Aslında öyle oluyor.Biseyler alınca daha hevesleniyor insan.Korkular yerini heyecana bırakıyor.Biz ilkte abarttık.Daha kuculenlerden verdikte baya.Ama kendine değilde çocuklara daha bi hevesleniyorum ben.Cok tatlı onlarınki.Bende hep korku içindeyim hep birşey olcakmış gibi geliyor ama biraz olsun motive eder diyorum birşeyler baktıkcada kötü düşüncelerim gider inşallah
Maşallah olsun valla giydir değerlendir zaten hemen büyüyorlar 1 2 defa giyebilecek zaten anca ayına uygun
Aynen ozellikle yüzük parmaginda benimde ama diger parmaklarimda da parmak araları soyuluyor kız. Ama ben çok su icerim azda içmem. Her elimi yikadiktan sonra krem sürünce düzeliyor, ama bikez sürmesem yine öyle oluyo.ay evett az su içiyorum ondan mı acaba diyodum kız kupkuru cildimm bugün fark ettim soyuluyo yüzük parmağım mesela çok ilginççç
Alla alla benim yüzüm falanda çok kurudu ya. Bence seninki de hamilelikten olabilir. Hormonlar değişiyor yaBenim cok acayip birşey var kuyruk sokumumdan sırtımın ortasına kadar omurga üstümde pıtır pıtırdı göremediğimden eşime dedim ne o diye egzama gibi birşey dedi. Ama 1 hafta içinde falan oldu egzama da orda çıkarmı ki. Hamilelikle mi ilgili acaba diyorum sorucam doktora kuru bir deri aynı dediğin gibi
Kız yok yaz tabi yazalım bilgi paylaşıyoruz burdabende de oldu egzema kulak arkası bikini bölgesi ve popo kısmı kim ne dese bende bende diyorum her şeye atlayan sazan gibi kusura bakmayın kızlar vallakendime sinir oldum şu an
İlk heyecanlar hep bir farklı olur bence olsun iyi yapmışsın bence de çok tatlılarAslında öyle oluyor.Biseyler alınca daha hevesleniyor insan.Korkular yerini heyecana bırakıyor.Biz ilkte abarttık.Daha kuculenlerden verdikte baya.Ama kendine değilde çocuklara daha bi hevesleniyorum ben.Cok tatlı onlarınki.
Kızlar cuma günü bime baya bebek için birşeyler gelicek. Katlamalı küvet seti falan. Ben almayı düşünüyorum size de söyliyim
Ne güzel şimdiden baalamissiniz,ben oğlumda da 7. ay bitince başladım alışverişe hep baktım tabi şimdi de bakıyorum ama elim gitmiyor sonradan Allah korusun birşey olursa diye ama aslında o ihtimal hep varBende alıcam inşallah
Evet göbekte leke duydum da sırtta hiç böyle birşey duymamıştım saçımda var zaten egzama oraya atladıysa artık uygun bir ilaç isticemAynen ozellikle yüzük parmaginda benimde ama diger parmaklarimda da parmak araları soyuluyor kız. Ama ben çok su icerim azda içmem. Her elimi yikadiktan sonra krem sürünce düzeliyor, ama bikez sürmesem yine öyle oluyo.
Alla alla benim yüzüm falanda çok kurudu ya. Bence seninki de hamilelikten olabilir. Hormonlar değişiyor ya
Bende ilk onu alayım dedim aslında o korku hep var dediğin gibi ama artık veren de alan da Allah. Bilerek yaşıyoruz ama işte insan dayanamıyordaNe güzel şimdiden baalamissiniz,ben oğlumda da 7. ay bitince başladım alışverişe hep baktım tabi şimdi de bakıyorum ama elim gitmiyor sonradan Allah korusun birşey olursa diye ama aslında o ihtimal hep var
Benim dun devlet hastanesinde yaptirdigim tahliller yanlis cikti. Basindan beri bosuna yemek yerken kendimi kisitlamisim. Devlet hastanesinde aclik sekeri 100 tsh 3.3 cikti. Kadin dogum doktorum kendinj asla kasmiyosun istedigin herseyi yiyosun ve tiroit ilacinin dozunu degistirmiyceksin dedi. Bende sasirdim. Ayni tahlilleri ozelde yaptirdim bugun. Aclik sekerim 90 tsh 1.5 cikti. Ki ben dun doktor izin verdi diye ilk defa 2 pide yedim hamur isi yani ona ragmen boyle. Doktorumla hic anlasamiyorum ama teshisleri %100 tutuyo her zaman ve buna bayiliyorum. Bana 10. Hafta tekrar gel dedi sanirkm daha onceki dusuklerimden dolayi fetal dnatesti yaptiricak bebekte genetik bi sorun var mi diye.Benim aynı çıktı değerler.
Yarı yarıya farklı cikmis ya tsh degeriniz. Çok şaşırdım. Saglik ocaklarinda farklilik oluyomus diye duymustum ama devlet hastanesinde bilmiyodum. E o zaman ilac icmenize gerek yok dimiBenim dun devlet hastanesinde yaptirdigim tahliller yanlis cikti. Basindan beri bosuna yemek yerken kendimi kisitlamisim. Devlet hastanesinde aclik sekeri 100 tsh 3.3 cikti. Kadin dogum doktorum kendinj asla kasmiyosun istedigin herseyi yiyosun ve tiroit ilacinin dozunu degistirmiyceksin dedi. Bende sasirdim. Ayni tahlilleri ozelde yaptirdim bugun. Aclik sekerim 90 tsh 1.5 cikti. Ki ben dun doktor izin verdi diye ilk defa 2 pide yedim hamur isi yani ona ragmen boyle. Doktorumla hic anlasamiyorum ama teshisleri %100 tutuyo her zaman ve buna bayiliyorum. Bana 10. Hafta tekrar gel dedi sanirkm daha onceki dusuklerimden dolayi fetal dnatesti yaptiricak bebekte genetik bi sorun var mi diye.
Çok geçmiş olsun canım umraim güzel ilerler iyi haberler alırsın. Benimde kanama alanım var ama bikavy gündür çok fazla lekelenme olmuyor. Sende lekelenme var mı?8 haftalık ölçüme göre. Geçen hafta oldukça gürdü atışlar şimdi doktorda dedi kanama alanı çok büyümüş yer değişmiş ve sinirlere baskı varmış sanırım. Herseye hazırlıklı olalım diye bilgi verdi kanama gelirse vs .. proluton iğne yaptı bide
Ben baktım 6. Haftada bakılıyor ultrason görüntüsüne göre ve kızRamzi teorisine göre cinsiyet tahmini baktınız mı?
Bende bunu kullanıyorum doktorum bitkisel demiştiBende 7 aydır kullaniyordum nerdeyse dozu fazla dedi doktorum ama sizde farklı bi durum varsa bilemem bana sağlık ocağındaki doktor vermişti size kendi doktorunuz verdiyse devam edin
Benim de önce Dr da girdiğim ultrasonda yazmıyordu canımAa ne güzel haftası yaziyo ultrasonda benimkinde yazmıyor ya da ben mi anlamıyorum
Aynı benEtten bir tiksindim ki kokusuna bile gelemiyorum ben. Etle ilgili sadece pide yiyebiliyorumşeftaliyi çok seviyorum dün yoğurt bal granolayla karıştırdım öğle yemeği oldu bana iyi geldi.
Solantenin içeriği iyi değil maalesef ben de acness kullanıyorum ama bitince bir daha almayacağım. Direkt organik marka olan siveno ve beeo önerebilirim içerikleri tertemiz ve çok pahalı değil. Ama çok takılmayın bebek böyle şeylerden hemen etkilemez. Bizim de kendimize bakmamız gerekiyor sonuçta6 haftalık gebeyim ama 6 haftadır da kullandım. Doktoruma ulaşabilsem soracağım ama ulaşmak mümkün değil
Aynısını ben diyecektim. Benim oğlanı da 145 çıkmıştıbir erkek bebiş mi geliyor acaba
Hassas davranıyoruz, en iyisini istiyoruz. İnan ben de güneş kremlerini arastırdım hiç katkısız,olan badger marka falan o kadar pahalıydı ki, herseyi de yapamam günün sonunda dedim, daha kimyasallısını alabildim. Elimizden gelenin en iyisini yapmayı hedefliycez. Bir doktor demişti her gün avokado yediremeyen anneler üzülmesin, çocuk için tek iyi gıda o degil diyeCanıııım çok teşekkür ederim şu mesajın o kadar iyi geldi ki. Çok haklısın canım anneBirde ben bu süreçte yalnızım. Eşimle mesleklerimiz gereği ayrıyız. Kafama bir şey takılsa öyle kendime dert ediniyorum
Gidebilirsiniz bende bugün gittim keseyi gördüm haftaya bugünde kalp atışı nasipseBugun saglık ocagına gittim bana neden hala gitmediğimi sordu o yüzden size sormak istedim yarına kadın dogumdan ramdevu aldım gıdecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?