ayyy o da ilgi alaka ister kurban olurum çok zor onun yemeği şusu busu.. benim de başımda iş derdi var bugün odadan öğürerek çıkıyorum dönünce diyolar ki naneli şeker alalım mıPrilam beni sersem ediyor.Heryerde uyuyorum.Evde de bi yaramaz var.Idare ediyorum.Bana ilk haftalar bulantim var deyince dr.bunlar fragman seni 2hafta sonra görürüm demişti.Hakliymis cidden.
Bulantı tam gaz devam sabah 3 defa çıkardımKızlar bulantiniz gün içinde devam ediyor mu?Ve iştah durumunuz nasıl?
ya eşim delirdi doktor et ye dedi diye onu unutmuyor sürekli et sote yapalım mı köfte yapalım mı valla gözümde canlandırınca bile fenalık geçiriyorum etle aranız nasıl dicem kızlar komik olacak ağır geliyor herkese değil mi sadece şeftaliyi rahat yiyebiliyorumBulantı tam gaz devam sabah 3 defa çıkardımama yine de yiyorum çünkü yemezsem de daha çok bulanıyo. Hep ekmek arası şeyler yiyorum yoğurt peynir domates falan. Onun dışında sürekli meyve yiyorum buz gibi iyi geliyo. Ama akşam olunca tekrar fenalık geliyo. Çıkardığım anda da elim ayağım titremeye halsizleşmeye başlıyorum
Dün akşam bir anda beklemekten vazgeçtim iyi oldu kalp atışı duyulunca kan testi vs isterim dedi iştesüperr, iyi olmuş 2 hafta beklemediğin boşuna üzecektin kendini çok sevindimmm
ben anneme beta 14 çıktı daha heveslenme dedim gitmiş ağız silme mendillerine kadar almış
Bende heves ediyorum ama doğmamış bebeğe don biçme derler ya mecbur sabredicem diyorum yoksa az gezmedim e bebekte civil deEn güzelini yapıcaksın aslında ama insan hevesleniyor birşeyler almak için ya biryandan da ya
Çalışırken çok zor canım.Allah yardımcın olsun.Imkanin varsa rapor al.ayyy o da ilgi alaka ister kurban olurum çok zor onun yemeği şusu busu.. benim de başımda iş derdi var bugün odadan öğürerek çıkıyorum dönünce diyolar ki naneli şeker alalım mıgeberin dicem sonunda o olacak haftaya rapor alırım kesin bu hafta çok yoğunuz vicdanım rahat etmedi ama
Ay bana çok uzun gibi geliyor ne güzel yazmışsınızSlm sevgili anne adayları gecen yil bende hamileydim bu zamanlarda martı beklemeden 28 subatta geldi bebeğim. Allah hepinize sağlıcakla kucağınıza aldırmayı nasip etsin. Zaman hızlı geçiyor anın tadını çıkarın.
Devlet hastanesinde bazi degerler yanlis cikiyo bi idrae kulturune defalarca ornek vermeme ragmen bakamadilar ozelde baktilarNiye devlet hastanesi yanlış mı yapıyormuş, o ne öyle 877 tl
Durumum yok deseydin, ben de prof a gidiyorum oda bi daha yaptırdı ilk rutin tahlilleri
Ne zaman başladı bulantı benim henüz yok hiç olmayabilir dedi Allah kolaylık versin sizeBulantı tam gaz devam sabah 3 defa çıkardımama yine de yiyorum çünkü yemezsem de daha çok bulanıyo. Hep ekmek arası şeyler yiyorum yoğurt peynir domates falan. Onun dışında sürekli meyve yiyorum buz gibi iyi geliyo. Ama akşam olunca tekrar fenalık geliyo. Çıkardığım anda da elim ayağım titremeye halsizleşmeye başlıyorum
Benim aynı çıktı değerler.Devlet hastanesinde bazi degerler yanlis cikiyo bi idrae kulturune defalarca ornek vermeme ragmen bakamadilar ozelde baktilar
yavrum 6+2 sadece keseyi gördümHanımlar merhaba bu ay hamile kalıp kalp atışı için 6+ haftada gidip duyan var mı acaba
Etten bir tiksindim ki kokusuna bile gelemiyorum ben. Etle ilgili sadece pide yiyebiliyorumya eşim delirdi doktor et ye dedi diye onu unutmuyor sürekli et sote yapalım mı köfte yapalım mı valla gözümde canlandırınca bile fenalık geçiriyorum etle aranız nasıl dicem kızlar komik olacak ağır geliyor herkese değil mi sadece şeftaliyi rahat yiyebiliyorum
Benim 5 haftalık başladı giderek tırmanıyoNe zaman başladı bulantı benim henüz yok hiç olmayabilir dedi Allah kolaylık versin size
Folik asit kullanıyorum doktor 12 haftaya kadar devam dedi doktoruna sor muhakkakmerhaba 5 haftalık hamileyim Allah nasip ederse mart gibi gözüküyor doğum. Kızlar doktor omega ilacı falan yazdıda ben ilaç kullanmaktan hoşlanmıyorum fazla birazda insan korkuyor bu ilaçlardan sizlerde kullanıyormusunuz. Bu ilaçta vitamin omega folik asit hepsi varmış regenesis omega kullanan varmı başka
İnşallah azalır canim 6 haftadayim 5+2 gün belki baslarBenim 5 haftalık başladı giderek tırmanıyoinşallah hiç olmaz sizin gerçekten çok zor bişey hele bu sıcaklarda
Oww deme canım keseyi gördüğünde betaya bakmışmıydın canım benim beta 4000 civarı şu an yarın keseye gideceğim inşallah görürüz haftaya da tatile gitmeden kalp atışı duyarız belki demiştim ama umarım her şey yolunda gideryavrum 6+2 sadece keseyi gördüm
Son adet tarihin nedirsüperr, iyi olmuş 2 hafta beklemediğin boşuna üzecektin kendini çok sevindimmm
solente temiz bir marka ve bebek oluşana kadar kullandığın hiç birşey etkilemiyor diye biliyorum içine kuşku düşürme lütfen ama bunu doktoruna sorsan daha iyi olur ben hamilelik ve sonrasında pregna olanını kullandımSevgili anneler panik oldum inşallah bir şey olmaz. Ne olur bi cevap verin. Solante acnes güneş kremi kullanıyordum. Bugün içime bi şüphe düştü. Bir şey olur mu bebeğime6 haftalık gebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?