2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar merhabalar grupta biraz beslenmeden ve kullandığımız folik asit isminden vitaminlerden bahsedelim mi ?

Kizlar merhabalar grupta biraz beslenmeden ve kullandığımız folik asit isminden vitaminlerden bahsedelim mi ?
diofol kullanıyorum çok çok çok memnunum bi de doktor covid için ek c vitamini verdi diofol 60 tablet 120 tl istediği c vitamini de 87tl idi bunlar dışında progestan ve prilam kullanıyorum

Canım ben folik ait olarak regenesis kullanıyorum ama sanki yeterli olmuyor gibi hissediyorum

ben folic iod 12 kullanıyorum o yeterli olur dediler gebelikten öncede kullanıyordum ona devam ediyorum :)

Ben D vitamini ve regenesis max kullanıyorum. Folik asitin içinde diğer tüm vitaminler olduğu için ekstra takviye kullanmıyorum. Beslenmem hamilelikten önce daha iyiydi. Eskiden 2 öğün besleniyordum ama bu ara çok sık acıkıyorum. Normalde ekmek girmezdi eve glutensiz ağırlıklı besleniyordum kendim ekmek yapıyordum. Şimdi biraz ekmeğe düştüm sabahları bu bir süreç diyorum artık çok kasmıyorum. Bulantım henüz olmadığı için sıkıntım yok yemeklerle

Canım ben folik ait olarak regenesis kullanıyorum ama sanki yeterli olmuyor gibi hissediyorum
onu duymadım ama benimkinde iyot b12 demir kalsiyum falan da var doktor iyi bu dengeler her şeyini dedi bebekten önce kullanmaya başlamıştım devam ediyoruz şimdilikk

Canım kullandıgımın icerigi bu sekilde senin kullandiginda icerik varmi 30 tablet di 15 kaldi bitince degistirmeyi dusunuyorum

Eki Görüntüle 2893204
Canım kullandıgımın icerigi bu sekilde senin kullandiginda icerik varmi 30 tablet di 15 kaldi bitince degistirmeyi dusunuyorum
Ben de bunu kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle. Hamilelikte bazen bulantı yapabiliyor o zaman değiştiririz ya da keseriz demişti. Ben memnunum bundan. Zaten bir süre sonra kullanılmıyor folik asit

Eklentiler

• 16273753464272985169059050023459.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 37
  • 16273753651112876674801267626285.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 35
Ben de bunu kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle. Hamilelikte bazen bulantı yapabiliyor o zaman değiştiririz ya da keseriz demişti. Ben memnunum bundan
Ben folikasit oranının düşük olduğunu düşünüyorum içerisin de çok fazla icerik olunca öyle bir kanıya vardım herhalde

Dr bana ne zaman gelmem gerektigini söylemeyi unuttu. 7. Haftada gidenler birdaha ne zaman gelin dedi dr.
Ben de tam 7 de gittim (6+5 ve göründü gerçi )2.5-3 hafta sonra gel dedi ilk 3 ay sık görme taraftarı ben doktorum
Tahmini doğuma 15 mart diyo hayırda kız kardeşimde 14 mart doğumlu beben olsun inş balık burcu olsun demişti içinden nekadar istediyse öylede olucak sanırım
Ne güzel içine doğmuş sanki kardeşinizin, benim de oğlum 265 gün sonra kardeşim olsa benden kaç yaş küçük olur diye sormuştu baktım Mart'a denk geliyordu o zaman hamileymisim bilmiyordum ona da malûm oldu sanki

Bende diofol kullaniyorum folik asit için. Akşamları yatmadan da bi tane progestan içiyorum. Bi de bugün iyibariyle tiroit icin ac karnina ilac basladim.

Ben de folica kullanıyorum ,bir dahaki gelişimde vitamin ekliycem demişti doktorum .Beslenme düzenim 2 öğün şeklindeydi ama uzun araliklar sonrası yemek gaz ve hazımsızlık yaptı bende şimdi 2-3 saat aralikla birşeyler yemeye çalışıyorum özellikle meyve ekledim beslenmeme yemezdim normalde

Kızlar beta 20067 ama kese görünmedi bende son durumlar böyle 2 haftaya kadar özele gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…