2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ç

Linkle bizi o zaman
Linkleyemiyorum internet satışı yokmuş mağazadan aldım bende internette gül kurusuyla mavi var ama benimkinin kumaşından değiller onlarda çok ince pijama gibiydi
Evet penti güzel lcw de tavsiye ederim bir sürü tunik tayt aldım cok rahat ve uygun fiyatlı
Lcw baktım dün inceydi taytlar havalar biraz daha soğuk gider diye pentiden aldım. Sonrasında incelerden alacağım bende

Doktor sadece mozzarella demisti o yuzden gerci fransiz doktor kasarla pek ilgisi yok Tesekkur ederim ya en azindan kasarla tost yapip yerim ogrendigim iyi oldu
Zaten kaşar çok fazla süt kullanarak yapılabildiğinden kalsiyum oranı en yüksek olan peynirlerden hamilelikte de ilk aylar özellikle kemik gelişimi yoğun olduğundan çok tavsiye edilir

Çok sağol canım Allah razı olsun ❤ valla en fazla 2 litre içebiliyorum. Doktorum kızıyor en az 3 litre diyor ama mümkün değil içemiyorum
Tuvalete çıkmaktan gına geldi zaten . Benim bardak yarım litrelik 4-5 içmeye çalışıyorum ama gece WC için uykum bölününce sinir oluyorum . Baş ucunda da koca bardak suyu içip yatıyorum çünkü.

Kızlar günaydın herkese, dün avokadolu tost konuşuldu burda büyük avokadolu domatesli tost diye uyandım. Halbuki hiç yediğim bir şey de değildir (;
Hemen yeseydın :) bende eşime yaptırdım sabah. Kızımdan şifayı kaptım hiç halim yok. Allahtan evden çalışıyor eşim de destek oluyor

Ben de bugün gittim doktor grevleri bitmiş çok şükür ama 2li testi biz yapmıyoruz perinatoloji den randevu al dedi şansıma bugüne başka bir hastaneden randevu buldum saat 3e ,hastane biraz uzak ama olsun haftası geçmeden detaylı bakılsın istiyorum.Buyuyor çok şükür ya 6cm ye yaklaşmış boyu Nub belli olmamış sanırım ama - Janna - bir tahminin var mı

Muhteşem her şeyin yolunda olmasına çok çok sevindim
Benim de geçen haftadan kalan kontrol muayenesi hakkım var ona gidicem öğleden sonra umarım her şey yolundadır Erkek yılı bu yıl ya belli oldu.
Hemen yeseydın :) bende eşime yaptırdım sabah. Kızımdan şifayı kaptım hiç halim yok. Allahtan evden çalışıyor eşim de destek oluyor
Yaptım yedim vallahi çok geçmiş olsun bol bol C vitamini.
Artık bebek formuna ulaşıyorlar maşallah

Beğendiniz mi tostu :) C vitamini her gün alıyorum mandalina portakal suyu vb. Gebe kaldım bir belim doğrulmuyor 3 aydır

Beğendiniz mi tostu :) C vitamini her gün alıyorum mandalina portakal suyu vb. Gebe kaldım bir belim doğrulmuyor 3 aydır
Biz hiç ekmek yemeyiz o yüzden evde ekmek de hiç olmaz, lavaş vardı lavaşla yaptım güzel oldu ilk kes yapıyorum. Ama ekmekle daha güzel olacağına eminim
Vücut bir şeye adapte olmaya çalışıyor ya ondan oluyor bu tarz şeyler Allah beterinden sakınsın

Benimki kilo alımı en az olsun istiyor ama bende aşırı iştahsızlık başladı dün gittiğimde böyle olmaz dedi mutlaka yemeli ve vitamin takviyelerini almalısın diyor.
Bebeğe kaşar ve havuç kilo aldırıyor diye biliyorum

Ben de pentiden bi hamile eşofmanına baktım ama emin olamadım. Link atar mısınız acaba aynısı mı

Ben de pentiden bi hamile eşofmanına baktım ama emin olamadım. Link atar mısınız acaba aynısı mı
Link yok malesef online satışta yokmuş mağazadan aldım. Onlineda gül kurusuyla mavi var ama kumaş kaliteleri iyi değil pijama gibi geldi bana. Benimki siyah kalın

Güzel haberlere inşallah sanırım evet erkek çoğunlukta grupta, dışarıda da hep erkek duyuyorum

Kızlaarr ilişki durumunuz ne durumda bize 3 ay yasaktı dün mesaj atıp sordum kanaman ağrın yoksa korunmalı olarak devam dedi 3 ay olduğu için yinede tedirginim ama adamda durmuyor bi şekilde idare ettikte şimdiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…