2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İnanırım olmuştur Küçükler hissediyo sanırım ya

kahvaltıdan yarım saat önce içmeyi unutma o önemliymiş :)
Sağol canım evet eczacıda ilacin üzerine yazmış. İlk defa bugün ictim bakalim umarım faydasını görürüm. Bu arada size yasak olan şeyler var mı bu dönemde kızlar? Mesela bana seyahat etmek, cinsel ilişki yasak dedi. Onun dışında kahve içiyor musunuz? Canım şuan çekti bi kahve yapıp balkonda içmeyi ama progestan kullandığımdan dolayı da korktum emin olamadım

E öyle. Kimse neler yaşayacağını bilemiyor. Bende Ocak ayında Hollanda’da bir düşük yaptım. Şimdi hep bir korku oluyor insandın içinde
Ben kilit duasi yaptirdim bu sefer cok sukur hersye yolunda gidiyo cok onermislerdi bana

Kahveyi eşime yaparken kendime de yapıyorum ama sadece 2 -3 yudum alayım kendimi tatmin edeyim diye yada kahvesi az soğuk sütlü kahve yapıyorum onuda çay bardağı kadar içiyorum öyle yapabilirsin canım tabi doktorunuzda ne dediği önemli

Yaa ilk doktor muayenesine gittiğimde bir bardak icebilirsin demisti ama o zaman progestan vermemişti. Simdi onu ictigim icin korkuyorum. Ben en iyisi icmemeye devam

kahve yasak ama içiyorum 1 tane ilişki yasakk nar hurma balık fazla maydanoz yasakk

Valla ben daha konuşmadım doktorla ama ilişkiyi de kesmedim kahveyi de daha az içiyorum eskiye göre ama içiyorum, bir tane türk kahvesi bazen az kahveli bitkisel sütlü filtre kahve.

ilişki yasakladırlar kahve de fazla kafein düşüğe neden oluyor diyorlar ama günde 1 fincan türk kahvesine izin var ben içiyorum arada :)

Dr bana ne zaman gelmem gerektigini söylemeyi unuttu. 7. Haftada gidenler birdaha ne zaman gelin dedi dr.
Banada söylemedi dediki dinlen bebeğide yormayalım testlerini yaptır dedi , yani uzunca bir zaman gelme dedi Allah nasip ederse bir sorun çıkmazsa inşAllah ki çıkmaz 3. Ayım dolunca gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…