İkisi de çok güzel isimler ama çağataydaki ç ve ğ olayı İngilizce ve yurtdışı işlerinde sıkıntı olur maillerde bile kodlarken belirtiyosun yaKızlar isim konusunda bir fikir almak istiyorum kafam çok karıştıaslında ‘Yalın’ diye karar vermiştik eşimle (Türkçe isim olmasına önem veriyoruz.)Ama eşim ‘Çağatay’ ismini de çok beğeniyordu. Şimdide 2 isim koysak nasıl olur diye kafamız karıştı biraz ‘Çağatay Yalın’ mı koysak diye ben aslında tek isim düşünüyordum bilemedim sonra.. Yalın’ı çok sevdik ama basit mi kalıyor acaba diye Çağatay da eklesek mi diye düşünmeye başladık Sizce yakışır mı ikisi sadece fikirlerinizi merak ettim
Eveeet aynı şekilde biraz yorulsam hemen sertleşiyo. Buraya da yazarsan çok sevinirimBenimde gün içinde çok sertleşiyor özellikle yürüdüğüm zaman ve duşa girdiğim zaman oluyor. Doktora haftaya gidicem o zaman sorarım bi normalmi diye
Canım bu hoşgeldin indirimi kendiliğinden mi oluyor kodla mı peki? Akşam ben de eşiminkinden deniycemKızlar LCW mobil uygulamada oluşturduğum sepete bakınilk alışverişe özel 300 e 100 TL indirim oluyor.İlk siparişiniz değilse bile hesabı silip yeniden üye olun,kod otomatik yenileniyor Yüzde 20 indirim kuponu da kullandım.Bi de fiyatlari indirimli ürünlerden secince böyle fiyatlar elde ettim.Sizle de paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 3081877
Ayrı ayrı güzel ama yan yana ben de pek uyumlu bulamadım. İki isim güzel bence ama başka bi ikinci isim düşünebilirsiniz istiyorsanızKızlar isim konusunda bir fikir almak istiyorum kafam çok karıştıaslında ‘Yalın’ diye karar vermiştik eşimle (Türkçe isim olmasına önem veriyoruz.)Ama eşim ‘Çağatay’ ismini de çok beğeniyordu. Şimdide 2 isim koysak nasıl olur diye kafamız karıştı biraz ‘Çağatay Yalın’ mı koysak diye ben aslında tek isim düşünüyordum bilemedim sonra.. Yalın’ı çok sevdik ama basit mi kalıyor acaba diye Çağatay da eklesek mi diye düşünmeye başladık Sizce yakışır mı ikisi sadece fikirlerinizi merak ettim
Düşmüş bayağı Demir takviyesini eksik etme, düşüş böyle devam ederse ileriki zamanlarda belki serum olarak almanı isteyebilirler. Ben de öyle yapacağım
Bir Türkçe öğretmeni olarak ben de çocuklarıma Türkçe isimler verdimKızlar isim konusunda bir fikir almak istiyorum kafam çok karıştıaslında ‘Yalın’ diye karar vermiştik eşimle (Türkçe isim olmasına önem veriyoruz.)Ama eşim ‘Çağatay’ ismini de çok beğeniyordu. Şimdide 2 isim koysak nasıl olur diye kafamız karıştı biraz ‘Çağatay Yalın’ mı koysak diye ben aslında tek isim düşünüyordum bilemedim sonra.. Yalın’ı çok sevdik ama basit mi kalıyor acaba diye Çağatay da eklesek mi diye düşünmeye başladık Sizce yakışır mı ikisi sadece fikirlerinizi merak ettim
Off insallah dusmem o durumlara demire iyi gelen yiyeceklerîn de tadini hic sevmiyorumDüşmüş bayağı Demir takviyesini eksik etme, düşüş böyle devam ederse ileriki zamanlarda belki serum olarak almanı isteyebilirler. Ben de öyle yapacağım
Canım benim canını sıkacak bi şey yok.Off insallah dusmem o durumlara demire iyi gelen yiyeceklerîn de tadini hic sevmiyorumilacima dévam edim bari
Ayyy bende gece ne zaman uyansam bu çocuk hareket ediyor ve yavrum hiç mi uyumuyorsun senn diyorumGünaydın bu arada sabah tekme tokat uyandık bakalım hayırlısı benimkinin hareketleri çok sert bu ara karnımı oynatıyor ama bazen de uzun süre hissetmiyorum. Özellikle yatınca daha çok hissediyorum. Sertleşme ara ara oluyor hiçbirşeye takılmıyorum. Şeker be karbonhidrat benim de sınavım azaltmaya çalışıyorum ama canım isteyince de oğluşumun şeyi mi şişsin deyiip yiyorumbi sıkıntı oluşturmadığı sürece kilo hiç önemli değil benim için 2 ay diyet yapar veririz evelallah
Üyelik oluşturup girince hesaba sepete biseyler ekleuince altında yazıyor canim hosgeldin indirimi diye koda gerek yok arada kod geliyor sana %10 20 indirim diye mesela dünCanım bu hoşgeldin indirimi kendiliğinden mi oluyor kodla mı peki? Akşam ben de eşiminkinden deniycem
Bende herkes kafasına göre takıldığı için 2 ismi pek istemiyorum. Eşimde kararsız sadece çocuğa 2. Seçeneği sunmak için istemiştiİkisi de çok güzel isimler ama çağataydaki ç ve ğ olayı İngilizce ve yurtdışı işlerinde sıkıntı olur maillerde bile kodlarken belirtiyosun yaartı çift isim işi de zor benim kızımın ismi çift ozamanlar eşimle anlaşamamıştık herkes kendi istediğini koydu gerek yokmuş ikisini kullanınca çok uzun zaten soyadımız da uzun herkes istediği ismi söylüyo filan. Ama bunlar sorun değil diyorsanız koy gitsin
bu isim koymak ne zor işmiş insan hep bi acaba diyorAyrı ayrı güzel ama yan yana ben de pek uyumlu bulamadım. İki isim güzel bence ama başka bi ikinci isim düşünebilirsiniz istiyorsanız
İkisi de güzel isimler ama içinde hem Ç hem de Ğ olması gerçekten sıkıntılı kodlamada. Yakımızın soyadı Güney mesela , Almanlar hep Güeney yazıyorBende herkes kafasına göre takıldığı için 2 ismi pek istemiyorum. Eşimde kararsız sadece çocuğa 2. Seçeneği sunmak için istemiştio da eğer vazgeçerse bende tek yalın düşünüyorum. Yanına başka isim beğenemedik zaten
bu isim koymak ne zor işmiş insan hep bi acaba diyor
Çok teşekkürlerÜyelik oluşturup girince hesaba sepete biseyler ekleuince altında yazıyor canim hosgeldin indirimi diye koda gerek yok arada kod geliyor sana %10 20 indirim diye mesela dünMinisi atmış bana ama kaçırdım galiba 1 gün süresi oluyor
Kesinlikle. Evlatlarımıza karşı bi sorumluluk bu daBende herkes kafasına göre takıldığı için 2 ismi pek istemiyorum. Eşimde kararsız sadece çocuğa 2. Seçeneği sunmak için istemiştio da eğer vazgeçerse bende tek yalın düşünüyorum. Yanına başka isim beğenemedik zaten
bu isim koymak ne zor işmiş insan hep bi acaba diyor
Güzel açıklamışsınız bende eşime aynen böyle söylüyorum hep. O da bizim soyadımız kısa adıda kısa olcak diyor. Zaten kimse uzun bir ad söylemez birini söylerler o da var. Bakalım bir karar vereceğiz artıkBir Türkçe öğretmeni olarak ben de çocuklarıma Türkçe isimler verdimbence iki isim olmasın çünkü okulda herkes kendi istediği isim ile sesleniyor, mesela çocuk Çağatay denilsin ister ama bazı arkadaşları telaffuzu kolay diye Yalın der. Öğretmenler genelde ilk ismini söyler.
İki isim de güzel ama biri bence çok daha güzel: Yalınhoş sade akılda kalıcı bir isim. Ben sadece Yalın koyardım.
Kodlamayı düşünmemiştim evet doğru söylüyorsunuz. Teşekkür ederimİkisi de güzel isimler ama içinde hem Ç hem de Ğ olması gerçekten sıkıntılı kodlamada. Yakımızın soyadı Güney mesela , Almanlar hep Güeney yazıyor
Yalın Çağatay , beş hece çok uzun , çocuk yorulur söylerkenAma Yalın çok güzel bir isim , ilk tercihiniz… ismiyle büyüsün
Ben ilk oğluma iki isim koydum birisi zaten uzundu o yüzden çok pişman oldum ben kısa olanı söylüyorum genel de ama eşim tarafı iki ismi birden söylüyor söyletmeue çalışıyor baya sıkıntı yaşadık o konu daGüzel açıklamışsınız bende eşime aynen böyle söylüyorum hep. O da bizim soyadımız kısa adıda kısa olcak diyor. Zaten kimse uzun bir ad söylemez birini söylerler o da var. Bakalım bir karar vereceğiz artık
Ayaz ile Aren çok hoş canimBizde isim konusunda baya kararsız kaldık eşimle, Ayaz, Aren ve Arel arasında gidip geliyoruz henüz sonuç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?