlum. Keşke daha önce yapsaydın, ne güzel bir şey gördün mü , dedi herkes. Ama o zaman oğlum olmazdı. Dünyalara değişmem varlığını.
Dediğin gibi nasipse ,zamanıysa geliyor. Düşük yaptığımda da öyle teselli ettim kendimi. Ama belli bir yaştan sonra şans azalıyor artık. Eğer kısmetimizde varsa , sağlıkla gelir kardeşi de.
Benim yakın arkadaşım, 14 yıldır evli , hala deniyor. İkimiz de sürekli birbirimize , ileri yaş anne olan ünlülerin, haberlerini atıyoruz. Her gördüğümde içimde kelebekler uçuşuyor. Umarım o da tadar anneliği. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Muhakkak bu kadar robotik konuşmasının bir açıklaması profesyonellik ve yaşanan tecrübelerden ileri geliyordur ama 13. Haftadan , Fetal DNA olumlu bile gelse, ben amniyosentez öneririm, demesi, eşime de bana da ticari geldi. Beni hazırlamış falan değil, sadece kızdırmış oldu. Ben zaten yüzlerce bilgiye maruz kalıyorum, neyin ne olduğunun , yaşımın , olasılıkların farkındayım. Ama her 40 yaşındaki anne adayına da , doktorların böyle yaptığını sanmıyorum. İnşallah pozitif birine denk gelirim bir gün.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

İşte bende tam bunlardan bahsetmiştim ben 25 yaşındayım ama çikolata kistim olduğu için erken yaşta baslamis oldum 1 buçuk senede 2 hsg 1 negatif aşılama 6 ilaç denemesi oldu. Hani sözde yaşım genç ama nasip olmadı işte. En son doktor 1 kere daha aşılama deneyip tüp bebeğe yönlendirecekti. Yaş erken olsa da olumsuz konuşmalar insanı negatife çeviriyor. Nasip bu zamana oldu, aslında yaşım erken diye hep düşünürdüm ama çok zahmet ettiğim için iyiki denemişim diyorum. Mesela 41 yaşında tanıdığım bi abla var tek seferde hamile kaldı ve sağlıklı şekilde aldı kucağına. İşte bi müddet sonra hersey nasibe dönüyor
Ama ben bebeğinizden çok olumlu şeyler hissettim ilk yazdiginizdan beri Allahin izniyle sağlıcakla doğsun minik kuzu
Arkadaşınızda inşallah en kısa sürede güzel haberler alir amiin

Çook tatlısınn ama bu pozitif enerji için ne kadar teşekkür etsem az. Her anne adayının yolu farklı mücadelelerden geçiyor.
İnşallah her birimizin gönlüne göre olsun herşey Sağlıkla kal

Yaa senin yarın mı canim beni de haftaya çağırdı bakalım bugün iyi görüntü alabilirsem bugün bakarım demişti aslında ilk.
Birde aç mı vermek gerekiyor kanı hiç sormadım da
Benimki önden gidiyor biraz sanırım ondan hemen istedi tam 12 haftalık çıktı onu sormayı unuttum ama biraz araştırdım tok veya aç farketmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…