2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sevgili anneler panik oldum inşallah bir şey olmaz. Ne olur bi cevap verin. Solante acnes güneş kremi kullanıyordum. Bugün içime bi şüphe düştü. Bir şey olur mu bebeğime 6 haftalık gebeyim
Ben de solante pigmenta kullanıyorum canım bi sorun olcağını düşünmüyorum. Ama bittiğinde solante pregnaya geçicem o direk gebeler için kızımda kullanmıştım çok memnun kaldım

canım 5+1 de 2000 küsürlerdeydi arife günü gözükmemişti(19.07 de) dün gittiğimde gördük keseyi

6 haftalık gebeyim ama 6 haftadır da kullandım. Doktoruma ulaşabilsem soracağım ama ulaşmak mümkün değil

Kızlar ya arabayla giderken kasise çok sert girdi arabayı kullanan bir şey olur mu ondan çok korktum baya kötü girdi

kızlar selam benim bebik de büyümüş çok duygusal bi durum bu yaaa önceki ultrason ile arada fark görmek. Rabbim her isteyene hayırlısıyla tattırsın bu duyguyu. 7+3 dedi uygulamalara göre 7+5 bi fark olduğunu sanmıyorum. Yürüyüş sonrası karın ağrısı durumunu anlattım progestan başlayalım önlem olsun dedi. Bu arada bizde kan uyuşmazlığı var, başka olan var mı acaba??

Ay bir de cihazın tarihi yanlışmış, bana diyor ki Aralık sonu ocak başı doğum var. Şoka girdim sonradan anladı, o da gülmeye başladı düzeltti tarihi

Yaa doktor hergun bir avuç et ye dedi bana da. Zaten kurbandan ciktik o kavurmalar yedik. Bugun anneme geldim o da et sote yapmış vala kusucaktim artik. Hergun yemek cok zor. En iyi gelen şeyler, yoğurt, ayran, tuzlu salatalık bunlar canim kankalarim

Aa ne güzel haftası yaziyo ultrasonda benimkinde yazmıyor ya da ben mi anlamıyorum

6 haftalık gebeyim ama 6 haftadır da kullandım. Doktoruma ulaşabilsem soracağım ama ulaşmak mümkün değil
Canım doktorlar kimyasal şeylere bizim kadar takılmıyorlar, sac boyasına bile izin veriyorlar genelde. Bizim kendi hassaslığımız oluyor kimyasal ürün olmasın diye, ben de güneş kremi kullandım Garnierin, içeriği iyi mi diye baktım ama bir iki madde için sorunlu yazıyordu internet analizinde, bundan sonra dikkat ederiz. Dogal, organik hersey o kadar pahalı ki bazen gücümüz yettiğince dikkat edebiliyoruz. Stres daha zararlı diyor doktorlar. Stresi minimumda tutucaz

Canıııım çok teşekkür ederim şu mesajın o kadar iyi geldi ki. Çok haklısın canım anne Birde ben bu süreçte yalnızım. Eşimle mesleklerimiz gereği ayrıyız. Kafama bir şey takılsa öyle kendime dert ediniyorum

şeftali erik kalanı hikaye bana şekerr ben ağzıma sürmedim makarna falan yedim hep zorla pehh

Kızlar ya sizin cildinizde kuruma var mi? Ya benim özellikle ellerim kupkuru oldu. Parmak aralarım falan bildiğiniz soyuluyor resmen. Bi de karnım resmen çıktı benim. Annem diyo ki bu gaz falan değil bildiğin simdiden göbek çıkmış ama tartıldım 1 kilo fa zayıflamaşım halbuki

Son düzenleme:
Kızlar ya sizin cildinizde kuruma var mi? Ya benim özellikle ellerim kupkuru oldu. Parmak aralarım falan bildiğiniz soyuluyor resmen
ay evett az su içiyorum ondan mı acaba diyodum kız kupkuru cildimm bugün fark ettim soyuluyo yüzük parmağım mesela çok ilginççç

Eklentiler

• IMG_20210728_191405.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 56
Bende hep korku içindeyim hep birşey olcakmış gibi geliyor ama biraz olsun motive eder diyorum birşeyler baktıkcada kötü düşüncelerim gider inşallah
Maşallah olsun valla giydir değerlendir zaten hemen büyüyorlar 1 2 defa giyebilecek zaten anca ayına uygun

Bende heves ediyorum ama doğmamış bebeğe don biçme derler ya mecbur sabredicem diyorum yoksa az gezmedim e bebekte civil de
Rabbim korktuğumuza uğratmasın da canım. Zamanı geldiğinde alırız inşallah hepsini kullanırızz. Ben birde eşime diyorum şimdi ağustos sonu yine yasaklar gelcek falan diye. Zaten artıyor büyük olasılık kışın yine kısıtlanıcaz hiç zamanımız olmucak yasaklardan birşey bakmaya diye. Şimdi bakalım dese adam he dicem

Benim cok acayip birşey var kuyruk sokumumdan sırtımın ortasına kadar omurga üstümde pıtır pıtırdı göremediğimden eşime dedim ne o diye egzama gibi birşey dedi. Ama 1 hafta içinde falan oldu egzama da orda çıkarmı ki. Hamilelikle mi ilgili acaba diyorum sorucam doktora kuru bir deri aynı dediğin gibi

bende de oldu egzema kulak arkası bikini bölgesi ve popo kısmı kim ne dese bende bende diyorum her şeye atlayan sazan gibi kusura bakmayın kızlar valla kendime sinir oldum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…