2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Al şundan 24 tane hergun 1 tane bitir.

Kız nazara mı geldin dün ne güzel uyuyup duruyodunnn aseltoi mu hareketliii gözünü 250 kere aç kapay hızlı hızlı göz kapakların yorulsun uyuma ihtiyacı gelsin
Valla gece de çok hareketli değildi ama yok, ben zaten öyle kolay uyuyabilen biri olmadım hayatımda hiç. Eşime aşırı imrenirim o konuda. Adam kafasinyastiga düşmeden uyur

Valla gece de çok hareketli değildi ama yok, ben zaten öyle kolay uyuyabilen biri olmadım hayatımda hiç. Eşime aşırı imrenirim o konuda. Adam kafasinyastiga düşmeden uyur
Aynı vallahi açar videosunu 1 dk olmadan horhor ben dön allah dönnnn düşüne düşüne iro tv de klip çeke çeke uyumaya çalışırım ama senin de pek az vallahi uyku şeyin ama yetiyo demek ki vücuduna uyku kıtlığıyla yaşamayı seviyo

Tatlı kızz ilk girişim tüm derslerin parasını istiyo şerolarr ama sayısallarla meslek hukukunu alsam 4 ders diyorumm ay öf stres yaptı beni vallahi

Ilk girişinse hic baslama bir yil suren var staj bitimimden sonra. Ilk girdigin sinavla basliyor sinav haklarin yamulmuyosam.. Yaza kafan rahat olur bebisli hayata alışmış olursun hangi dersi versen kardır.

Ilk girişinse hic baslama bir yil suren var staj bitimimden sonra. Ilk girdigin sinavla basliyor sinav haklarin yamulmuyosam.. Yaza kafan rahat olur bebisli hayata alışmış olursun hangi dersi versen kardır.
Temmuzda bitti stajım aslında sonraki ilk sınav kasımdaydı tatile denk geldi girmedim başvurmadım bu da bebike denk geldi giremicem 3. Sıraya artık aa lanet ismmmo 2 hakkın gidiyor böylece dediii ben onu bir daha teyit edeyiiim moral olduu

Yok ben gündüz uyuyorum
Şimdi kahvaltı yapicam, 1 saat sonra şekeri ölçüp uyucam geri

Ben de yüksek yapıp 2 seneye dusurtucem stajı da, para istiyor şerefsiz smmmler burda

Günaydııın nasılsın canımcım yarın bebiklere kavuşuyoruz inş yüz gösterir danalar da moral verir bize
İyiyim canim şükür yarın doktora 9 çeyrek geçe ordayım baby yüzünü göstersin kilosu boyu posu moral versin idrar tahlili yapılacak derken

Hee yaptım o laneti kısalsın diye özel ünide ama uzaktan eğitimdi dhdjsk ama hiçbir anlamı kalmadı ahahah senin için iyi oluur
Yok ben kendi okulumda yapicam, hocaları da tniyorum ya rahat ederim. Eşimle fakulteler karşılıklı bebeği ona kitler derse giderim

Z zahrada kızlar bu smmm stajlarında maas veriyorlar mı? 3 sene miydi stajı? Stajyer maasları cok mu düşük acaba
Aşkım ben şirkette yaptım stajı normal çalışıyordum yani kendi maaşımı alıyodum ama meslekle ilgili kendime bişey kattım mı noooo
ama müşavirlik ofislerinde iş öğreniyosun pişiyosun onlar da üstüne para istiyo
3 yılstaj yüksek yaparsan 2 yıla düşüyorr veya odaların kursları var 6 ay falan düşüyor onlara katılırsan

Canım bende 226 çıktı lökosit ama bana öyle bir şey denmedi bence yapılan başka bir tahlil değerine göre söylemiştir

Ah ah Tokat'ta şirket olsa ben de giricem.
Valla arkadaşın eşinin yanında yapicam sanırım fason hiç istemiyorum ama
3 4bin para veremem şu an staj için her ay.

Tam neresi? Acaba derin kuruyor olabilir mi? Krem falan sürüyor musun?
Kollarım, bacaklarım,sırtım, göbeğimde kalışıyor ama o gerildiği için olduğundan onu önemsemiyorum ilk gebelikte yoktu bunda kan içinde kaldım ya resmene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…