Benimde belli olmuyo otobüste yer vermiyolar sinirleniyorum haha herkes tekmeleri aynı zamanda hissetmiyomuş ben bayadır hissediyorum ama 23 24. Haftada başlayanlarda varmışBenimde az dar giyersem belli
Ustumde trencle anlayan yok
Kizlar herkes tekme hissetmis ben daha hic hissetmedim ya normal deml
Masllah minnosaBen çoğu zaman kasıklarımda hissediyorum çünkü ayakları ordakafası göbek deliği hizamda üst tarafta hafif oynama hissediyorum sadece ama benim kız çok hareketli maşallah artık babası da elini koyunca hissediyo tekmeleri
Cuma gunu gittigimde soracagim bendeBenim de kasiklarimda karnimda cok nadir doktora sormak gerek
Bn sordumda normal dedi.yavas yavas yuksrda hissetmeye başladım bile göbek deliğinin etrafındaCuma gunu gittigimde soracagim bende
Bende sorduum onu genelde hep solum da diye hakkaten sola meyilli büyüyor dedi 20.haftada göbek deliğinin üzerinde olur dedi yani artık bariz hamile modu onlineBn sordumda normal dedi.yavas yavas yuksrda hissetmeye başladım bile göbek deliğinin etrafında
İnşallah güzel haberler alırsın gönlüne su serpilir canim dualarımız seninleŞimdi bikaç kişi ile konuştum da 11. Hafta fotosu falan attılar neredeyse hiç fark yok benim bebeğimle. Bayramdan önce bi doktora daha gidip içimi rahatlatmam lazım gerekirse devlete gidip yönlendirme isticem
Canim haberlerin güzel olmasina çok sevindimMerhaba, bugün sabah ayrıntılı usg vardı bebeğimiz gayet iyi çok şükür gelişimi, boyu ağırlığı, organlarda çok şükür bi sıkıntı yok. Rahim ağzımdaki hunileşme ve kısalmaya da baktı perinatolog. Proluton ve progestan ile birlikte yatak istirahati iyi gelmiş dedi. Suan için dikiş vs gerek yokmuş. Progestan pazar akşama kadar içmeye devam edeceğim. İğne yapmaya gerek görmedi. 7 mayısta tekrar kontrol var, o zaman da bakılacak duruma göre ilerleme yapacağız. Yatak istirahati devam tabi. Ben de haberler böyle şimdilik
Yaaa ne demek olur mu öyle sey kalbim dualarım sizinleBen sürekli kendimi dinliyorum, bir sorun var mı diye. Dinleniyorum bol bol, bayram tatili bitince ilk muayene.O zamana kadar hep tetikteyim. Çok teşekkürler sorduğun için
Bu arada bayram tatili 9 gün değil galiba , bugün kabine toplantısında hiç konuşulmamış.
Çok teşekkür ederim zaten bu sitedeki bikaç bayan içime öyle bi su serpti ki. Benim bebeğimin burun kemiğini görmüştü doktorum down sendromunda görüntülenemiyormuş bide yanlış ölçümle ilgili bi iki yabancı makale atan oldu. Tabi bunların hepsi belki şanslı örneklemeler ama yine de doktora gidene kadar buna ihtiyacım varmış onu anladım.İnşallah güzel haberler alırsın gönlüne su serpilir canim dualarımız seninle
Çok teşekkür ederim ben ve eşim de çok rahatladıkCanim haberlerin güzel olmasina çok sevindimçalışıyor muydun yeterki bebişin iyi olsun bir süre dinlenirsin hem sağlıklı bir şekilde alacağız kucağımıza inşallah
Kesinlikle öyle ben sizi tanımıyorum mesela ama risk olduğuna da inanmıyorum ölçümlerde sapmalar olabilir ki siz en başında gitmişsiniz 14.haftaya kadar yolu var ben son hafta da gitmiştim o yüzden net bı ultrason görüntüsü atamadım size. Gönlünüzü ferah tutunÇok teşekkür ederim zaten bu sitedeki bikaç bayan içime öyle bi su serpti ki. Benim bebeğimin burun kemiğini görmüştü doktorum down sendromunda görüntülenemiyormuş bide yanlış ölçümle ilgili bi iki yabancı makale atan oldu. Tabi bunların hepsi belki şanslı örneklemeler ama yine de doktora gidene kadar buna ihtiyacım varmış onu anladım.
Çok şükürÇok teşekkür ederim ben ve eşim de çok rahatladıkçalışıyorum evet ama sanırım bundan sonrasını raporla falan halledicem, tekrar kasılma olmaması için. Aminn inşallah Bugün de sağlık ocağına gittim kan, idrar verdim, tetanoz aşısı oldum, bebeğimin kalp atımına bakıldı şükür herşey yolunda şimdilik
Şuan yoldayım bi doktora daha gidiyorum beklemek mahfedici oldu. Bu da olumsuz konuşursa devlete gidip Perinatoloji ye sevk isticem. Adana da özel perinatoloji yok mersinde varmış oraya da düşük tehlikemden dolayı gitmem zor yol ortalama 1.5 saat sürerKesinlikle öyle ben sizi tanımıyorum mesela ama risk olduğuna da inanmıyorum ölçümlerde sapmalar olabilir ki siz en başında gitmişsiniz 14.haftaya kadar yolu var ben son hafta da gitmiştim o yüzden net bı ultrason görüntüsü atamadım size. Gönlünüzü ferah tutun
Bugun bende kasiklarimda hissrdiyorum.gobegimin solunda hissederdim ins her sey yolundadir.Ya benim bebis kasiklarimda hissediyorum cok asagida deilmihareketleri kasiklarimda
Evet benin 1 hafta hep soldandi ayni yerde. sonra sagdan bi gün sonra asagida hissettim.sonra yine soldan hissettim 2 gün.sonraki gub sol sag degisiyor.Bebeği sürekli aynı yerde hissetmek normal mi yani sadece sağ tarafta bir seyirme hissi oluyor solda olmuyor mesela normal mi acaba bu
Çareler tükenmezmaviss_34 göbekler çıkmış, benim evde bir boy aynası olmadığı İçin en size şöyle bir fotoğraf bırakayım
Kafa kısmımı kırptım bide eşim çok yakınlaştırmış görüntü kalitesi bozulmuşÇareler tükenmezmüthiş foto ve fikir
Çok teşekkür ederim ben ve eşim de çok rahatladıkçalışıyorum evet ama sanırım bundan sonrasını raporla falan halledicem, tekrar kasılma olmaması için. Aminn inşallah Bugün de sağlık ocağına gittim kan, idrar verdim, tetanoz aşısı oldum, bebeğimin kalp atımına bakıldı şükür herşey yolunda şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?