2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar göğüs pompası alan var mı veya kullanan elektrikli ya da manuel hangisini önerirsiniz ben çok kararsız kaldım
Temmuz annelerinde gördüm bende çoğunluk mochi almış ama yanında elektrikli pompa da kullanıyorlar mochi yi emzirirken yada sağarken diğer göğüs akmasın diye kullanıyorlar bende çok kararsız kaldım ilk doğum da manuel kullanmıştım ama çok gerekli oluyor sanırım elektrikli alacağım bende

Kızlar merhaba çakmak Erdem hastahanesine giden arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam hangi doktora gidiyorlar memnunlar mı acaba ?
Merhaba, ben çakmak erdem hastanesinde zarife kerimova'ya gidiyorum çok memnunum. 4 temmuzda kontrole gittiğimde fiyatlara güncelleme gelmiş, 180 TL'den 235 TL'ye çıkmış.

Havalar o kadar sıcak ki evde kendimi uzanmış vaziyette buluyorum hep. Oturmak uzun süre güç 7 kilo almışım, bu gidişle tosbik olacağım. Zayıf hamile kalanlar çok şanslı.

Mayıs’tan beri bir salgın var. Boğaz ağrısı yapan…
Biz oğlumdan kaptık. 40 gün içinde üç kez tekrarladı , oğlumda da , bende de.

Dün doktora sordum. Sağlık ocağı antibiyotik verdi, ama zorda kalmadıkça kullanma, dedi diyerek. Kadın doğumcu , boğaz ağrısı için antibiyotik kullanma , dedi. Ne yazık ki tekrar ediyor bu virüs dedi. Sıcak şeyler iyi geliyor , dedi.

Bir de bu enfeksiyon , bademcik taşı yapabiliyormuş, o da ağrı yapabiliyormuş. Beyazlıklar varsa , bir telefonun ışığı ile bak istersen. Ben de iltihap sanmıştım , ama değilmiş. Neyse ki kolay temizleniyor. Gargara da yap elma sirkesi ve tuzla. Umarım çabuk atlatırsın. Bende 10 gün sürdü.

Merhaba hanımlar
Sol bacağımda damar genişlemesi oldu. Pıhtılaşma ihtimaline göre Dr sabah akşam pıhtılaşma önleyici iğne verdi. Bebişler bir hafta geriden takip ediyormuş.34. haftada alabiliriz dedi Dr . Böyle bir şey yaşayan yada duyan oldu mu.?

Kizlar dogum cantasinda Boyle biseye ihtiyac varmi ?
Ne icin kullaniliyor onu dahi bilmiyorum ama
Battaniye var buda gereklimi

Öyle bişey başıma gelmedi ama iğneden kullanan arkadaşlar vardı burada ikiz gebelik değil mi

Kızlar kontrolden çıktım moralim çok bozuldu ne kilo ne boy soramadim hangisi boyu kilosu soylermisiniz..bebegin suyu çok şekerin olabilir dedi açlık tokluk şekerine bakalım dedi sağlık ocagina sabah gideceğim.kiloda oyle almadim 6kilo aldim ama başından beri suyu çok diyordu zaten neden şimdi böyle dedi anlamadim.daha sonuc bile cikmadan karbonhidrati kes şunu bunu yeme erken doğum icin hazirlikli ol fln dedi neden böyle oldu ozele gidiyorum bide

Eklentiler

• IMG_20220706_152107_958.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…