- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Boyle kucuk kucuk organizer posetlerim var onlara ayircam da cidden bana buyuk anca sanirim birde oyle sacma bir alisveris durumum varki sirf zibinBüyük tercih etsen bile olur sana
Zıbın üstüne kıyafeti tamamdır canım zaten battaniyeleri falanda tamamsa çıktıktan sonra alınır eksiği senin durumun farklı şimdi o yüzden normal böyle olmasıda en kötü ailene dersin alınır en önemlileri eve geçince bi şekilde halledilir doğumdan sonrasıda, şuan çıktın diye biliyorum veriver internetten sipariş eksikliklerini süreç uzarda herşeyini bitirirsin inşallahBoyle kucuk kucuk organizer posetlerim var onlara ayircam da cidden bana buyuk anca sanirim birde oyle sacma bir alisveris durumum varki sirf zibin
Aynen Kuzum hamdolsun ciktim suan istedigim tek sey battaniyeleri ve biberon turu seyleriZıbın üstüne kıyafeti tamamdır canım zaten battaniyeleri falanda tamamsa çıktıktan sonra alınır eksiği senin durumun farklı şimdi o yüzden normal böyle olmasıda en kötü ailene dersin alınır en önemlileri eve geçince bi şekilde halledilir doğumdan sonrasıda, şuan çıktın diye biliyorum veriver internetten sipariş eksikliklerini süreç uzarda herşeyini bitirirsin inşallah
Bugun duydum bende bacimSendedemi erken dogum riski var Ay
Ben hastaneye girince bir defa korktum en azindan hersey hazir olsun diyorum hayirlisiyla zamaninda gelsinler ya
Bende arabayı pusetli mi alsam emin olamadımEvet ama cift yönlü olmasi gerek napcam bilmiyorum
62 ile hamile kaldım düşük tehlikem olunca bu zamana kadar yatış la geçtiDogumdan sonra bi sekilde verirsin.kaçla hamile kalmıştın pekiii
Ben sirf evde de kullanirim diye pusetli alacagim ilk oglumda puset baya işe yaramisti masaya mutfaga heryere getiriyodum iş yaparken bebek gözümün önünde oluyordurBende arabayı pusetli mi alsam emin olamadım
Bazıları kış bebegi olucak pusete çok ihtiyacın olmaz diyolar kafam karıştı
Ah bende ilk kez duydum suyu fazla oluncadami erken dogum riski varBugun duydum bende bacimsuyu fazlaymis şeker testi fln istedi doktor yinede erken doğum olur hazirlikli ol suyu fazla çünkü dedi bende almistim neyseki herseyi bi yikayacam o kdr ama keske zamanind gelse kuveze girmese ahhh
Evet canım ikizÖyle bişey başıma gelmedi ama iğneden kullanan arkadaşlar vardı burada ikiz gebelik değil mi
Canini sıkma gorumcemin bebisi 34.hafta doğdu gayet iyi idi küveze hiç girmedi doktor bu saatten sonra dursa fazla gelismezdi dedi onunda sorunları vardi ama şimdi gayet iyiBugun duydum bende bacimsuyu fazlaymis şeker testi fln istedi doktor yinede erken doğum olur hazirlikli ol suyu fazla çünkü dedi bende almistim neyseki herseyi bi yikayacam o kdr ama keske zamanind gelse kuveze girmese ahhh
Canım eğer bi sorun olmazsa hepi topu kalacağımız 1 ya da sezeryan olursa 2 gün. Bavul abartı gibi geliyor bana. Bebek çantası ya da seyahat için kullandığımız büyük kamp çantamız var onu düşünüyorum açıkçası. Çok fazla eşya da düşünmüyorum evimiz yakın sayılır baktık Allah korusun bi terslik oldu bi hafta kalmamız gerekti eşim getirir tekrardan eşya. Boşuna yük etmemiş oluruzKızlar hastane çantasını nasıl yapıcaksınız küçük bi bavulmu tercih edersiniz yada başka bi şekilde? Bide şu bavul içi organizerler var acaba diyorum onlardanmı alsam bebeğin benim eşyaları ayırmak, düzenlemek için alanınız varmı ?
Puset misafirlikte de iş görür ama. Her yere beşik götüremeyizBende arabayı pusetli mi alsam emin olamadım
Bazıları kış bebegi olucak pusete çok ihtiyacın olmaz diyolar kafam karıştı
Canım ben koyabilcegim eşyalarım sıgacagı bavul harici boyutu uygun çantam yok o yüzden ufak bi bavul var onu götürmeyi düşünüyorum birde bavulda daha düzenli durur kırış kırış olmaz diye .bn bavul içi organizerlerden aldım 2 takım ben bavulda hem dolaptada kullanılır.boyutlarıda iyi geldi banaKızlar hastane çantasını nasıl yapıcaksınız küçük bi bavulmu tercih edersiniz yada başka bi şekilde? Bide şu bavul içi organizerler var acaba diyorum onlardanmı alsam bebeğin benim eşyaları ayırmak, düzenlemek için alanınız varmı ?
Valla sorma bundan oncekini su kaybindan kaybettim bununda suyu fazla imtihanim benim bu sularlaAh bende ilk kez duydum suyu fazla oluncadami erken dogum riski varAy o kuveze girmesinler Kuzum ya insallah ne kadar suresini gorseler o kadar iyi
Doktor bir hafta bir hafta dinlen deyip duruyor insallah ise yarar da hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
İnsallah canim çok teşekkür ederim insallah o zamana kdr dayanir az kaldi zaten yaCanini sıkma gorumcemin bebisi 34.hafta doğdu gayet iyi idi küveze hiç girmedi doktor bu saatten sonra dursa fazla gelismezdi dedi onunda sorunları vardi ama şimdi gayet iyi
Aynen Kuzum hamdolsun ciktim suan istedigim tek sey battaniyeleri ve biberon turu seyleri
Elbise felan degil artikta
Netten bakiyorum battaniyelerede malum yaz ayindayiz aceba biraz pamuklumu olmali yoksa pile gibi bisey mi aceba
Insallah zamaninda dogarlarhayirlisiyla biraz daha beklerlerse iyiyiz
Sen birer tane çift katlı penye olanlardan al canım onlara rahat kundakta oluyorlar hem, ama kalın peluşta lazım birer tane malum sonrası kışa gircez. Amin canım inşallah zamanında al yavrularını kucağınaAynen Kuzum hamdolsun ciktim suan istedigim tek sey battaniyeleri ve biberon turu seyleri
Elbise felan degil artikta
Netten bakiyorum battaniyelerede malum yaz ayindayiz aceba biraz pamuklumu olmali yoksa pile gibi bisey mi aceba
Insallah zamaninda dogarlarhayirlisiyla biraz daha beklerlerse iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?