2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Damar genişlemesini bilmiyorum ama igne kullanıyorım bnde günde 1 tane

40.6 cm boy kilosu da yaklaşık 1700 gram oluyor canım internete göre

Canim sen kendine dert etme doktorlar hep en kötüsüne hazırlıyor insanı benim de suyum fazlaymış mesela şekerden suphelendi yükleme yaptırdım normal çıktı degerler yediğine ictigine dikkat et dedi kendini sakin üzme sadece dikkat et Rabbim zamanında sağlıkla kavuştursun inşallah

Canim ciddimisin ay cok sevindim bende kendimde seker oldugunu düşünmüyorum ama yinede yaptiracagm peki sen sonra nasil dikkat ediyosun yani beslenmeni yinede degistirdinmi

Canim ciddimisin ay cok sevindim bende kendimde seker oldugunu düşünmüyorum ama yinede yaptiracagm peki sen sonra nasil dikkat ediyosun yani beslenmeni yinede degistirdinmi
Aslında çok bir değişiklik yok sadece makarna pilav patates tarzı şeyleri azalttım diyebilirim meyveden asla kesemiyorum cuma günü kontrole gidicem bakalım ne diyecek

Aslında çok bir değişiklik yok sadece makarna pilav patates tarzı şeyleri azalttım diyebilirim meyveden asla kesemiyorum cuma günü kontrole gidicem bakalım ne diyecek
İnsallah normale dönmüştür banada 10gun sonra yine gel dedi

Kızlar hastane çantasını nasıl yapıcaksınız küçük bi bavulmu tercih edersiniz yada başka bi şekilde? Bide şu bavul içi organizerler var acaba diyorum onlardanmı alsam bebeğin benim eşyaları ayırmak, düzenlemek için alanınız varmı ?

Bende yarin nasipse yikayip hazirlayacagim ya erken dogum olabilir deyince korktum Allahtan evimiz yakın hastaneye bisey gerekirse esim hemen getirir
Sendedemi erken dogum riski var Ay
Ben hastaneye girince bir defa korktum en azindan hersey hazir olsun diyorum hayirlisiyla zamaninda gelsinler ya

Sanirim kucuk bavul tercih etcem kaba olacak sanki benim esyalar iki bebek Birde bana desek

Ben ilk doğum da haldir huldur koymuşum resmen ama şimdi dediğin organizerler den alacağım hepsini ayrı ayrı koymayı düşünüyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…