Ben öğretmenim canım. Bu sene pandemi nedeniyle ara verme niyetindeyim. Varyant, varyant geliyorYaş da 36 ilk gebelik, daha risk almıyım diyorum. Sen de gebeliği atlatınca iş bakarsın zaten hamilelik de sorun çıkarıyor çoğu şirket
Ben öğretmenim canım. Bu sene pandemi nedeniyle ara verme niyetindeyim. Varyant, varyant geliyorYaş da 36 ilk gebelik, daha risk almıyım diyorum. Sen de gebeliği atlatınca iş bakarsın zaten hamilelik de sorun çıkarıyor çoğu şirket
Aaa bende öğretmenim. Hemde zorluklarla mücadele eden bir öğretmen. Sözleşmeliyim. Ücretsiz izine de ayrılamıyorum eşimin yanına tayin isteyebilmem için 3 yılımın dolması gerekiyor. Bebişimi 8 haftalıkken bırakıp çalışacağım mecbur
Benim dun devlet hastanesinde yaptirdigim tahliller yanlis cikti. Basindan beri bosuna yemek yerken kendimi kisitlamisim. Devlet hastanesinde aclik sekeri 100 tsh 3.3 cikti. Kadin dogum doktorum kendinj asla kasmiyosun istedigin herseyi yiyosun ve tiroit ilacinin dozunu degistirmiyceksin dedi. Bende sasirdim. Ayni tahlilleri ozelde yaptirdim bugun. Aclik sekerim 90 tsh 1.5 cikti. Ki ben dun doktor izin verdi diye ilk defa 2 pide yedim hamur isi yani ona ragmen boyle. Doktorumla hic anlasamiyorum ama teshisleri %100 tutuyo her zaman ve buna bayiliyorum. Bana 10. Hafta tekrar gel dedi sanirkm daha onceki dusuklerimden dolayi fetal dnatesti yaptiricak bebekte genetik bi sorun var mi diye.
Yaa ramziye simdi bende baktim. Bebek sagdaysa kız, soldaysa erkek dogru mu anladım. Eger oyleyse kız, çin takvimine gore de kız. Kime söylesem erkek bakalım kismet
Kuzu 6+5 te duymustum biz kalp atışını, ama bebekten bebeğe degistigini cok okudum. Bir hafta sonra duyabilirsin belki doktorun demistir ne zaman gelmen gerektigini ama. Forumda çok okudum
Yaa ramziye simdi bende baktim. Bebek sagdaysa kız, soldaysa erkek dogru mu anladım. Eger oyleyse kız, çin takvimine gore de kız. Kime söylesem erkek bakalım kismet
Kuzu 6+5 te duymustum biz kalp atışını, ama bebekten bebeğe degistigini cok okudum. Bir hafta sonra duyabilirsin belki doktorun demistir ne zaman gelmen gerektigini ama. Forumda çok okudum
Yarı yarıya farklı cikmis ya tsh degeriniz. Çok şaşırdım. Saglik ocaklarinda farklilik oluyomus diye duymustum ama devlet hastanesinde bilmiyodum. E o zaman ilac icmenize gerek yok dimi
Ben şuan 8 haftalığım ustten baktı 6 haftalık dedi 2 hafta geriden geliyor banada alttan baksaydı belki kalp atışı görünürdü. Ayrıca 2 hafta öncesinde özeller bana bebek görünmüyor sağlıksız kürtaj dediler ben 2 hafta bekledim devlete gittim gördü öyle dedi
Ben şuan 8 haftalığım ustten baktı 6 haftalık dedi 2 hafta geriden geliyor banada alttan baksaydı belki kalp atışı görünürdü. Ayrıca 2 hafta öncesinde özeller bana bebek görünmüyor sağlıksız kürtaj dediler ben 2 hafta bekledim devlete gittim gördü öyle dedi