Keçe organizer diye bahsedilen de sanırım bu. Bezini alt açma örtüsünü ıslak mendil pişik kremi falan koyuyorlar hepsi bir arada oluyor alt değiştirirken büyük kolaylık olur ben de aldım.
Kuzu ilk iki sefer kız dedi geçen hafta 17. Haftada gittim çıkıntı gördü hepsi kabulum tabiki ama kıza heveslenmedim desem yalan olur. Yarına tekrar randevu aldım ahaha bakalım ne çıkıcak bahtımıza
Kuzu 14. Haftada kız dedi bomboştu. 16+5, te ufak bir çıkıntı gördük net konuşamadı. Kızda da olabilir böyle çıkıntılık bir sonraki muayenede görürüz artık dedi. Ben dayanamadım 10 gün sonraya aldım bakalım görürüz inşallah
Keçe organizer diye bahsedilen de sanırım bu. Bezini alt açma örtüsünü ıslak mendil pişik kremi falan koyuyorlar hepsi bir arada oluyor alt değiştirirken büyük kolaylık olur ben de aldım.
Evet bu, ben de aldım. Bi odadan ötekine geçerken kullanılıyormuş genelde. Bebek olunca her yer her yerde olduğu İçin sanırım bu iyi geliyormuş maviss_34
Güzel annelerim park yatak almaya karar verdim..peki park yatagın ilk aldıgımızda temizliği nasıl oluyor merak ediyorum park yatak alanların bilgilerinden faydalanmak isterim