• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Masallah fistiga ne guzel kilo almis 🥰
Bende doguma 85,5 kiloyla girdim. Simdi 72 kiloyum. 60 kilo normalim ama en fazla 65 e dusup tekrar hamile kaldim hep 😅 simdi 60 olurum insallah .
Erkek annesi olmak bez degistirmek disinda bir farkliligi yok simdilik 😅 anlamiyorum yani . Kizlarda suslü kiyafetler oluyor farklilik oluyor ama erkekte sanirim buyuyunce
Süslü kıyafet bi yana hayalerle sariliyorum. Arkadasim olcak o benim cunku benim en yakon arkadasim annem 🥰 veririz kilolari insaAllah canim 🤗

Kızlar aklınızda bulunsun daha önceden dogum yapan bir arkadaşım Earth Mama göğüs ucu kremini çok övdü. Belki denemek istersiniz bu dönemde🌸🥰

Süslü kıyafet bi yana hayalerle sariliyorum. Arkadasim olcak o benim cunku benim en yakon arkadasim annem 🥰 veririz kilolari insaAllah canim 🤗
Evet kizlar cok guzel arkadas oluyor. Yani suanda annem herseyim. Herseyi annemle konusuyorum ona danisiyorum . Ne kadar yakin arkadaslarin olsada anne baska oluyor . 🥰
Kilolar veriliyor kosturmada . Ben gecen sene anlamadan 10 kilo verdim. Hicbirsey yapmamistim .

Vallahi çok zor. ağlayarak yürüyorum resmen. Hele memelerimin acısını anlatamam. Ne lansinoh ne ayva jeli… hiçbiri emzirmeye başladıktan sonra işe yaramadı. Çok yanıyor meme uçlarım.
Canım bana iyi gelen sarı kantaron yağı. İyi geldi. Emzirdikten sonra karbonatlı su ile silip yağ sürüyrm

Kızlar bebekler ne zaman gormeye başlar.Uyanıkken gülüyorsa artık gülmeye başlamıştır demi? Bizimki alt değiştirirken gece bile tepeye bakıyor abiye O kadar alışmış ki.

Kızlar merhaba ben doğum yapalı 1 hafta oldu bebeğim sarılık oldu aşırı uykuya meyilli sizin bebişleriniz nasıl

Benimde bugün 8 günluk oldu kızım. sarılık vardı ilk başlarda şimdi yavaş yavaş ggeçiyor bi gözünde var az, daha uyanık artık . Önceden ben uyandırıp emziriyordum şimdi 2-3 saatte bir kendi ağlayıp emmek istiyor en az yarim saat bazen bi saat memede kalıyor. Boynum çok ağrıyor benim de yaa 😔emzirmekten. Emzirme yastığı da kullanıyorum ama 🤔

Sezaryenden sonra kanaması bıtıp anıden kanaması fazla mıktarda tekrar baslayan varmı 13.gun ve bır anda kanamam arttı kasıkta agrı basladı szde durumlar nasıl benım gıbı olan varmı merak ettım

Sezaryenden sonra kanaması bıtıp anıden kanaması fazla mıktarda tekrar baslayan varmı 13.gun ve bır anda kanamam arttı kasıkta agrı basladı szde durumlar nasıl benım gıbı olan varmı merak ettım
Bende önce azaldı canım.Hatta bitiyor dedim sonra arttı.Emzirme sıklığı arttıkça kanamam çok oldu ama artık kesilmeye başladı.Dr.da sormadım hiç.

Evet kizlar cok guzel arkadas oluyor. Yani suanda annem herseyim. Herseyi annemle konusuyorum ona danisiyorum . Ne kadar yakin arkadaslarin olsada anne baska oluyor . 🥰
Kilolar veriliyor kosturmada . Ben gecen sene anlamadan 10 kilo verdim. Hicbirsey yapmamistim .
Aynen annenin yeri bambaşka 🤗

Yaaa canım dogurmussun. Hayırlı olsun💙🧿. Nasılsın şimdi iyi misin bebiş nasıl?
İyiyiz canım şükür, biraz maceralı bir dogumdu, doktorum bile benim için de zor bir dogumdu dedi. İnşallah bu haftayı atlatırsam toparlarım
Kızlar merhaba ben doğum yapalı 1 hafta oldu bebeğim sarılık oldu aşırı uykuya meyilli sizin bebişleriniz nasıl
Canım bende durum bu şekilde kendi sütümle devam ederek düşüremedik, kilo kaybı arttı. Bugün mama verdi dr, emzirmeyi bırakmadan mama takvigesi yaptım, yarın yine ölçüm.

Kızlar biberonla mama takviyesi yaptıktan sonra meme reddi yasayan oldu mu? Olur mu diye korkuyorum
Z zahrada canım mochiyi kullanmayı çözdün mü ya, kullanamıyorum kocaman şişirdi, acıttı. Bir beceremedim o işi
Bir de memelerdeki süt bezeleri yani süt boşalmayınca semsert oluşuyor ya çözüm bulan var mı? Masaj mı yapıcaz? Bir de böyle olunca çocuk emmiyor :(

İyiyiz canım şükür, biraz maceralı bir dogumdu, doktorum bile benim için de zor bir dogumdu dedi. İnşallah bu haftayı atlatırsam toparlarım

Canım bende durum bu şekilde kendi sütümle devam ederek düşüremedik, kilo kaybı arttı. Bugün mama verdi dr, emzirmeyi bırakmadan mama takvigesi yaptım, yarın yine ölçüm.

Kızlar biberonla mama takviyesi yaptıktan sonra meme reddi yasayan oldu mu? Olur mu diye korkuyorum
Z zahrada canım mochiyi kullanmayı çözdün mü ya, kullanamıyorum kocaman şişirdi, acıttı. Bir beceremedim o işi
Bir de memelerdeki süt bezeleri yani süt boşalmayınca semsert oluşuyor ya çözüm bulan var mı? Masaj mı yapıcaz? Bir de böyle olunca çocuk emmiyor :KK43:
Kuzum mochi benim için çöp ben asla kullanmayı beceremedim daha doğrusu 1 kere memeyi çekmeyi denedim memem kopuyodu yanlış yapmışım
Sağma hayatıma elektronikle devam ediyorum

Kızlar sıcak duş altında masaj yapıyodu sonra emzirmediği zaman da soğuk kompres yapıyodu semsert olunca bebeğin tutması zor oluyomuş istersen hastane tipi pompa kirala çok daha uygun oluyo bi de sürekli sağma ile sütte artıyo

Bende önce azaldı canım.Hatta bitiyor dedim sonra arttı.Emzirme sıklığı arttıkça kanamam çok oldu ama artık kesilmeye başladı.Dr.da sormadım hiç.
Emzırırken rahım kendını daha hızlı toparlıyomus heralde benımde oyle oldu sımdı cok saol canım normal o zaman

Benimde bugün 8 günluk oldu kızım. sarılık vardı ilk başlarda şimdi yavaş yavaş ggeçiyor bi gözünde var az, daha uyanık artık . Önceden ben uyandırıp emziriyordum şimdi 2-3 saatte bir kendi ağlayıp emmek istiyor en az yarim saat bazen bi saat memede kalıyor. Boynum çok ağrıyor benim de yaa 😔emzirmekten. Emzirme yastığı da kullanıyorum ama 🤔
Arada yatakta yatarak emzir rahat edersin yalnız dikkat et öyle uyumayın

Biz cumartesi sünnet için randevu aldıkk hangi yöntemle yapcak çok merak ediyorum dikişli değil dedi lazer değil dedi ne olacaksa anlamadım
Biz girecek miyiz dedil hayır dedi
Kimi yerde anne baba girip kol bacak tutuyomuş ama birkaç dakika sürecek işlem zaten dedi
Kadıköy medicana 3100e yapacaklar
Lokal anestezi olacakmış 2 3 saate taburcu olcakmışız pansuman vs yapmayacaksınız normal alt değiştirme emzirme rutini nasılda aynısı devam edecek dedi doktor ama anlamadım valla hep okudum işte kahve bardağı koymuşlar pipiye yapışmasın diye bu gerek yok dedi ne desem

Benim doğum misali sünnette de kendi yöntemini kullanan doktor mu geldi başımıza bilmiyorum ama prof diye güvendik biraz çok sorgulamadık

Sünnet yaptıracaklara ctesi durumları yazarımm ay çok korkuyorum ama nasıl alt değiştircem napcam ama aradan çıksın istedik
Bende yeni doğan sünneti istiyorum da eşimi iknâ edemedim bez içinde çok hızlı iyileşme oluyor dikiş felan da olmuyor belki ikna ederim daha zamanım var

Back
X