2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlaarr ilişki durumunuz ne durumda bize 3 ay yasaktı dün mesaj atıp sordum kanaman ağrın yoksa korunmalı olarak devam dedi 3 ay olduğu için yinede tedirginim ama adamda durmuyor bi şekilde idare ettikte şimdiye
Benim doktorum da kanaman veya agrın yoksa 10 günde bir olacak şekilde izin veriyor artık canım

Benim doktorum da kanaman veya agrın yoksa 10 günde bir olacak şekilde izin veriyor artık canım
Bize öyle süre belirtmedi canım ama riske atmamak için haftada 1 falan en iyisi sanırım dediğin gibi.. Dikkat edeyim bende ona göre

Tekrar hoşgeldin seni cok merak etmistik

Tekrar hosgeldin seni cok merak etmistik
Allah razi olsun cok tesekkur ederim hosbuldum biraz zor durumdayim korona grip bulantilarim telden dahi tiksinmisim sukur iyiyim
Zaten kaşar çok fazla süt kullanarak yapılabildiğinden kalsiyum oranı en yüksek olan peynirlerden hamilelikte de ilk aylar özellikle kemik gelişimi yoğun olduğundan çok tavsiye edilir
Harika netten arastirmistim tam cozum bulamamistim valla mutlu oldum
Mis gibi ezine , dil , Çeçil vb Türk peynirleri varken mozarella nın özelliği neymiş .
Off sorma mozarella da hic sevmem Allah’tan siz varsiniz ac kalmiycam

Bize öyle süre belirtmedi canım ama riske atmamak için haftada 1 falan en iyisi sanırım dediğin gibi.. Dikkat edeyim bende ona göre
Canım serbest aslında eğer bir kanaman düşük riskin yoksa ama biz yeltenmedik hiç.
Kayıp yaşadığım İçin eşim de korkuyor açıkçası ve ben de istemiyorum şuan için.

Hatta ilişkinin iyi olduğunu söyledi bana doktorum ama bizde o cesaret nerde

Yakınlaşma olur oluyor tabi ama ilişki olarak olmadı bizim üzüm bir süre de olmaz gibi.

İstanbulda Acıbademin kendi sigortası var artık onlar fiyat verdiler tabi hamılelık mevcut ıken verdikleri fiyat bu hamıle kalmadan once yapılan sıgortalarda kapsam farklılıkları olabiliyor benım dr um cok yoğun oldugu ıcın gebelık takıbı yapmadı ıkı ay sonra bırakıyor takibi aynı doktorda devam etmıs olmak çok güzel tebrik ederim hayırlı olsun :)

Bizde de ekmek en az tüketilenlerden. Sadece kahvaltıda kullanıyoruz. Birde tortilla ile tost çok güzel oluyor.
o vücutlar ne zaman alışacak bakalım. Bu sefer çok hırpaladı beni :)

ben bu aralar tuluma sardım ne varsa gömüyorum. Allah aç bırakmasın valla nolcak halimiz bilmem. 900 gr aldım toplamda şükür. Kızıma hamile iken 4 kg falan almıştım doktorum baya fırçalamıştı .

Ayy harika valla o bile bisey biliyormusun
Ben ilk uc ay 5 kilo verdim Simdi de seker yuksek diye cogu seyi cikarttim daha hic kilo alamadim hunharca yemek istiyorum artik

kızım sağolsun yanımda yattığı için bizde adamla yan yana gelemiyoruz

Cinsiyetini tahmin eder misiniz kızlar, 11+4 şuan.
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz.

Eklentiler

• 20220316_154116.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 67
Ayy harika valla o bile bisey biliyormusun
Ben ilk uc ay 5 kilo verdim Simdi de seker yuksek diye cogu seyi cikarttim daha hic kilo alamadim hunharca yemek istiyorum artik
oooo sen ciddi kilo kaybetmişsin. Benim iştahım çok açıktı. Birde ilk haftalarda corona olunca midem allak bullak oldu. İçim her saniye kazınıyordu . Şimdi de iştahım var. gidip gelip ağzıma meyve , kuruyemiş atıyorum.
İnşallah toparlarsınız hızlıca.

Ben bulantidan hic bisey yiyemiyordum aynaya bakinca ruh gibi hissediyorum simdi yavas yavas yemeye basladim insallah biraz kilo alirim bende kuruyemis ve meyveye abanim bari

Ben Kocaelideyim ama hastane için İstanbul da olabilir diyorum çünkü orda ssvd seçeneği daha çok. Dilerim ikimiz için de gerçek olur keşkesiz güzel bir doğum ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…