2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Boyle kucuk kucuk organizer posetlerim var onlara ayircam da cidden bana buyuk anca sanirim birde oyle sacma bir alisveris durumum varki sirf zibin
Zıbın üstüne kıyafeti tamamdır canım zaten battaniyeleri falanda tamamsa çıktıktan sonra alınır eksiği senin durumun farklı şimdi o yüzden normal böyle olmasıda en kötü ailene dersin alınır en önemlileri eve geçince bi şekilde halledilir doğumdan sonrasıda, şuan çıktın diye biliyorum veriver internetten sipariş eksikliklerini süreç uzarda herşeyini bitirirsin inşallah

Aynen Kuzum hamdolsun ciktim suan istedigim tek sey battaniyeleri ve biberon turu seyleri
Elbise felan degil artikta
Netten bakiyorum battaniyelerede malum yaz ayindayiz aceba biraz pamuklumu olmali yoksa pile gibi bisey mi aceba

Insallah zamaninda dogarlar hayirlisiyla biraz daha beklerlerse iyiyiz

Şeker yüklemeleri , şeker ölçmeleri vs geçti ama bilgi olsun diye yazayım ihtiyacı olana, hangi makineyi alayım diye düşünen varsa.

Dün hastanede, açlığı kendim ölçmeyi unuttum, ama tokluğu atlamadım.

Tokluk için kan verdikten sonra , oturup bir yerde ölçtüm. Hastane tokluğumu 123 ölçtü , makine 117 . Çok deli bir sapma yok yani.

Markası One Call Plus .

Sendedemi erken dogum riski var Ay
Ben hastaneye girince bir defa korktum en azindan hersey hazir olsun diyorum hayirlisiyla zamaninda gelsinler ya
Bugun duydum bende bacim suyu fazlaymis şeker testi fln istedi doktor yinede erken doğum olur hazirlikli ol suyu fazla çünkü dedi bende almistim neyseki herseyi bi yikayacam o kdr ama keske zamanind gelse kuveze girmese ahhh

Bende arabayı pusetli mi alsam emin olamadım
Bazıları kış bebegi olucak pusete çok ihtiyacın olmaz diyolar kafam karıştı
Ben sirf evde de kullanirim diye pusetli alacagim ilk oglumda puset baya işe yaramisti masaya mutfaga heryere getiriyodum iş yaparken bebek gözümün önünde oluyordur

Bugun duydum bende bacim suyu fazlaymis şeker testi fln istedi doktor yinede erken doğum olur hazirlikli ol suyu fazla çünkü dedi bende almistim neyseki herseyi bi yikayacam o kdr ama keske zamanind gelse kuveze girmese ahhh
Ah bende ilk kez duydum suyu fazla oluncadami erken dogum riski var Ay o kuveze girmesinler Kuzum ya insallah ne kadar suresini gorseler o kadar iyi
Doktor bir hafta bir hafta dinlen deyip duruyor insallah ise yarar da hepimiz saglikla kucagimiza aliriz

Canini sıkma gorumcemin bebisi 34.hafta doğdu gayet iyi idi küveze hiç girmedi doktor bu saatten sonra dursa fazla gelismezdi dedi onunda sorunları vardi ama şimdi gayet iyi

Kızlar bebek bakım çantası 110 liraya inmiş. Annem yengemde görüp beğenmiş. Aldı gösterdi beğendim ben de baya büyük. Hastane için bile rahat kullanırım diye düşünüyorum. Daha yakından görmedim ama aşırı uygun geldi. Beğenmezsem ya birine hediye ederim(malum bu sene hamile çok) ya da yedek olarak kullanırım diye düşündüm.

Eklentiler

• Screenshot_20220706_172849_com.android.chrome.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20220706_172845_com.android.chrome.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20220706_172842_com.android.chrome.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20220706_172838_com.android.chrome.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20220706_172834_com.android.chrome.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20220706_172830_com.android.chrome.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20220706_172826_com.android.chrome.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 53
Canım eğer bi sorun olmazsa hepi topu kalacağımız 1 ya da sezeryan olursa 2 gün. Bavul abartı gibi geliyor bana. Bebek çantası ya da seyahat için kullandığımız büyük kamp çantamız var onu düşünüyorum açıkçası. Çok fazla eşya da düşünmüyorum evimiz yakın sayılır baktık Allah korusun bi terslik oldu bi hafta kalmamız gerekti eşim getirir tekrardan eşya. Boşuna yük etmemiş oluruz

Bende arabayı pusetli mi alsam emin olamadım
Bazıları kış bebegi olucak pusete çok ihtiyacın olmaz diyolar kafam karıştı
Puset misafirlikte de iş görür ama. Her yere beşik götüremeyiz acaba puset için yağmurluk tarzı bi şey yok mudur

Canım ben koyabilcegim eşyalarım sıgacagı bavul harici boyutu uygun çantam yok o yüzden ufak bi bavul var onu götürmeyi düşünüyorum birde bavulda daha düzenli durur kırış kırış olmaz diye .bn bavul içi organizerlerden aldım 2 takım ben bavulda hem dolaptada kullanılır.boyutlarıda iyi geldi bana

Eklentiler

• IMG_20220706_180555.webp
    78,1 KB · Görüntüleme: 59
Valla sorma bundan oncekini su kaybindan kaybettim bununda suyu fazla imtihanim benim bu sularla

Canini sıkma gorumcemin bebisi 34.hafta doğdu gayet iyi idi küveze hiç girmedi doktor bu saatten sonra dursa fazla gelismezdi dedi onunda sorunları vardi ama şimdi gayet iyi
İnsallah canim çok teşekkür ederim insallah o zamana kdr dayanir az kaldi zaten ya

Gözün Aydın , çok sevindim çıkmana

Ben de English Home dan bir sürü bebek nevresim takımı almıştım. Battaniye, yorgan kullanmıyorlar zaten tehlikeli ağır hantal şeyler Allah korusun. Yastık kullanmıyorlar.

Bir tek çarşaflarını kullandım. Yorgan kılıflarını fotoğraf çekerken fon gibi kullandım , çok işe yaradı(!)

100X100 cm kare polar battaniyeler oluyor. Pamuklu yine öyle , yün gibi dokusu ama değil yine aynı ölçülerde.

Pike gibi olanlar da çok güzel. Ev sıcaksa.

Eylül daha sıcak olur. En azından burda. Daha müslin tarzı örtüler ilk başlarda.

Sen birer tane çift katlı penye olanlardan al canım onlara rahat kundakta oluyorlar hem, ama kalın peluşta lazım birer tane malum sonrası kışa gircez. Amin canım inşallah zamanında al yavrularını kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…