Ben 4 bardak anca içiyorum su ya arttırmış halim bu kız sorma monurol kıtlığı yaşanıyo eczanelerde kaç yer gezdik bulamadık aşırı yaygın aşırı yarın yine yaptırırım test hiç ilaç içmemiş gibi kuduruk enfeksiyon çıkar kesinnn
Kız nazara mı geldin dün ne güzel uyuyup duruyodunnn aseltoi mu hareketliii gözünü 250 kere aç kapay hızlı hızlı göz kapakların yorulsun uyuma ihtiyacı gelsin
Valla gece de çok hareketli değildi ama yok, ben zaten öyle kolay uyuyabilen biri olmadım hayatımda hiç. Eşime aşırı imrenirim o konuda. Adam kafasinyastiga düşmeden uyur
Valla gece de çok hareketli değildi ama yok, ben zaten öyle kolay uyuyabilen biri olmadım hayatımda hiç. Eşime aşırı imrenirim o konuda. Adam kafasinyastiga düşmeden uyur
Aynı vallahi açar videosunu 1 dk olmadan horhor ben dön allah dönnnn düşüne düşüne iro tv de klip çeke çeke uyumaya çalışırım ama senin de pek az vallahi uyku şeyin ama yetiyo demek ki vücuduna uyku kıtlığıyla yaşamayı seviyo
Ilk girişinse hic baslama bir yil suren var staj bitimimden sonra. Ilk girdigin sinavla basliyor sinav haklarin yamulmuyosam.. Yaza kafan rahat olur bebisli hayata alışmış olursun hangi dersi versen kardır.
Ilk girişinse hic baslama bir yil suren var staj bitimimden sonra. Ilk girdigin sinavla basliyor sinav haklarin yamulmuyosam.. Yaza kafan rahat olur bebisli hayata alışmış olursun hangi dersi versen kardır.
Temmuzda bitti stajım aslında sonraki ilk sınav kasımdaydı tatile denk geldi girmedim başvurmadım bu da bebike denk geldi giremicem 3. Sıraya artık aa lanet ismmmo 2 hakkın gidiyor böylece dediii ben onu bir daha teyit edeyiiim moral olduu
Aynı vallahi açar videosunu 1 dk olmadan horhor ben dön allah dönnnn düşüne düşüne iro tv de klip çeke çeke uyumaya çalışırım ama senin de pek az vallahi uyku şeyin ama yetiyo demek ki vücuduna uyku kıtlığıyla yaşamayı seviyo
Temmuzda bitti stajım aslında sonraki ilk sınav kasımdaydı tatile denk geldi girmedim başvurmadım bu da bebike denk geldi giremicem 3. Sıraya artık aa lanet ismmmo 2 hakkın gidiyor böylece dediii ben onu bir daha teyit edeyiiim moral olduu
Aşkım ben şirkette yaptım stajı normal çalışıyordum yani kendi maaşımı alıyodum ama meslekle ilgili kendime bişey kattım mı noooo
ama müşavirlik ofislerinde iş öğreniyosun pişiyosun onlar da üstüne para istiyo
3 yılstaj yüksek yaparsan 2 yıla düşüyorr veya odaların kursları var 6 ay falan düşüyor onlara katılırsan
Sağlık ocağına test yaptırdım lökosit yanlış değilse 60 falan ama doktor cumartesi gel hastane de tekrar yapılsın sonra emin olalım ona göre ilaç yazarım dedi.kafana takma kanama oldu bende bu üçüncü ama hala gülüyorum napiyim başka.hic öyle güzel giyinip resim çekmedim inşallah ocakta
Hatta lökosit sağlık ocağı 60 çıkınca sağlık ocağı doktoru kim döküyor yada uovuny enfeksiyon doktora gitsin demiş
Aşkım ben şirkette yaptım stajı normal çalışıyordum yani kendi maaşımı alıyodum ama meslekle ilgili kendime bişey kattım mı noooo
ama müşavirlik ofislerinde iş öğreniyosun pişiyosun onlar da üstüne para istiyo
3 yılstaj yüksek yaparsan 2 yıla düşüyorr veya odaların kursları var 6 ay falan düşüyor onlara katılırsan
Ah ah Tokat'ta şirket olsa ben de giricem.
Valla arkadaşın eşinin yanında yapicam sanırım fason hiç istemiyorum ama
3 4bin para veremem şu an staj için her ay.
Kollarım, bacaklarım,sırtım, göbeğimde kalışıyor ama o gerildiği için olduğundan onu önemsemiyorum ilk gebelikte yoktu bunda kan içinde kaldım ya resmene