2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aslında öyle oluyor.Biseyler alınca daha hevesleniyor insan.Korkular yerini heyecana bırakıyor.Biz ilkte abarttık.Daha kuculenlerden verdikte baya.Ama kendine değilde çocuklara daha bi hevesleniyorum ben.Cok tatlı onlarınki.

ay evett az su içiyorum ondan mı acaba diyodum kız kupkuru cildimm bugün fark ettim soyuluyo yüzük parmağım mesela çok ilginççç
Aynen ozellikle yüzük parmaginda benimde ama diger parmaklarimda da parmak araları soyuluyor kız. Ama ben çok su icerim azda içmem. Her elimi yikadiktan sonra krem sürünce düzeliyor, ama bikez sürmesem yine öyle oluyo.
Alla alla benim yüzüm falanda çok kurudu ya. Bence seninki de hamilelikten olabilir. Hormonlar değişiyor ya

bende de oldu egzema kulak arkası bikini bölgesi ve popo kısmı kim ne dese bende bende diyorum her şeye atlayan sazan gibi kusura bakmayın kızlar valla kendime sinir oldum şu an
Kız yok yaz tabi yazalım bilgi paylaşıyoruz burda
Hamileliktemi oldu benim de saç dibimde vardı zaten. Ama sırtımdaki bu kadar hızlı ve birden büyümesine şaşırdım
İlk heyecanlar hep bir farklı olur bence olsun iyi yapmışsın bence de çok tatlılar

Kızlar cuma günü bime baya bebek için birşeyler gelicek. Katlamalı küvet seti falan. Ben almayı düşünüyorum size de söyliyim

Bende alıcam inşallah
Ne güzel şimdiden baalamissiniz,ben oğlumda da 7. ay bitince başladım alışverişe hep baktım tabi şimdi de bakıyorum ama elim gitmiyor sonradan Allah korusun birşey olursa diye ama aslında o ihtimal hep var

Bi de saç dokulmem de çok arttı. Hamilelikte dökülür diyolar ama daha bu kadar erkenden mi başlıyor ki ya bilemedim

Evet göbekte leke duydum da sırtta hiç böyle birşey duymamıştım saçımda var zaten egzama oraya atladıysa artık uygun bir ilaç isticem

Ne güzel şimdiden baalamissiniz,ben oğlumda da 7. ay bitince başladım alışverişe hep baktım tabi şimdi de bakıyorum ama elim gitmiyor sonradan Allah korusun birşey olursa diye ama aslında o ihtimal hep var
Bende ilk onu alayım dedim aslında o korku hep var dediğin gibi ama artık veren de alan da Allah. Bilerek yaşıyoruz ama işte insan dayanamıyorda

Benim aynı çıktı değerler.
Benim dun devlet hastanesinde yaptirdigim tahliller yanlis cikti. Basindan beri bosuna yemek yerken kendimi kisitlamisim. Devlet hastanesinde aclik sekeri 100 tsh 3.3 cikti. Kadin dogum doktorum kendinj asla kasmiyosun istedigin herseyi yiyosun ve tiroit ilacinin dozunu degistirmiyceksin dedi. Bende sasirdim. Ayni tahlilleri ozelde yaptirdim bugun. Aclik sekerim 90 tsh 1.5 cikti. Ki ben dun doktor izin verdi diye ilk defa 2 pide yedim hamur isi yani ona ragmen boyle. Doktorumla hic anlasamiyorum ama teshisleri %100 tutuyo her zaman ve buna bayiliyorum. Bana 10. Hafta tekrar gel dedi sanirkm daha onceki dusuklerimden dolayi fetal dnatesti yaptiricak bebekte genetik bi sorun var mi diye.

Yarı yarıya farklı cikmis ya tsh degeriniz. Çok şaşırdım. Saglik ocaklarinda farklilik oluyomus diye duymustum ama devlet hastanesinde bilmiyodum. E o zaman ilac icmenize gerek yok dimi

Çok geçmiş olsun canım umraim güzel ilerler iyi haberler alırsın. Benimde kanama alanım var ama bikavy gündür çok fazla lekelenme olmuyor. Sende lekelenme var mı?

Etten bir tiksindim ki kokusuna bile gelemiyorum ben. Etle ilgili sadece pide yiyebiliyorum şeftaliyi çok seviyorum dün yoğurt bal granolayla karıştırdım öğle yemeği oldu bana iyi geldi.
Aynı ben kokusunu duymak hayal etmek bile istemiyorum eti ama pide yedim baya semiz otu ve taze fasulye ile besleniyordum bir süredir

6 haftalık gebeyim ama 6 haftadır da kullandım. Doktoruma ulaşabilsem soracağım ama ulaşmak mümkün değil
Solantenin içeriği iyi değil maalesef ben de acness kullanıyorum ama bitince bir daha almayacağım. Direkt organik marka olan siveno ve beeo önerebilirim içerikleri tertemiz ve çok pahalı değil. Ama çok takılmayın bebek böyle şeylerden hemen etkilemez. Bizim de kendimize bakmamız gerekiyor sonuçta ben deodorant da kullanıyorum normal sampuan da kullanıyorum parfüm de sıkıyorum. Bunlara emzirme döneminde daha fazla dikkat etmek gerekiyor bence

Hassas davranıyoruz, en iyisini istiyoruz. İnan ben de güneş kremlerini arastırdım hiç katkısız,olan badger marka falan o kadar pahalıydı ki, herseyi de yapamam günün sonunda dedim, daha kimyasallısını alabildim. Elimizden gelenin en iyisini yapmayı hedefliycez. Bir doktor demişti her gün avokado yediremeyen anneler üzülmesin, çocuk için tek iyi gıda o degil diye çok dertlenince bir müzik açıcaz, temiz havaya çıkıcaz, stresi savıcaz, yolumuz uzun sen de sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…