- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
İnşallah hayırlısıHer laboratuvarın süreci farklı olabiliyor,
Hiç kötü düşünmeyin iyii düşünün ki herşey iyi olsun inanıyorum ki negatif sonucu en kısa sürede alacak ve derin bir oh diyeceksiniz
Gösterdi ama canım eğer model olarakta denk gelirse söylerimYok canım kemerle sabitleniyor onların hepsi
Çok sağol canım Allah razı olsun ❤ valla en fazla 2 litre içebiliyorum. Doktorum kızıyor en az 3 litre diyor ama mümkün değil içemiyorumCok sevindimm masallah size bu arada ikiz gebelik yaşayan annelere hep hayrandimbu arada suyu ne yapiyosunuz ne kdr icebiliyorsuniz
Peki neyle sabitledi araç koltuğuna puseti kemersiz çünkü hem bebek arabasına takılan hemde normal araç koltuğuna takılan ısofıx özellikli puset yok diye biliyorum sektörde derya deniz vardır belkide denk gelirse mutlaka yaz banaGösterdi ama canım eğer model olarakta denk gelirse söylerim
Bizim pusette maxi cosi. Eşim bebek oturmaya başlamadan giderse falan en kötü bende bu aparatlardan alacağım mecburen. Şu an almakta istemiyorum boşuna para vereceğim diye. Oturmaya başlayınca direk besafe ya da britax römer almayı düşünüyorum kilosuna uygun.Siz konuşunca bende bi bakım dedim. Acaba ikinci eli fslan var mıdır burda. Aklıma da yatmadı değil. Çünkü benim arkaya oturmam imkansız olacak 3 çocuk anca kendileri sığar arkaya. Aparatı var sanirim
Tabi ki neden yemeyelim pastörize edilmiş her türlü peyniri yiyebilirz canım gebelikte.Pastörize edilmemiş olanlar riskli.Ah kasar peyniri yiyebilirmiyiz ?
Kizlar ben 12. Haftada gordum doktoru Birde 16.ci haftada gorcem artik cinsiyet o zamana kaldi rabbim nasip ederse
Bende atim bakin
Peki neyle sabitledi araç koltuğuna puseti kemersiz çünkü hem bebek arabasına takılan hemde normal araç koltuğuna takılan ısofıx özellikli puset yok diye biliyorum sektörde derya deniz vardır belkide denk gelirse mutlaka yaz bana
Keşke modelini tam Bilsem tam hatırlamıyorum ama komple siyahtı araba bu markanın fiyatı da indirimde 2700 3000 arasiydi civildePeki neyle sabitledi araç koltuğuna puseti kemersiz çünkü hem bebek arabasına takılan hemde normal araç koltuğuna takılan ısofıx özellikli puset yok diye biliyorum sektörde derya deniz vardır belkide denk gelirse mutlaka yaz bana
Farklı şeylerden mi bahsediyoruz acabaKeşke modelini tam Bilsem tam hatırlamıyorum ama komple siyahtı araba bu markanın fiyatı da indirimde 2700 3000 arasiydi civilde
Tam nerden gösterdiğini hatırlamıyorum acele bakmıştık geçerken göstermişti kadın burdan koltuğa geçiyor falan diye
Tamam bende aynı şeyi söylüyorumFarklı şeylerden mi bahsediyoruz acabacanım bunlar normal travel sistem bebek arabası bizim arabamızda travel zaten. Benim sorunum oto koltuğunu araç koltuğuna kemerle değilde aparatla bana bakacak(şoföre doğru yani) şekilde sabitlemek istemem .
Herneyse artıkTamam bende aynı şeyi söylüyorum
Kadının gösterdiği bu modellerden biriydi tam hatırlamıyorum. Bana dedi ki arka kısmından arabaya geçiriliyor, yani oto koltuğunun aynısı hemde puset olarak kullanılıyor.
Kemerle tutturulanlar zaten yasak kullanması dedi.
Neyse siz almışsınız zaten bende o çalışan kadının söylediklerini söylüyorum, arka kısmından yer gösterdi arabaya geçiriliyor diye
Yok estağfurullah ben mi yanlış anladım diye eşime sordum, o da aynı şeyleri söyledi. Civile gittigimde o arabaya denk gelirsem tekrar sorayım başka alacak olan varsa da fikir olur yardım etmek için şey yaptım zaten estağfurullahHerneyse artıkgece gece uğraştırdım sizide teşekkür ederim
Evet britax daha mantıklı. Bende idare ederim artık. Türkiye de kucağımda falandı açıkçası emiyodu falan öyle alışmıştı ama burda mecbur ceza yemek istemiyorum ablaları oyalar bi şekilde artıkBizim pusette maxi cosi. Eşim bebek oturmaya başlamadan giderse falan en kötü bende bu aparatlardan alacağım mecburen. Şu an almakta istemiyorum boşuna para vereceğim diye. Oturmaya başlayınca direk besafe ya da britax römer almayı düşünüyorum kilosuna uygun.
Doktor sadece mozzarella demisti o yuzden gerci fransiz doktor kasarla pek ilgisi yokTabi ki neden yemeyelim pastörize edilmiş her türlü peyniri yiyebilirz canım gebelikte.Pastörize edilmemiş olanlar riskli.
Ya canım geri mi döndün?Doktor sadece mozzarella demisti o yuzden gerci fransiz doktor kasarla pek ilgisi yokTesekkur ederim ya en azindan kasarla tost yapip yerim ogrendigim iyi oldu
Ay Kuzum hakkini helal et sana yazacaktim Evet geri dondum cok sukur iyiyim sen nasilsinYa canım geri mi döndün?seni çok merak etmiştim en son bugün sabah yine aklımdan geçtin, nasılsın iyisindir insallah ❤
Afiyet şifa olsunDoktor sadece mozzarella demisti o yuzden gerci fransiz doktor kasarla pek ilgisi yokTesekkur ederim ya en azindan kasarla tost yapip yerim ogrendigim iyi oldu
Helal olsun ne demek canim estağfurullah ❤ en son bebeklerden birinin kalbi durmuş dedin gittin, endişelendim hep aklımdan geçiyordun inşallah iyidir diye❤Ay Kuzum hakkini helal et sana yazacaktim Evet geri dondum cok sukur iyiyim sen nasilsinCok sukur hersey yolunda bulantilarim da yavas yavas bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?