Teyzoslar bugün sonunda kontrole gidebildim 1660 Gr 41 cm olmuş minik kuş böbreğin birinde çok hafif genişleme var dedi ama çok mühim değil dedi böyle bişey yaşayan varmı aranizda bu arada kasik ağrılarını sordum sezeryan yerin geriliyordur ondan oluyor dedi bebek hala başı yukaridaymis hareketlerini kasıklarda hissedebilirsin normal dedi şimdilik bu kadar haftaya bir daha çağırdı yüzünü gömmüş plesantaya doktorcum naparsa yapsın yüzünü göstermedi resim alamadık haftaya inşallah 32 den sonra kontroller 15 güne düşüyormuş son ayda haftalık olacakmış 38+3 de alırız bebeği dedi bı heyecanlandim
arkadaslar bir kaç sorum olacaktımagnezyumu toz mu yoksa tablet olarak mı alıyorsunuz? banyo yaparken oturarak mı ayakta mı yapıyorsunuz? kaç gün aralıklarla dr. a gidiyorsunuz? gün içerisinde nekdr hareket halındesınız?
arkadaslar bir kaç sorum olacaktımagnezyumu toz mu yoksa tablet olarak mı alıyorsunuz? banyo yaparken oturarak mı ayakta mı yapıyorsunuz? kaç gün aralıklarla dr. a gidiyorsunuz? gün içerisinde nekdr hareket halındesınız?
Ben sabah ve akşam 1er tablet olacak şekilde magnezyum alıyorum. Duş alırken o an keyfime göre oturarak yapıyorum ama genelde ayakta duş alıyorum. 33.haftada yani haftaya randevum var artık Aralık kısalacak dedi doktor 2 haftada 1 olacakmış. Her sabah 30-40 dakika arası yürüyüş yapıyorum, akşamları da 20-30 dk falan eşimle yürüyoruz. Ev içerisinde de aktif oluyorum genelde duramıyorum.