2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sizleri tablolu grubumuza ekledim oradan devam ediyoruz

Kahveyle ilgili yazdıklarınızı okuyunca o kadar çok imreniyorum ki ben çaya da kahveye de bayılır dım ta ki şu bulantı ve tiksinme başlayana kadar.. Çayı yarım bardak bile içemiyorum, kahvenin kokusuna tahammülüm kalmadı.. Gözümün önünde hep ağız tadıyla içtiğim çaylar kahveler, yediğim yemekler

Merhaba arkadaşlar :) ben 35 yaşındayım. Tüp bebek 3.denememde hamile kaldım. Beklenen doğum tarihi 27 mart. İlk çocuğum olacak kısmetse :) Bursa’dayım.

Ben de çok kahve bağımlısıydım. Filtre kahve özellikle. Tüp bebek tedavisi için kahve miktarını çok azalttım. Mesela ölçek kaşıkla kahve koyuyorsunuz ya. Onun yerine birkaç kahve tanesi koyun. Yani çay kaşığının 10da 1 ini dolduracak kadar :) suyu normal ekleyin. Çok çok açık bir şey oluyor biraz sıcak su gibi ama kahve aroması da var.

aramıza hoş geldin hemşerimm hayırlı olsun bebişin

Yeni gelen hamişler hoş geldiniz Sağlıcakla gelsin bebişler Benim de 3 te randevum var bugün. İki kese görmüştü Dr. Bakalım durum ne olacak. 6+4 olduk bugün inşallah kalp atışlarını duyarım. İki kese de sağlıklıdır. Dualarınızı bekliyorum

Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Rabbim hayırlısını versin hakkımızda. Şu an için progestan kullanıyorum tüp bebek doktorum 2 hafta daha devam etmemi söyledi. Risklimi bilmiyorum ama ağır iş,ilişki vs yasak. Bu arada nifty testi niçin hiçbir bilgim yok

sıcak basması bende de oluyor ama uyku yıllardır gece 1 den önce yatmayıp sabah 6 da işe kalkardım ama şimdi max 9:30 da yataktayım ve hor hor hemde ne uyku

Aynen canım benimkine de küçük dedi ama ilk 5 ay düşük riskin var dedi. Gerçi her hamilelikte düşük riski var ama insan üzülüyor yinede
Boyle seyleri dusunup uzulmenin ne sana ne bebege faydsi yok cnm hem bebege negatif enerji verirsin bu sekilde benim tekrarlayan dusuklerim odu 5 tane ve su an ilk defa bu gebelikte kalp atisi duyduk doktor direk kromozomlarinda genetik bi sorun yoksa saglikli gebelik dedi hatga tiroitim 3u gecmis normal ilac dozuna devam et dedi. Yani sagliksiz bi gebelikse dussun mantiginda ama ben ilaclarima devam ediyorum dusmemesi icin de dua ediyorum hep ve icim cok rahat doktor ne kadar olumsuz konusursa konussun umursamiyorum insallah benim bebegim sag salim dogucak yurekten inaniyorum buna

Ben Fethiye'de yaşıyorum onun sıcağıdır ekstra belki.. sıcaktan ağlama noktasındayım

35 yaşın üzerindeyseniz bebekte artmış bir risk oluyor kromozom hastalıkları ile ilgili. Annenin kanını alıp yurt dışına yolluyorlar %99 doğru tahminle down sendromu gibi hastalıklar var mı yok mu çıkıyor. Nifty testi bu.
Listeli gurup için : 2022 MART ANNELERİ TABLOLU PAYLAŞIM ALANI

Anladım çok teşekkür ederim:) yaşım 31 bu durumda yapılmaz sanırım

Bugün 2 de randevum var kızlar bebişimin kalp atışını hayırlısıyls duyayım inşallah 7+3'üm şuan bakalım ultrasonda ne çıkıcak bu arada dün akşamdan beri sağ memem çook acıyor batıyor yanıyor içten içten valla mememi kesip atadım geliyor halada devam ediyor ya kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…