Benim doktorum da kanaman veya agrın yoksa 10 günde bir olacak şekilde izin veriyor artık canımKızlaarr ilişki durumunuz ne durumda bize 3 ay yasaktı dün mesaj atıp sordum kanaman ağrın yoksa korunmalı olarak devam dedi 3 ay olduğu için yinede tedirginim ama adamda durmuyor bi şekilde idare ettikte şimdiye
Ben de mağazaya bakayım o zaman teşekkür ederimLink yok malesef online satışta yokmuş mağazadan aldım. Onlineda gül kurusuyla mavi var ama kumaş kaliteleri iyi değil pijama gibi geldi bana. Benimki siyah kalın
Bize öyle süre belirtmedi canım ama riske atmamak için haftada 1 falan en iyisi sanırım dediğin gibi.. Dikkat edeyim bende ona göreBenim doktorum da kanaman veya agrın yoksa 10 günde bir olacak şekilde izin veriyor artık canım
Allah razi olsun cok tesekkur ederimTekrar hoşgeldin seni cok merak etmistik
Tekrar hosgeldin seni cok merak etmistik
HarikaZaten kaşar çok fazla süt kullanarak yapılabildiğinden kalsiyum oranı en yüksek olan peynirlerden hamilelikte de ilk aylar özellikle kemik gelişimi yoğun olduğundan çok tavsiye edilir
Off sorma mozarella da hic sevmemMis gibi ezine , dil , Çeçil vb Türk peynirleri varken mozarella nın özelliği neymiş.
Canım serbest aslında eğer bir kanaman düşük riskin yoksa ama biz yeltenmedik hiç.Bize öyle süre belirtmedi canım ama riske atmamak için haftada 1 falan en iyisi sanırım dediğin gibi.. Dikkat edeyim bende ona göre
Vermemiştin canım ah hadi insaallahCanım sana cevap verdim mi bilmiyorum ama kız diyorum
Kız bence nub aşağıda gibi çok anlamasam da öyle hissettimEki Görüntüle 3027053 sizce cinsiyeti neye benziyor
İstanbulda Acıbademin kendi sigortası var artık onlar fiyat verdiler tabi hamılelık mevcut ıken verdikleri fiyat bu hamıle kalmadan once yapılan sıgortalarda kapsam farklılıkları olabiliyor benım dr um cok yoğun oldugu ıcın gebelık takıbı yapmadı ıkı ay sonra bırakıyor takibi aynı doktorda devam etmıs olmak çok güzel tebrik ederim hayırlı olsun :)Merhaba, ben çok uğraştım canım defalarca tüp bebek tedavisi denedim zar zor tutundu ilk kez,riske atmamak için başka hastaneye gitmeyi hiç düşünmedim kendi doktorumu değiştirip. Olacağı varsa orda da sıkıntı olabilir evet ama yine de içim rahat en azından doktoruma güveniyorum. Fakat 40 bin neymiş hangi şehirdeki Acıbadem Ki bu ? Ben maksimum 15 bin filan diye düşünmüştüm
Bizde de ekmek en az tüketilenlerden. Sadece kahvaltıda kullanıyoruz. Birde tortilla ile tost çok güzel oluyor.Biz hiç ekmek yemeyiz o yüzden evde ekmek de hiç olmaz, lavaş vardı lavaşla yaptım güzel oldu ilk kes yapıyorum. Ama ekmekle daha güzel olacağına eminim
Vücut bir şeye adapte olmaya çalışıyor ya ondan oluyor bu tarz şeyler Allah beterinden sakınsın
ben bu aralar tuluma sardımAllah razi olsun cok tesekkur ederimhosbuldum biraz zor durumdayim korona grip bulantilarim telden dahi tiksinmisim sukur iyiyim
Harikanetten arastirmistim tam cozum bulamamistim valla mutlu oldum
Off sorma mozarella da hic sevmemAllah’tan siz varsiniz ac kalmiycam
Ayy harika valla o bile bisey biliyormusunben bu aralar tuluma sardımne varsa gömüyorum. Allah aç bırakmasın valla nolcak halimiz bilmem. 900 gr aldım toplamda şükür. Kızıma hamile iken 4 kg falan almıştım doktorum baya fırçalamıştı .
kızım sağolsun yanımda yattığı için bizde adamla yan yana gelemiyoruzCanım serbest aslında eğer bir kanaman düşük riskin yoksa ama biz yeltenmedik hiç.
Kayıp yaşadığım İçin eşim de korkuyor açıkçası ve ben de istemiyorum şuan için.
Hatta ilişkinin iyi olduğunu söyledi bana doktorum ama bizde o cesaret nerde
Yakınlaşma olur oluyor tabi ama ilişki olarak olmadı bizim üzüm bir süre de olmaz gibi.
Ben demiştimmm demicemKızlar ben de çıktım kontrolden her şey yolunda çok şükür
Doktor bu hafta kıza benzetti geçen hafta erkek bebeğe benziyor demişti kafalar karışık
oooo sen ciddi kilo kaybetmişsin. Benim iştahım çok açıktı. Birde ilk haftalarda corona olunca midem allak bullak oldu. İçim her saniye kazınıyordu . Şimdi de iştahım var. gidip gelip ağzıma meyve , kuruyemiş atıyorum.Ayy harika valla o bile bisey biliyormusun
Ben ilk uc ay 5 kilo verdim Simdi de seker yuksek diye cogu seyi cikarttim daha hic kilo alamadim hunharca yemek istiyorum artik
Ben bulantidan hic bisey yiyemiyordum aynaya bakinca ruh gibi hissediyorumoooo sen ciddi kilo kaybetmişsin. Benim iştahım çok açıktı. Birde ilk haftalarda corona olunca midem allak bullak oldu. İçim her saniye kazınıyordu . Şimdi de iştahım var. gidip gelip ağzıma meyve , kuruyemiş atıyorum.
İnşallah toparlarsınız hızlıca.
Ben Kocaelideyim ama hastane için İstanbul da olabilir diyorum çünkü orda ssvd seçeneği daha çok. Dilerim ikimiz için de gerçek olur keşkesiz güzel bir doğum ❤Bursadayım ben siz ? bulduğum doktor özel muayenesi var biraz pahalı muayene ücreti şuan gittiğim dr göre ama çok içime sindi normal doğumdan çok doğal doğum destekçisi son ana kadar sabirla takip edip bekliyor dikişsiz kesisiz doğum yaptırabilmek için yok günü geçti yok suyu geldi diye hemen suni sancıyı takayım yada sezeryana alayım demiyor ama durumum netleşsin ona göre degistircem dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?