diofol kullanıyorum çok çok çok memnunum bi de doktor covid için ek c vitamini verdi diofol 60 tablet 120 tl istediği c vitamini de 87tl idi bunlar dışında progestan ve prilam kullanıyorum
Ben D vitamini ve regenesis max kullanıyorum. Folik asitin içinde diğer tüm vitaminler olduğu için ekstra takviye kullanmıyorum. Beslenmem hamilelikten önce daha iyiydi. Eskiden 2 öğün besleniyordum ama bu ara çok sık acıkıyorum. Normalde ekmek girmezdi eve glutensiz ağırlıklı besleniyordum kendim ekmek yapıyordum. Şimdi biraz ekmeğe düştüm sabahları bu bir süreç diyorum artık çok kasmıyorum. Bulantım henüz olmadığı için sıkıntım yok yemeklerle
onu duymadım ama benimkinde iyot b12 demir kalsiyum falan da var doktor iyi bu dengeler her şeyini dedi bebekten önce kullanmaya başlamıştım devam ediyoruz şimdilikk
Ben de bunu kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle. Hamilelikte bazen bulantı yapabiliyor o zaman değiştiririz ya da keseriz demişti. Ben memnunum bundan. Zaten bir süre sonra kullanılmıyor folik asit
Ben de bunu kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle. Hamilelikte bazen bulantı yapabiliyor o zaman değiştiririz ya da keseriz demişti. Ben memnunum bundan
Tahmini doğuma 15 mart diyo hayırda kız kardeşimde 14 mart doğumlu beben olsun inş balık burcu olsun demişti içinden nekadar istediyse öylede olucak sanırım
Ne güzel içine doğmuş sanki kardeşinizin, benim de oğlum 265 gün sonra kardeşim olsa benden kaç yaş küçük olur diye sormuştu baktım Mart'a denk geliyordu o zaman hamileymisim bilmiyordum ona da malûm oldu sanki
Bende diofol kullaniyorum folik asit için. Akşamları yatmadan da bi tane progestan içiyorum. Bi de bugün iyibariyle tiroit icin ac karnina ilac basladim.
Bende diofol kullaniyorum folik asit için. Akşamları yatmadan da bi tane progestan içiyorum. Bi de bugün iyibariyle tiroit icin ac karnina ilac basladim.
Ben de folica kullanıyorum ,bir dahaki gelişimde vitamin ekliycem demişti doktorum .Beslenme düzenim 2 öğün şeklindeydi ama uzun araliklar sonrası yemek gaz ve hazımsızlık yaptı bende şimdi 2-3 saat aralikla birşeyler yemeye çalışıyorum özellikle meyve ekledim beslenmeme yemezdim normalde