- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
Doğrudur benim doktorum da önermiyor, benim yüksek çıkmasına rağmen ilaç vermedi en güzeli. Umarım kültür sonucunuz iyi çıkarHmmm anladım. Benim cok yuksek degil aslinda ama bakalim kültür nasıl çıkacak tabi. İlaç kullanmamak daha iyi aslında ama doktorun verince kullanmamak icine sinmez insanın. Turkiyede asiri bir antibiyotik kullanimi var, avrupada kolay kolay vermiyolar kendiliginden gecmesini bekliyolar bir çok durumda
Utanma yok bunlarda yemin ederimOha ben şok yerin dibine girderdim kesin
Tam neresi? Acaba derin kuruyor olabilir mi? Krem falan sürüyor musun?Kızlar ne zamandır yazıcam unutuyorum ben haftalardır felaket kaşınıyorum parçalıyorum her yerimi kanatıp duruyorum o derece benim gibi kaşıntı sorunu olan var mı karaciğerle mi alakalı acaba ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
Sağlık ocağına test yaptırdım lökosit yanlış değilse 60 falan ama doktor cumartesi gel hastane de tekrar yapılsın sonra emin olalım ona göre ilaç yazarım dedi.kafana takma kanama oldu bende bu üçüncü ama hala gülüyorum napiyim başka.hic öyle güzel giyinip resim çekmedim inşallah ocaktaIdrarda enfeksiyon çıkan var mı başka? Lökosit 15-20 çıktı, yarin da kültür yapılacak ona göre ilaç verecek doktorzorlayan bel fitigi, gebelik şekeri, aşırı halsizlik falan derken şimdi bide bu çıktı. uyku kalitesi de yerlerde iyice hem ağrıdan hem burun tikanikligindan. Valla instagramda falan bakiyorum çok özeniyorum enerjik, neşe saçan hamileler. Geziyolar, yiyip içiyolar.. ben böyle hasta ve yaşlı gibi hissediyorum. Tatli yiyememek de hepten sinirlerimi çökertmişti. Diyabetik çikolata falan bir şeyler aldım biraz iyi geldi
Hatta lökosit sağlık ocağı 60 çıkınca sağlık ocağı doktoru kim döküyor yada uovuny enfeksiyon doktora gitsin demişBende yoğun enfeksiyon çıkıyor lökosit 226 idi bende en son ama idrar kültürüm temiz önemli olan o doktorum normal olduğunu bol su içmem gerektiğini söyledi ilaç kullanmıyorum. Muhtemelen senin de kültür temiz çıkar
Ben akıllıısıı bu aralar özellikle hiç dikkat etmedim su tüketimime hele tuvalete çok çıktığımm için günde bir litre tüketmişimdir desem yeridirrGünde 2 lt su iç en az.
Günaydın bende hergün işe gidiyormuş gibi bu saatte kalkıyorumGünaydın kızlarerkenciyim böyle uyanıyorum az daha uzan vs
Bende de kaşıntı oluyor ama kuruluk kaynaklı büyük ihtimalle, eğer döküntü oluyorsa doktora git muhakkak gebelikte alerjimi ne oluyormuş, ama yoksa kaşıntıysa krem kullan birde çatlak yağın varsa onuda kullanabilirsin yoksa da doğal zeytinyağı da kullanabilirsin bunlar kuruluğa iyi gelirKızlar ne zamandır yazıcam unutuyorum ben haftalardır felaket kaşınıyorum parçalıyorum her yerimi kanatıp duruyorum o derece benim gibi kaşıntı sorunu olan var mı karaciğerle mi alakalı acaba ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
Tatlı kızz ilk girişim tüm derslerin parasını istiyo şerolarr ama sayısallarla meslek hukukunu alsam 4 ders diyorumm ay öf stres yaptı beni vallahiCnm tum derslere girme mesela sadece muhasebeye gir yaparım dedigin bir ders daha varsa ona gir o derslerin parasını ode sadece.. en azindan iki ders azalmis olur bir sonraki sinav.. Tam gun cok yorulursun. Ki sadece muhasebe 3 saat sürüyor. Bebikli olmayan normal bir insan bile sinav bitimi kamyon çarpmış gibi oluyor yazik gunah..
Aşkım benim enfeksiyon 2. Bebeğim sürekli monurollanıyorum onu içiyorum öyleydü galiba ilacın adı geçmiyo napıyım bende kabullendimIdrarda enfeksiyon çıkan var mı başka? Lökosit 15-20 çıktı, yarin da kültür yapılacak ona göre ilaç verecek doktorzorlayan bel fitigi, gebelik şekeri, aşırı halsizlik falan derken şimdi bide bu çıktı. uyku kalitesi de yerlerde iyice hem ağrıdan hem burun tikanikligindan. Valla instagramda falan bakiyorum çok özeniyorum enerjik, neşe saçan hamileler. Geziyolar, yiyip içiyolar.. ben böyle hasta ve yaşlı gibi hissediyorum. Tatli yiyememek de hepten sinirlerimi çökertmişti. Diyabetik çikolata falan bir şeyler aldım biraz iyi geldi
Ben bennn egzema problemli biri olarak iyice mahvoldum ya hormonel olduğunu düşünüyorum karaciğer değil de bak bebiki iyi ya kendine taktı bayan panik yicem seniiKızlar ne zamandır yazıcam unutuyorum ben haftalardır felaket kaşınıyorum parçalıyorum her yerimi kanatıp duruyorum o derece benim gibi kaşıntı sorunu olan var mı karaciğerle mi alakalı acaba ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
Günaydııın nasılsın canımcım yarın bebiklere kavuşuyoruz inş yüz gösterir danalar da moral verir bizeGünaydın kızlarerkenciyim böyle uyanıyorum az daha uzan vs
Günaydın bende hergün işe gidiyormuş gibi bu saatte kalkıyorumkocişkomanitişkoma kahvaltı hazırlıyorum cocuk olana kadar keyfini sürsün diye
Ahhdhd kız o uyanınca otomatik kalkıyorumKız sen delisiiin asıl sen keyfini sür bebik gelmeden de prensesler gibi uyuuuu günaydın ball
sinem irem ne kadar uyumluyuzseni instada bulamadım ama akjdshakj
Topluca günaydınnn. Ben tekrar ağzı açık gitmeyi planlıyorum Zeynep vur kafayı uyu anacım ne gerek var günü bşlatmaya çalışanlara dicek lf yok tabideGünaydın kızlarerkenciyim böyle uyanıyorum az daha uzan vs
Ya oyle takmamak lazım tabi onemli seyler degil bunlar ama insan modunu dusurdu mu takiyo herseyi iste. Aynen ocakta yeni yil motivasyonu olsunSağlık ocağına test yaptırdım lökosit yanlış değilse 60 falan ama doktor cumartesi gel hastane de tekrar yapılsın sonra emin olalım ona göre ilaç yazarım dedi.kafana takma kanama oldu bende bu üçüncü ama hala gülüyorum napiyim başka.hic öyle güzel giyinip resim çekmedim inşallah ocakta
Hatta lökosit sağlık ocağı 60 çıkınca sağlık ocağı doktoru kim döküyor yada uovuny enfeksiyon doktora gitsin demiş
Aşkım benim enfeksiyon 2. Bebeğim sürekli monurollanıyorum onu içiyorum öyleydü galiba ilacın adı geçmiyo napıyım bende kabullendim
Sakın sakın tuvalet muhabbeti yüzünden aksatma suyu. O aşırı önemli.Ben akıllıısıı bu aralar özellikle hiç dikkat etmedim su tüketimime hele tuvalete çok çıktığımm için günde bir litre tüketmişimdir desem yeridirr
Ben 4 bardak anca içiyorum su ya arttırmış halim buYa baya yaygin herakde hamilelikte enfeksiyona daha acik oluyo insan yapcak bisey yoksuyu arttirmak da lazim ama
Kız nazara mı geldin dün ne güzel uyuyup duruyodunnn aseltoi mu hareketliii gözünü 250 kere aç kapay hızlı hızlı göz kapakların yorulsun uyuma ihtiyacı gelsinSakın sakın tuvalet muhabbeti yüzünden aksatma suyu. O aşırı önemli.
Günaydın kizlar ya 1 saat ya 1.5 saat uyudum. Arkadaş uyuyamiyorum gene deliricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?