- 27 Kasım 2015
- 834
- 822
- 103
Bayıldım enerjinize takibe alıyorum siziHassas davranıyoruz, en iyisini istiyoruz. İnan ben de güneş kremlerini arastırdım hiç katkısız,olan badger marka falan o kadar pahalıydı ki, herseyi de yapamam günün sonunda dedim, daha kimyasallısını alabildim. Elimizden gelenin en iyisini yapmayı hedefliycez. Bir doktor demişti her gün avokado yediremeyen anneler üzülmesin, çocuk için tek iyi gıda o degil diyeçok dertlenince bir müzik açıcaz, temiz havaya çıkıcaz, stresi savıcaz, yolumuz uzun sen de sagol canım
Bana bir dahaki hafta gel dedi duyamazsak eger alttan bakarız dediKızlar 6. Haftasında kalp atışını duymayıp daha sonra duyan oldumu
Teşekkür ederim moral oldunuz.Solantenin içeriği iyi değil maalesef ben de acness kullanıyorum ama bitince bir daha almayacağım. Direkt organik marka olan siveno ve beeo önerebilirim içerikleri tertemiz ve çok pahalı değil. Ama çok takılmayın bebek böyle şeylerden hemen etkilemez. Bizim de kendimize bakmamız gerekiyor sonuçtaben deodorant da kullanıyorum normal sampuan da kullanıyorum parfüm de sıkıyorum. Bunlara emzirme döneminde daha fazla dikkat etmek gerekiyor bence
O nasıl oluyor banada anlatBen baktım 6. Haftada bakılıyor ultrason görüntüsüne göre ve kızinss öyledir tabiki en başta sağlıkla
Bizim senle haftamız aynıİnşallah azalır canim 6 haftadayim 5+2 gün belki baslar
Canim öyle miBizim senle haftamız aynı
Konuşmanıza girdim birden kusura bakmayın :) bende yarın 6+1 olacam kalp atışı için gideceğim daha önce gittiğim de hcg 290 iken kese görünmemişti. Yarın keseyi görüp kalp atışını duymam mümkün müCanim öyle mi28 mart tahmini doğum yolumuz uzun
Aynı ben deterjan değince de oluyor kötü sıvı sabun sanırımay evett az su içiyorum ondan mı acaba diyodum kız kupkuru cildimm bugün fark ettim soyuluyo yüzük parmağım mesela çok ilginççç
Canim kese kaç HCG olunca görülür bilmiyorum benim pazartesi 20067 idi bilenler yazsınKonuşmanıza girdim birden kusura bakmayın :) bende yarın 6+1 olacam kalp atışı için gideceğim daha önce gittiğim de hcg 290 iken kese görünmemişti. Yarın keseyi görüp kalp atışını duymam mümkün mü
Benim bayramda avuc avuc döküldü. Sonra durdu ilginc sekilde.Bi de saç dokulmem de çok arttı. Hamilelikte dökülür diyolar ama daha bu kadar erkenden mi başlıyor ki ya bilemedim
Bu arada hayırlı olsun hcg en son kaçtı bildiğin yarın güzel haberlerini beklerizKonuşmanıza girdim birden kusura bakmayın :) bende yarın 6+1 olacam kalp atışı için gideceğim daha önce gittiğim de hcg 290 iken kese görünmemişti. Yarın keseyi görüp kalp atışını duymam mümkün mü
Teşekkür ederim sizin de bebişiniz hayırlı olsun. İki gün sonra tekrar gittim hcg 890 çıkmıştı. Ama o gün bakmadı sadece gebelik iç gebelik şeklinde ilerliyor bayramdan sonra gel kalp atışına bakalım demiştiBu arada hayırlı olsun hcg en son kaçtı bildiğin yarın güzel haberlerini bekleriz
Şu an 6+1 deyim hem duşta hem duştan sonra normalden fazla dökülüyor benimde saçlarımBenim bayramda avuc avuc döküldü. Sonra durdu ilginc sekilde.
Değerin normal dediyse doktora sor yine yarın herşey yolunda mı diye yarın inşallah güzel haberler bekliyoruz sendenTeşekkür ederim sizin de bebişiniz hayırlı olsun. İki gün sonra tekrar gittim hcg 890 çıkmıştı. Ama o gün bakmadı sadece gebelik iç gebelik şeklinde ilerliyor bayramdan sonra gel kalp atışına bakalım demişti
Beni haftaya yine cagırdı, bakalım yeni bişiler keşfedecek miCanim öyle mi28 mart tahmini doğum yolumuz uzun
500 lerde olması gerektiğini hesapladı. Benim ki 890 dı. İnşaallah yarında bir problem çıkmaz.Değerin normal dediyse doktora sor yine yarın herşey yolunda mı diye yarın inşallah güzel haberler bekliyoruz senden
Tamam haberleselim bende Çarşamba gidicem tekrar kalp atışı için sesi duyduktan sonra bazi testler istiycem dedi..sen neler yapıyorsun çalışıyor musun ben evde olucam hamilelik boyunca ıssız kalmıştım pandemide sonra da bulamadım gecici işler yaptım şimdi tamamen evdeyimBeni haftaya yine cagırdı, bakalım yeni bişiler keşfedecek mitakipleşiriz süreci
İçini ferah tut güzel düşün güzel olsun bu hamilelik de psikolojik değişikler normal ama bende var500 lerde olması gerektiğini hesapladı. Benim ki 890 dı. İnşaallah yarında bir problem çıkmaz.
Ben öğretmenim canım. Bu sene pandemi nedeniyle ara verme niyetindeyim. Varyant, varyant geliyorTamam haberleselim bende Çarşamba gidicem tekrar kalp atışı için sesi duyduktan sonra bazi testler istiycem dedi..sen neler yapıyorsun çalışıyor musun ben evde olucam hamilelik boyunca ıssız kalmıştım pandemide sonra da bulamadım gecici işler yaptım şimdi tamamen evdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?