2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ya Cansin Allah razi olsun rabbim bebeni korusun insallah
Evet biliyormusun cok zor seyler yasadim Ama cok sey oldu sonra biliyormusun insallah anlatirim detaylica birgun
Ne guzel kalbin var Allah iyiligini versin cok zordu benim uc ay surecim hala banyo yaparken zorlaniyorim

Amiin canim Allah hepimizinkini korusun evlatla sınanmayalim
Insallah canim anlatırsan burdayız, zorlandım diyorsun inşaAllah guzel seylerde yaşanmıştır. Ama az kaldı kaçıncı haftandasin canım? 3. Ayı bitiriyoruz artık insallah 2. Trimester daha iyi geçecek insallahh

Kızlar mide bulantilarinz ne durumda Ekim annesiyim sizlerden geçti lafını duyup mutlu olmak istiyorum benimde geçecek mi? simdi bile hap içip yatacağım..
Benim bugun yoktu gibi 12+2 ama dun felaketti.gun gün degisiyor.patates ayva iyi geliyor farkettimde.insallah gecicek

Kızlar günaydın herkese, dün avokadolu tost konuşuldu burda büyük avokadolu domatesli tost diye uyandım. Halbuki hiç yediğim bir şey de değildir (;

Tekrar hoşgeldin seni cok merak etmistik
Tekrar hosgeldin seni cok merak etmistik

Kızlar kendinize alışveriş yapacaksanız ben dün ilk defa penti hamile eşofman altı aldım bugün giydim çok güzelmiş incede değil soğuk havalar için tam. Yalnız kalıpları çok büyük s beden aldım biraz bol bile 1-2 ay idare etsin yaz gelene kadar yeter bana tavsiye ederim.

Ç
Linkle bizi o zaman

Evet penti güzel lcw de tavsiye ederim bir sürü tunik tayt aldım cok rahat ve uygun fiyatlı

Çok sağol canım Allah razı olsun ❤ valla en fazla 2 litre içebiliyorum. Doktorum kızıyor en az 3 litre diyor ama mümkün değil içemiyorum
Ben de ayni durumdayım meyvesuyu sut ayran ile destekleyin sizde ben oyle yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…