Prilam beni sersem ediyor.Heryerde uyuyorum.Evde de bi yaramaz var.Idare ediyorum.Bana ilk haftalar bulantim var deyince dr.bunlar fragman seni 2hafta sonra görürüm demişti.Hakliymis cidden.
ayyy o da ilgi alaka ister kurban olurum çok zor onun yemeği şusu busu.. benim de başımda iş derdi var bugün odadan öğürerek çıkıyorum dönünce diyolar ki naneli şeker alalım mı geberin dicem sonunda o olacak haftaya rapor alırım kesin bu hafta çok yoğunuz vicdanım rahat etmedi ama
Bulantı tam gaz devam sabah 3 defa çıkardım ama yine de yiyorum çünkü yemezsem de daha çok bulanıyo. Hep ekmek arası şeyler yiyorum yoğurt peynir domates falan. Onun dışında sürekli meyve yiyorum buz gibi iyi geliyo. Ama akşam olunca tekrar fenalık geliyo. Çıkardığım anda da elim ayağım titremeye halsizleşmeye başlıyorum
Bulantı tam gaz devam sabah 3 defa çıkardım ama yine de yiyorum çünkü yemezsem de daha çok bulanıyo. Hep ekmek arası şeyler yiyorum yoğurt peynir domates falan. Onun dışında sürekli meyve yiyorum buz gibi iyi geliyo. Ama akşam olunca tekrar fenalık geliyo. Çıkardığım anda da elim ayağım titremeye halsizleşmeye başlıyorum
ya eşim delirdi doktor et ye dedi diye onu unutmuyor sürekli et sote yapalım mı köfte yapalım mı valla gözümde canlandırınca bile fenalık geçiriyorum etle aranız nasıl dicem kızlar komik olacak ağır geliyor herkese değil mi sadece şeftaliyi rahat yiyebiliyorum
ayyy o da ilgi alaka ister kurban olurum çok zor onun yemeği şusu busu.. benim de başımda iş derdi var bugün odadan öğürerek çıkıyorum dönünce diyolar ki naneli şeker alalım mı geberin dicem sonunda o olacak haftaya rapor alırım kesin bu hafta çok yoğunuz vicdanım rahat etmedi ama
Slm sevgili anne adayları gecen yil bende hamileydim bu zamanlarda martı beklemeden 28 subatta geldi bebeğim. Allah hepinize sağlıcakla kucağınıza aldırmayı nasip etsin. Zaman hızlı geçiyor anın tadını çıkarın.
ya eşim delirdi doktor et ye dedi diye onu unutmuyor sürekli et sote yapalım mı köfte yapalım mı valla gözümde canlandırınca bile fenalık geçiriyorum etle aranız nasıl dicem kızlar komik olacak ağır geliyor herkese değil mi sadece şeftaliyi rahat yiyebiliyorum
Etten bir tiksindim ki kokusuna bile gelemiyorum ben. Etle ilgili sadece pide yiyebiliyorum şeftaliyi çok seviyorum dün yoğurt bal granolayla karıştırdım öğle yemeği oldu bana iyi geldi.
merhaba 5 haftalık hamileyim Allah nasip ederse mart gibi gözüküyor doğum. Kızlar doktor omega ilacı falan yazdıda ben ilaç kullanmaktan hoşlanmıyorum fazla birazda insan korkuyor bu ilaçlardan sizlerde kullanıyormusunuz. Bu ilaçta vitamin omega folik asit hepsi varmış regenesis omega kullanan varmı başka
Oww deme canım keseyi gördüğünde betaya bakmışmıydın canım benim beta 4000 civarı şu an yarın keseye gideceğim inşallah görürüz haftaya da tatile gitmeden kalp atışı duyarız belki demiştim ama umarım her şey yolunda gider
Sevgili anneler panik oldum inşallah bir şey olmaz. Ne olur bi cevap verin. Solante acnes güneş kremi kullanıyordum. Bugün içime bi şüphe düştü. Bir şey olur mu bebeğime 6 haftalık gebeyim
Sevgili anneler panik oldum inşallah bir şey olmaz. Ne olur bi cevap verin. Solante acnes güneş kremi kullanıyordum. Bugün içime bi şüphe düştü. Bir şey olur mu bebeğime 6 haftalık gebeyim
solente temiz bir marka ve bebek oluşana kadar kullandığın hiç birşey etkilemiyor diye biliyorum içine kuşku düşürme lütfen ama bunu doktoruna sorsan daha iyi olur ben hamilelik ve sonrasında pregna olanını kullandım