2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Prilam beni sersem ediyor.Heryerde uyuyorum.Evde de bi yaramaz var.Idare ediyorum.Bana ilk haftalar bulantim var deyince dr.bunlar fragman seni 2hafta sonra görürüm demişti.Hakliymis cidden.
ayyy o da ilgi alaka ister kurban olurum çok zor onun yemeği şusu busu.. benim de başımda iş derdi var bugün odadan öğürerek çıkıyorum dönünce diyolar ki naneli şeker alalım mı geberin dicem sonunda o olacak haftaya rapor alırım kesin bu hafta çok yoğunuz vicdanım rahat etmedi ama

Kızlar bulantiniz gün içinde devam ediyor mu?Ve iştah durumunuz nasıl?
Bulantı tam gaz devam sabah 3 defa çıkardım ama yine de yiyorum çünkü yemezsem de daha çok bulanıyo. Hep ekmek arası şeyler yiyorum yoğurt peynir domates falan. Onun dışında sürekli meyve yiyorum buz gibi iyi geliyo. Ama akşam olunca tekrar fenalık geliyo. Çıkardığım anda da elim ayağım titremeye halsizleşmeye başlıyorum

ya eşim delirdi doktor et ye dedi diye onu unutmuyor sürekli et sote yapalım mı köfte yapalım mı valla gözümde canlandırınca bile fenalık geçiriyorum etle aranız nasıl dicem kızlar komik olacak ağır geliyor herkese değil mi sadece şeftaliyi rahat yiyebiliyorum

ben anneme beta 14 çıktı daha heveslenme dedim gitmiş ağız silme mendillerine kadar almış
En güzelini yapıcaksın aslında ama insan hevesleniyor birşeyler almak için ya biryandan da ya
Bende heves ediyorum ama doğmamış bebeğe don biçme derler ya mecbur sabredicem diyorum yoksa az gezmedim e bebekte civil de

Çalışırken çok zor canım.Allah yardımcın olsun.Imkanin varsa rapor al.

Ay bana çok uzun gibi geliyor ne güzel yazmışsınız

Niye devlet hastanesi yanlış mı yapıyormuş, o ne öyle 877 tl
Durumum yok deseydin, ben de prof a gidiyorum oda bi daha yaptırdı ilk rutin tahlilleri
Devlet hastanesinde bazi degerler yanlis cikiyo bi idrae kulturune defalarca ornek vermeme ragmen bakamadilar ozelde baktilar

Ne zaman başladı bulantı benim henüz yok hiç olmayabilir dedi Allah kolaylık versin size

Etten bir tiksindim ki kokusuna bile gelemiyorum ben. Etle ilgili sadece pide yiyebiliyorum şeftaliyi çok seviyorum dün yoğurt bal granolayla karıştırdım öğle yemeği oldu bana iyi geldi.

Folik asit kullanıyorum doktor 12 haftaya kadar devam dedi doktoruna sor muhakkak

Sevgili anneler panik oldum inşallah bir şey olmaz. Ne olur bi cevap verin. Solante acnes güneş kremi kullanıyordum. Bugün içime bi şüphe düştü. Bir şey olur mu bebeğime 6 haftalık gebeyim

Sevgili anneler panik oldum inşallah bir şey olmaz. Ne olur bi cevap verin. Solante acnes güneş kremi kullanıyordum. Bugün içime bi şüphe düştü. Bir şey olur mu bebeğime 6 haftalık gebeyim
solente temiz bir marka ve bebek oluşana kadar kullandığın hiç birşey etkilemiyor diye biliyorum içine kuşku düşürme lütfen ama bunu doktoruna sorsan daha iyi olur ben hamilelik ve sonrasında pregna olanını kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…