- 27 Kasım 2015
- 832
- 822
- 103
Siz sorgulayınca aklıma geldi. Mesela Bugün her iki açtığımda da kaka ve çişliydi bez. Demek ki çişini yaptıktan sonra kakasını beklemişiz açmak için 4 bez eder yani. Sütüm daha gece geldi mama destekli devam ettik. 1,5-2 saat arasında emzirmeye çalışıyorumPeki büyük abdestini de yaptı mı?
Toplam iki bez bana az geldi.
Doktora sormak gerekiyor.
Sürekli uyumuyor dimi?
Her iki saate bir emzirmeye calisin
Bende yapamıyordum canım açıkçasıEgzersizi 3 günüdür yapıyrdum cnm pazrt kadar biraz arttıracgm inşllh. Perine masajını beceremiyrm önceki dikiş yerm acıyr ya bazen yağ ile hafif masaj yapablyrm o bölgeye
Benden önce doğuracaksın bak görBen hepinizin doğum hikayesini okuyup öyle doğurcem kendimden hiç ümidim kalmadı
Haberdar et kuzum biziCanım benim de bugün bir sancı basladı aniden ama düzenli değil. Sen de bayagı sancı çektin ama açılma olmadı. Ben de bu sancı işini çok zor anlıyorum. Gaz sancısı mı acaba dedim. Ama böyle giriyor ve kalıyor bayagı gecmiyor. Bakalım takipteyim bir düzene girecek mi?
Haydi bakalımBenden önce doğuracaksın bak gör
ki de cnm hep akşam ve gece 11gibi sabah bi kalkıyrm aa yine olmamışHaydi bakalım
Ama kızlar ben şunu fatkettim benim bu ağrılar akşam üstünden sonra geliyor hep böyle olan varmı
Ravza nın 4.bebişti 2 cm le baya zaman geçirdi cnm :)) en azından açılman başlamış oda iyiGünlerdir 2 cm açıklıkla bekliyorum ki bizim kız gelecekilk bebek olduğu nasil belli demi
Pzt tekrar kontrol bakalım son durum ne olacak, bi yokladı geliyorum diye sonra durdu resmen fake attı inatçı ya
Evet okumuştum onu,kinamadim da aslinda amaRavza nın 4.bebişti 2 cm le baya zaman geçirdi cnm :)) en azından açılman başlamış oda iyi
2 cm, 2 cmdir canımEvet okumuştum onu,kinamadim da aslinda ama
Evet açılma başladı ama ilerlemiyor işteahh bide ilerlese
İnşallah canım hayırlısıyla bi kavuşsakAh kızlar artık doğuralım inşllh güzelce bu haftasonu. vogozo . GurbetKusuEsra . Dulciana Y yakisiklikadin
Ah kızlar artık doğuralım inşllh güzelce bu haftasonu. vogozo . GurbetKusuEsra . Dulciana Y yakisiklikadin
Merhaba hanımlar ilk cocuk yaş 32 39/2 bitmek uzereyken 2 cm acılmayla sancı gorunup hıssetmemekten hast den çıkış alarak evıme gectım ve bu en son kım doğuracak yarışına katılayım dedim hem gizli takip de nereye kadarGünlerdir 2 cm açıklıkla bekliyorum ki bizim kız gelecekilk bebek olduğu nasil belli demi
Pzt tekrar kontrol bakalım son durum ne olacak, bi yokladı geliyorum diye sonra durdu resmen fake attı inatçı ya
Benim 2 gün boyunca bir damla yoktuKızlar sütün biran önce gelmesi için onerebilceginizz bişey varmı hala gelmedi sıkınca çok çok az koyu kıvamda geliyor sıcak duşta yaptım ama yine de bişey farketmedi kaçıncı günde geldi sizinkiler
Ben molfix almıştım çok memnun kaldımSleepy ve prima dısında bez deneyen varsa deneyimlerinizi alabilirmiyim.pirima pahalı sleepyde poponun ustune gelen yer ince bazen cok yapiyo tuvaletini sirtina tasiyor. A101 ve e bebeginki iyi diye duydum. Bilmiyorum ama nasildir oglanlara hugguies molfix prima.kullanmistim
Evrene olumlı mesaj yolluyoruz kendi sancımız gelecek inşallah2 cm, 2 cmdir canımben sıfır cm ile suni sancıyla baslamaya çok korkuyorum. Ne bulsak kar
Çok heyecanlı sağlıkla kucağı a al cnm inşllh. Sancıları nı bize at kuzuMerhaba kızlar :) bugün benim son kontrolüm vardı salı doğum olacaktı ama bugünkü kontrolde sancım çıktı. Sık sıkdoktorum normal doğum başkar riske atmayalım dedi ve yarın sabah spinal anestezi ile sezaryene giriyorum tam 38+6 da :)
Hoşgeldin cnmbnm de 39+3 bitiyr . sağlıkla kucaklarımıza alalım kuzuları inşllhMerhaba hanımlar ilk cocuk yaş 32 39/2 bitmek uzereyken 2 cm acılmayla sancı gorunup hıssetmemekten hast den çıkış alarak evıme gectım ve bu en son kım doğuracak yarışına katılayım dedim hem gizli takip de nereye kadardoğurmaya 5 kala yazayım ki Yalnız değilsiniz bende katılayım aranıza da çoğaldıkca korkar ve gelir belkı bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?