2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bayıldım enerjinize takibe alıyorum sizi

Teşekkür ederim moral oldunuz. Birisi çocuğunuzun böbreklerine zarar veriyorsunuz yazınca kalbim durdu

Canim öyle mi 28 mart tahmini doğum yolumuz uzun
Konuşmanıza girdim birden kusura bakmayın :) bende yarın 6+1 olacam kalp atışı için gideceğim daha önce gittiğim de hcg 290 iken kese görünmemişti. Yarın keseyi görüp kalp atışını duymam mümkün mü

Canim kese kaç HCG olunca görülür bilmiyorum benim pazartesi 20067 idi bilenler yazsın

Bu arada hayırlı olsun hcg en son kaçtı bildiğin yarın güzel haberlerini bekleriz

Bu arada hayırlı olsun hcg en son kaçtı bildiğin yarın güzel haberlerini bekleriz
Teşekkür ederim sizin de bebişiniz hayırlı olsun. İki gün sonra tekrar gittim hcg 890 çıkmıştı. Ama o gün bakmadı sadece gebelik iç gebelik şeklinde ilerliyor bayramdan sonra gel kalp atışına bakalım demişti

Değerin normal dediyse doktora sor yine yarın herşey yolunda mı diye yarın inşallah güzel haberler bekliyoruz senden

Beni haftaya yine cagırdı, bakalım yeni bişiler keşfedecek mi takipleşiriz süreci
Tamam haberleselim bende Çarşamba gidicem tekrar kalp atışı için sesi duyduktan sonra bazi testler istiycem dedi..sen neler yapıyorsun çalışıyor musun ben evde olucam hamilelik boyunca ıssız kalmıştım pandemide sonra da bulamadım gecici işler yaptım şimdi tamamen evdeyim

Ben öğretmenim canım. Bu sene pandemi nedeniyle ara verme niyetindeyim. Varyant, varyant geliyorYaş da 36 ilk gebelik, daha risk almıyım diyorum. Sen de gebeliği atlatınca iş bakarsın zaten hamilelik de sorun çıkarıyor çoğu şirket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…