2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen hamilelik bitince çocuk 6 aylık olunca ancak bende 38 im bu arada

Aaa bende öğretmenim. Hemde zorluklarla mücadele eden bir öğretmen. Sözleşmeliyim. Ücretsiz izine de ayrılamıyorum eşimin yanına tayin isteyebilmem için 3 yılımın dolması gerekiyor. Bebişimi 8 haftalıkken bırakıp çalışacağım mecbur

Ben baktım 6. Haftada bakılıyor ultrason görüntüsüne göre ve kızinss öyledir tabiki en başta sağlıkla
Yaa ramziye simdi bende baktim. Bebek sagdaysa kız, soldaysa erkek dogru mu anladım. Eger oyleyse kız, çin takvimine gore de kız. Kime söylesem erkek bakalım kismet
Kızlar 6. Haftasında kalp atışını duymayıp daha sonra duyan oldumu
Kuzu 6+5 te duymustum biz kalp atışını, ama bebekten bebeğe degistigini cok okudum. Bir hafta sonra duyabilirsin belki doktorun demistir ne zaman gelmen gerektigini ama. Forumda çok okudum

Can 1 hafta sonra gel dedi den duymadan önce gitmişmiydin

Yarı yarıya farklı cikmis ya tsh degeriniz. Çok şaşırdım. Saglik ocaklarinda farklilik oluyomus diye duymustum ama devlet hastanesinde bilmiyodum. E o zaman ilac icmenize gerek yok dimi
Gerek var cunku hashimoto tiroidim var benim

Ya benim bebk göründü falan da demedi anlamadım gitti.haftaya başka bı özele gideceğim . Bir hafta geçsin. Bu doktor iki hafta sonra gel dedi
Ben şuan 8 haftalığım ustten baktı 6 haftalık dedi 2 hafta geriden geliyor banada alttan baksaydı belki kalp atışı görünürdü. Ayrıca 2 hafta öncesinde özeller bana bebek görünmüyor sağlıksız kürtaj dediler ben 2 hafta bekledim devlete gittim gördü öyle dedi

Ayyy inşallah bir dahaki gitmemize kalbini dinleriZ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…