aynen benim de yer sıkıntım var :)O kocamanlar bana çok fazla geliyor ya evim küçük sonrasında nereye koyacağım diyorum
Yok kuzum gelmedi henüz dün bana bi güncelleme geldi telaşa düştüm dün sipariş verdim daha :)
bak ekran görüntüsü aldım ekliyorum canım başka bazı avantajlar da var.Böyle bişi oldugunu blmiyodum bak neler ögreniyoruz premium olunca istenilen ücrete gelmesen bile kargo ödemiyomusun yani
Evet bide hepsi burada cok güzel kampanyalar oluyor bnde inceleyim olmazsa üye olurım aylık ücreti hiçbirşey degilaynen benim de yer sıkıntım var :)
o güncellemeyi çok iyi biliyorum bana da geldiler
bak ekran görüntüsü aldım ekliyorum canım başka bazı avantajlar da var.
aylık 9.90 ücreti var. zaten sürekli alışveriş yapıyoruz ve yapacağız ben de aldım gitti.
Ben ebebekten şöyle birşey aldım. Bununla taşıması da kolay olur diye düşündüm.Kızlar aranızda reflü yatağı alan var mı aldıysanız hangi marka aldınız
eklememişim ekledim şimdiEvet bide hepsi burada cok güzel kampanyalar oluyor bnde inceleyim olmazsa üye olurım aylık ücreti hiçbirşey degil
Bununla bebek bir süre yanında bile yatabilir güzelmiş canım güle güle kullanınBen ebebekten şöyle birşey aldım. Bununla taşıması da kolay olur diye düşündüm.
Tecrübesiz olunca ne duysam aldım canım ben yaaaPTT Kargo malesef öyle
Senin önereceğin, almalısınız dediğin bir ürün varsa tavsiyelerini bekleriz:)
Dokunarak almak daha başka bir aşk mesela bide ilk olunca daha hevesli oluyor canımmaviss_34 kuzucum alıntılanmadan yazıyorum dün işte bi alt açma bezi ve organizeri aldım hamur diye bir markadan. Bir de şu instagram hurçları ve keçe organizeri var ya ondan aldım.
Bugün biraz daha gezeceğim sitelerde, bir de ben dokunarak almayı istiyorum eşimle beraber. O yüzden internet harici alabileceğim şeyleri gidip almak niyetim.
@Magnifiaque selim çok güzel isim
Fırsatları cok iyiymiş gerçekten bnde olayım
Nasıl beğendiniz mi göründüğü gibi geldi miBen ebebekten şöyle birşey aldım. Bununla taşıması da kolay olur diye düşündüm.
Kuzu ilk iki sefer kız dedi geçen hafta 17. Haftada gittim çıkıntı gördüSelizay selizimm bu zamana kadar netleşmesi lazımdı ya sanki bı ara erkek demiştin dimi hayırlısı olsun inşallah biz bu grupta o kadar erkek duyduk ki kıza şaşırıyoruz bide bizim detaylı ultrasonda cinsiyet değiştiren bebislerimiz de oldu herşey olabilir yani
Ev içinde her şey bir arada oluyor keçe organizerdeDokunarak almak daha başka bir aşk mesela bide ilk olunca daha hevesli oluyor canımbenim ikinci çoğu eşya var zaten eksiklerimi de netten hallediyorum sonra o kargolar gelince aşk yasiyorum unutmuşum minik minik kıyafetleri ya. Organizerler büyük kolaylikmis ben hiç bişey bilmiyormuşum bir numaram da gözüm açıldı kk de keçe olanı nerelerde kullanılıyor canim
Yaaa biseyler almış mıydın bari mağazaya girince ben kız reyonundan alamıyorum kendimi insan heveslenince bı şey oluyor ya sağlıklısı tabikiKuzu ilk iki sefer kız dedi geçen hafta 17. Haftada gittim çıkıntı gördühepsi kabulum tabiki ama kıza heveslenmedim desem yalan olur. Yarına tekrar randevu aldım ahaha bakalım ne çıkıcak bahtımıza
Yok almamıştım, eşim dur daha erken süpriz olmasın dedi hep frenledi beni. Adam basiretliymişYaaa biseyler almış mıydın bari mağazaya girince ben kız reyonundan alamıyorum kendimi insan heveslenince bı şey oluyor ya sağlıklısı tabiki
Dolap içlerinde falan kullanılabilir o zaman dimiEv içinde her şey bir arada oluyor keçe organizerde
Adam biliyormuş bak başına geleceği ondan aldirmamisYok almamıştım, eşim dur daha erken süpriz olmasın dedi hep frenledi beni. Adam basiretliymiş
Yok anammm önceden insanlar erkek bebek ararlarmis şimdi de kız arıyoruzHani erkek nesli tükeniyordu kim uyduruyor ulen bunları
Evet erkek erken gösteriyor kendiniSelizay bu zamana kadar netleşmediyse bence kızdır, bana 11. Haftada tahminde bulundu erkek diye sonra pipiyi gördük
Kuzu 14. Haftada kız dedi bomboştu. 16+5, te ufak bir çıkıntı gördük net konuşamadı. Kızda da olabilir böyle çıkıntılık bir sonraki muayenede görürüz artık dedi. Ben dayanamadım 10 gün sonraya aldım bakalım görürüz inşallahSelizay bu zamana kadar netleşmediyse bence kızdır, bana 11. Haftada tahminde bulundu erkek diye sonra pipiyi gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?