2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Döküntü yok ama kaşıya kaşıya tırnak izleri ve kan oluyor cildim normal gibi ama anlamadım :/

Geçer geçer dedim geçmiyor lanet, doğuma kadar kendimi kan içinde bırakıcam halimi görsen

Kollarım, bacaklarım,sırtım, göbeğimde kalışıyor ama o gerildiği için olduğundan onu önemsemiyorum ilk gebelikte yoktu bunda kan içinde kaldım ya resmene
Bence bunu doktoruna sormalısın canım. Hamilelik alerjisi oluyor bazılarında kardeşimin doğumdan sonra olmuştu 40 gün uğramıştı kaşıntı ile bazılarının da hamilelikte oluyormuş. Olmaya da bilir ama önlem amaçlı bence bi sor en azından rahatlatıcı bişeyler söyler

Belki çıkmıştır yukarı. Aklında olsun doktora girmeden hemen önce tuvalete gir. Rahim uzunluğu artıyor
Rahim ağzı kısalığı olduğu zaman tekrar uzaması mümkün değilmiş. Yatış pozisyonundan dolayi olcumlerde değişik çıkma olasılığı olabilir. Ama oksurdügünüzde yada ayağa kalktığınızda Rahim uzunluğu nerdeyse orasıdır.
Gevşeme olmuşsa tekrar sıklaşma olmuyor malesef.

Karnımda ağrı vardı kaç gündür bagırsaklarım bozulmuş şekilde uyandıım bugün zor tuvalete attım kendimii ya farketmeden üşüttüm ya da gaviscon kullanmaya başladım o kaynaklı olabilir mii

Üşüymüş olabilirsin düzenli değil ama arada bende gvisconn kullanırım hiç midemi bozmadı. Ama üşütünce fena oluyorum

Benim bebekde önden gidiyor 1 hafta iri bi bebek gibi dedi 28ci hafta 1380 di korkumdan 2 haftadır hiç birşey yiyemiyorum. Beni geç çağırdı ama gidicem haftaya içim rahat etmiyor
ben 28+1 de gittim 1400 grdı. şekerim de normal çıktı. genetik etkisi muhtemelen. doktorum da hep önden gidiyor uzun boylu ve yapılı bir bebek olacak diyor.

Kızlar sanırım az önce ilk defa yalancı sancım oldu sancıydı muhtemelen yani iki bardak su içtim pozisyonumu değiştim hemen kesildi sizde de başladı mı böyle yalancı sancılar ?

Kızlar sanırım az önce ilk defa yalancı sancım oldu sancıydı muhtemelen yani iki bardak su içtim pozisyonumu değiştim hemen kesildi sizde de başladı mı böyle yalancı sancılar ?
Bana yürürken giriyor

benim 2 gün önce oldu ağladım ağrıdan kasılmadan öyle bişeyler girdi ama o yalancı sancı mı bilmiyorum tabi acı eşiğim de o kadar düşük değildir aslında da cortladım

Son düzenleme:
benim 2 gün önce oldu ağladım ağrıdan kasılmadan öyle bişeyler girdi ama o yalancı sancı mı bilmiyorum tabi acı eşiğim de o kadar düşük değildir aslında da cortladım
bende heycan oldu acı vs olmadı adet sancısı gibi bişeydi zaten allah yardımcımız olsun başladı artık sancılar bakalım ne kadar dayancaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…