2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doğrudur benim doktorum da önermiyor, benim yüksek çıkmasına rağmen ilaç vermedi en güzeli. Umarım kültür sonucunuz iyi çıkar

Kızlar ne zamandır yazıcam unutuyorum ben haftalardır felaket kaşınıyorum parçalıyorum her yerimi kanatıp duruyorum o derece benim gibi kaşıntı sorunu olan var mı karaciğerle mi alakalı acaba ne yapmam lazım hiç bilmiyorum

Tam neresi? Acaba derin kuruyor olabilir mi? Krem falan sürüyor musun?

Sağlık ocağına test yaptırdım lökosit yanlış değilse 60 falan ama doktor cumartesi gel hastane de tekrar yapılsın sonra emin olalım ona göre ilaç yazarım dedi.kafana takma kanama oldu bende bu üçüncü ama hala gülüyorum napiyim başka.hic öyle güzel giyinip resim çekmedim inşallah ocakta
Hatta lökosit sağlık ocağı 60 çıkınca sağlık ocağı doktoru kim döküyor yada uovuny enfeksiyon doktora gitsin demiş

Bende de kaşıntı oluyor ama kuruluk kaynaklı büyük ihtimalle, eğer döküntü oluyorsa doktora git muhakkak gebelikte alerjimi ne oluyormuş, ama yoksa kaşıntıysa krem kullan birde çatlak yağın varsa onuda kullanabilirsin yoksa da doğal zeytinyağı da kullanabilirsin bunlar kuruluğa iyi gelir

Tatlı kızz ilk girişim tüm derslerin parasını istiyo şerolarr ama sayısallarla meslek hukukunu alsam 4 ders diyorumm ay öf stres yaptı beni vallahi
Aşkım benim enfeksiyon 2. Bebeğim sürekli monurollanıyorum onu içiyorum öyleydü galiba ilacın adı geçmiyo napıyım bende kabullendim
Ben bennn egzema problemli biri olarak iyice mahvoldum ya hormonel olduğunu düşünüyorum karaciğer değil de bak bebiki iyi ya kendine taktı bayan panik yicem senii

Kız sen delisiiin asıl sen keyfini sür bebik gelmeden de prensesler gibi uyuuuu günaydın ball
Ahhdhd kız o uyanınca otomatik kalkıyorum adamı tüm gece hamile yastığı gibi kullanıyorum sağa döncek olsam Uyandırıp yana kaydırıyorum diğer tarafına geçiyorum sola yatsam yine aynı Tüm gece üstündeyim ee o gidincede bir boşluk oluyor yatakta yastık önemli bende kalkmışken hazırlıyomm şipşak

Ya oyle takmamak lazım tabi onemli seyler degil bunlar ama insan modunu dusurdu mu takiyo herseyi iste. Aynen ocakta yeni yil motivasyonu olsun

Aşkım benim enfeksiyon 2. Bebeğim sürekli monurollanıyorum onu içiyorum öyleydü galiba ilacın adı geçmiyo napıyım bende kabullendim

Ya baya yaygin herakde hamilelikte enfeksiyona daha acik oluyo insan yapcak bisey yok suyu arttirmak da lazim ama

Ben akıllıısıı bu aralar özellikle hiç dikkat etmedim su tüketimime hele tuvalete çok çıktığımm için günde bir litre tüketmişimdir desem yeridirr
Sakın sakın tuvalet muhabbeti yüzünden aksatma suyu. O aşırı önemli.

Günaydın kizlar ya 1 saat ya 1.5 saat uyudum. Arkadaş uyuyamiyorum gene deliricem

Ya baya yaygin herakde hamilelikte enfeksiyona daha acik oluyo insan yapcak bisey yok suyu arttirmak da lazim ama
Ben 4 bardak anca içiyorum su ya arttırmış halim bu kız sorma monurol kıtlığı yaşanıyo eczanelerde kaç yer gezdik bulamadık aşırı yaygın aşırı yarın yine yaptırırım test hiç ilaç içmemiş gibi kuduruk enfeksiyon çıkar kesinnn

Sakın sakın tuvalet muhabbeti yüzünden aksatma suyu. O aşırı önemli.

Günaydın kizlar ya 1 saat ya 1.5 saat uyudum. Arkadaş uyuyamiyorum gene deliricem
Kız nazara mı geldin dün ne güzel uyuyup duruyodunnn aseltoi mu hareketliii gözünü 250 kere aç kapay hızlı hızlı göz kapakların yorulsun uyuma ihtiyacı gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…