2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
O kocamanlar bana çok fazla geliyor ya evim küçük sonrasında nereye koyacağım diyorum

Yok kuzum gelmedi henüz dün bana bi güncelleme geldi telaşa düştüm dün sipariş verdim daha :)
aynen benim de yer sıkıntım var :)
o güncellemeyi çok iyi biliyorum bana da geldiler
Böyle bişi oldugunu blmiyodum bak neler ögreniyoruz premium olunca istenilen ücrete gelmesen bile kargo ödemiyomusun yani
bak ekran görüntüsü aldım ekliyorum canım başka bazı avantajlar da var.
aylık 9.90 ücreti var. zaten sürekli alışveriş yapıyoruz ve yapacağız ben de aldım gitti.

Evet bide hepsi burada cok güzel kampanyalar oluyor bnde inceleyim olmazsa üye olurım aylık ücreti hiçbirşey degil

Eklentiler

• 15FFFEFF-DA00-4B79-95E7-0B87FE0D82CF.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 56
  • 1F0B886E-DB63-4984-829F-5E3B972839B2.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 49
Dokunarak almak daha başka bir aşk mesela bide ilk olunca daha hevesli oluyor canım benim ikinci çoğu eşya var zaten eksiklerimi de netten hallediyorum sonra o kargolar gelince aşk yasiyorum unutmuşum minik minik kıyafetleri ya. Organizerler büyük kolaylikmis ben hiç bişey bilmiyormuşum bir numaram da gözüm açıldı kk de keçe olanı nerelerde kullanılıyor canim

Selizay selizimm bu zamana kadar netleşmesi lazımdı ya sanki bı ara erkek demiştin dimi hayırlısı olsun inşallah biz bu grupta o kadar erkek duyduk ki kıza şaşırıyoruz bide bizim detaylı ultrasonda cinsiyet değiştiren bebislerimiz de oldu herşey olabilir yani

Kuzu ilk iki sefer kız dedi geçen hafta 17. Haftada gittim çıkıntı gördü hepsi kabulum tabiki ama kıza heveslenmedim desem yalan olur. Yarına tekrar randevu aldım ahaha bakalım ne çıkıcak bahtımıza

Ev içinde her şey bir arada oluyor keçe organizerde

Kuzu ilk iki sefer kız dedi geçen hafta 17. Haftada gittim çıkıntı gördü hepsi kabulum tabiki ama kıza heveslenmedim desem yalan olur. Yarına tekrar randevu aldım ahaha bakalım ne çıkıcak bahtımıza
Yaaa biseyler almış mıydın bari mağazaya girince ben kız reyonundan alamıyorum kendimi insan heveslenince bı şey oluyor ya sağlıklısı tabiki

Yok almamıştım, eşim dur daha erken süpriz olmasın dedi hep frenledi beni. Adam basiretliymiş
Adam biliyormuş bak başına geleceği ondan aldirmamis yarın mi randevun güzel haberlerle gel inşallah canim
Hani erkek nesli tükeniyordu kim uyduruyor ulen bunları
Yok anammm önceden insanlar erkek bebek ararlarmis şimdi de kız arıyoruz nasipte ne varsa onu yaşıyoruz şaka Maka

Selizay bu zamana kadar netleşmediyse bence kızdır, bana 11. Haftada tahminde bulundu erkek diye sonra pipiyi gördük
Kuzu 14. Haftada kız dedi bomboştu. 16+5, te ufak bir çıkıntı gördük net konuşamadı. Kızda da olabilir böyle çıkıntılık bir sonraki muayenede görürüz artık dedi. Ben dayanamadım 10 gün sonraya aldım bakalım görürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…