Kabız degil ishal de çok sulu oluyor ayırt edersinBenimki de bu sabah 6’da çok ağladı. 5.30’da emzirio yatırdım yani aç olması imkansız. Ovduk, masaj yaptık, sakinleşsin diye biraz daha emzirdim filan o şekilde gaz çıkardı. Öğlenden sonra da bir kaka yaptı ki anlatamam. Sanki kaka işedi o kadar çok ve cıvık yaptı.
Gece diyorsan evet fazla uyuma var 5 6 saate kadar bazi gün bıraksam uyur ama hemşire öyle olmaz daha erken 3 saati gecmesin beslenme dedi bende saat kurdum uyanıyorum emzir uyuKizlar bu mukuslu dedikleri sumuklu, yapiskan kaka illa alerji habercisi mi?
Kakayi sari renk ama sumuklu aliyorum.
Harika haftalar kitabinda okudum. 8.hafta ataklarinda yabancilama var aşina olmadiklarini.
Ayni sorunu yasiyorum. Uykuluyken daha iyi emiyorlar. Artik nini acip, bazen supurge her yolu deniyorum. Bugun ayakta emzirdim dolasarak. 8.atak haftasi fenaymis.
Bir de bazen uykusunu acamiyor, emmesi cok uzun saat araligina kaliyor. Bunu dra danisicam. Mesela dun banyo yapti. Saatlerce kendini acamadi. Kac saate kadar normal acaba uyanmamasi. Yenidoganda max 4 saat, 2 ayda emme zamaninin maxi nedir acaba
Tek başına mukuslu kaka alerji belirtisi değilmiş ek belirtilerde olması lazımmış. Ama bizim ülkede her şeye alerji diyip anneye diyet yaptırıyomuşlar. Anne yeteri kadar beslenemediği için bebekte de gelişim geriliği oluyormuş.Kizlar bu mukuslu dedikleri sumuklu, yapiskan kaka illa alerji habercisi mi?
Kakayi sari renk ama sumuklu aliyorum.
Harika haftalar kitabinda okudum. 8.hafta ataklarinda yabancilama var aşina olmadiklarini.
Ayni sorunu yasiyorum. Uykuluyken daha iyi emiyorlar. Artik nini acip, bazen supurge her yolu deniyorum. Bugun ayakta emzirdim dolasarak. 8.atak haftasi fenaymis.
Bir de bazen uykusunu acamiyor, emmesi cok uzun saat araligina kaliyor. Bunu dra danisicam. Mesela dun banyo yapti. Saatlerce kendini acamadi. Kac saate kadar normal acaba uyanmamasi. Yenidoganda max 4 saat, 2 ayda emme zamaninin maxi nedir acaba
Benimkinin kakası mukusluydu alerji dedi doktor diyet yaptım sonra baska doktora gittik testlerde çıkmadı ama testte çıkmayabilir alerji yoktur denemez ama mukuslu kaka dışında aşırı pişik döküntü birkaç şey daha söyledi bunu benzer yada belirtiler oluyor bayaca dedi alerji olduğunda bize süt alerjisi ve genel alerji olmak üzere testler yapıldıTek başına mukuslu kaka alerji belirtisi değilmiş ek belirtilerde olması lazımmış. Ama bizim ülkede her şeye alerji diyip anneye diyet yaptırıyomuşlar. Anne yeteri kadar beslenemediği için bebekte de gelişim geriliği oluyormuş.benimkinin arada kakası mukuslu oluyor ama hiç irdelemiyorum sırf bu yüzden
İnstagramda anne sütü doktoru diye bir sayfa var ordaki doktor bebeklerin gece emzirmesinin kesilmemesinin gerektiğini söylemiş bugün. Ama bir çok doktor ve büyüklerimize göre bebek uyandırılmaz, büyüme hormonu salgılaması lazım vs. Ne yapacağımızı şaşırdık
İshal değil ama dediğim gibi resmen kaka işedi götünden yavrumKabız degil ishal de çok sulu oluyor ayırt edersin
Canim iyi ki soyledin, hemen sayfaya goz attim. Gece 3 saatte 1 e kuruyorum. Ama cocuk 5 saatte bir uyaniyorsa zorlamiyorum. Gece uyaninca cok az emiyor bu ara 4 dk, 5 dk. Genel bir istahsizlik hali var gunduz de. Atak haftasinda istahsizlik konu basligi da vardi. Haftaya yeniden gozlemleyip doktoruyla konusucam. 2.ay kontrolumuz var, kilo vs nasil cikacak bakalim. Meme emerken de kac cc aliyor bilmiyorsun ya, emin olamiyosun yetiyor mu.Tek başına mukuslu kaka alerji belirtisi değilmiş ek belirtilerde olması lazımmış. Ama bizim ülkede her şeye alerji diyip anneye diyet yaptırıyomuşlar. Anne yeteri kadar beslenemediği için bebekte de gelişim geriliği oluyormuş.benimkinin arada kakası mukuslu oluyor ama hiç irdelemiyorum sırf bu yüzden
İnstagramda anne sütü doktoru diye bir sayfa var ordaki doktor bebeklerin gece emzirmesinin kesilmemesinin gerektiğini söylemiş bugün. Ama bir çok doktor ve büyüklerimize göre bebek uyandırılmaz, büyüme hormonu salgılaması lazım vs. Ne yapacağımızı şaşırdık
Ne demek canım bebekler için yapılan herşey sevap herkes bildiğini yazsa ne güzel olurCanim iyi ki soyledin, hemen sayfaya goz attim. Gece 3 saatte 1 e kuruyorum. Ama cocuk 5 saatte bir uyaniyorsa zorlamiyorum. Gece uyaninca cok az emiyor bu ara 4 dk, 5 dk. Genel bir istahsizlik hali var gunduz de. Atak haftasinda istahsizlik konu basligi da vardi. Haftaya yeniden gozlemleyip doktoruyla konusucam. 2.ay kontrolumuz var, kilo vs nasil cikacak bakalim. Meme emerken de kac cc aliyor bilmiyorsun ya, emin olamiyosun yetiyor mu.
Rica ederim canım. Benim bebişimde senin dediğin gibi ilk gece uykusuna yattığında 5 saat uyuyor. Sonra 2 saatte bir uyanıyor. Ben o yüzden ellemiyorum çünkü o 5 saatte çok derin uyuyor dinleniyor. Aç olma kısmına gelince artık bebeklerimiz büyüdü bence aç olsalar kıyameti koparırlar diye düşünüyorum ama tabi ne kadar sık emzirirsek o kadar çok kilo alırlar.Canim iyi ki soyledin, hemen sayfaya goz attim. Gece 3 saatte 1 e kuruyorum. Ama cocuk 5 saatte bir uyaniyorsa zorlamiyorum. Gece uyaninca cok az emiyor bu ara 4 dk, 5 dk. Genel bir istahsizlik hali var gunduz de. Atak haftasinda istahsizlik konu basligi da vardi. Haftaya yeniden gozlemleyip doktoruyla konusucam. 2.ay kontrolumuz var, kilo vs nasil cikacak bakalim. Meme emerken de kac cc aliyor bilmiyorsun ya, emin olamiyosun yetiyor mu.
Ben de böyle düşünüp geçen ay geceleri o uyanmadığı sürece hiç emzirmek için uyandırmadım bazen 5 bazen 6 saat bile uyuduğu oldu hatta buraya da sormuştum normal mi diye bikaç kişi uyurken büyüme hormonu salgılanır ona da ihtiyacı var falan demişti amaa gel gelelim ilk ayında bir buçuk kilo alan çocuk ikinci ayında sadece 400 gr almış çok üzüldümRica ederim canım. Benim bebişimde senin dediğin gibi ilk gece uykusuna yattığında 5 saat uyuyor. Sonra 2 saatte bir uyanıyor. Ben o yüzden ellemiyorum çünkü o 5 saatte çok derin uyuyor dinleniyor. Aç olma kısmına gelince artık bebeklerimiz büyüdü bence aç olsalar kıyameti koparırlar diye düşünüyorum ama tabi ne kadar sık emzirirsek o kadar çok kilo alırlar.
inşallah teşekkür ederim kuzumBenim bebişin 3.haftasında falan geçmişti canım sonra da tekrarlamadı senin de hemen geçer inşallah
Sağlık ocağının verdiği d vitamini demişti kızlarArkadaslar bu kaka yapmamaya neden olan nurse harvey's gaz giderici mi yoksa devit d vitamini mi? Canimindan can gidiyor nasıl ağlıyor çocuk ya
Bize de sağlık ocağından devit vermişlerdi 2 gün kullandık çocuk serseme döndü. Doktoruna sorduk sağlık ocağındaki temiz içerikli değilmiş maalesef o yüzden öyle olmuştur dedi. Başka bir d vitamini verdi onda öyle bir yan etki olmadı.Sağlık ocağının verdiği d vitamini demişti kızlar
Ben kullanıyorum onu sıkıntı olmadı bizde
Kaç kilo almış ve toplamda kaç kilo oldu? Bizimde doktor pek beğenmedi bu ay ki kilosunu ortalama ama istersen mama verebilirsin dedi.Şu sıralar misafir gibi takiliyorum.Toparlamaya çalışıyoruz.Kizim bu ay çok az kg almış.Mama veriyoruz destek olarak.Ama buna rağmen yine az kg aldı.Cok üzüldüm buna.
Sizde durumlar nasıl?Kızlar.
Buyudukce daha mi sik emzirmeli o zaman. Su anda ben ne yaparsam da emecegini emiyor zaten, kendini suclama. 3.ayda biz de bunu yasiycaz demek. Kendi uyanmazsa gece ememiyor ki, memeye koyuyorum uyumaya devam ediyor. Sarilik oldugu zamanlar gibi uyandirmaya mi cabalamali acaba. Ben de haftaya sorucam.Ben de böyle düşünüp geçen ay geceleri o uyanmadığı sürece hiç emzirmek için uyandırmadım bazen 5 bazen 6 saat bile uyuduğu oldu hatta buraya da sormuştum normal mi diye bikaç kişi uyurken büyüme hormonu salgılanır ona da ihtiyacı var falan demişti amaa gel gelelim ilk ayında bir buçuk kilo alan çocuk ikinci ayında sadece 400 gr almış çok üzüldümartık geceleri iki saatte bi uyandırıp emziriyorum vicdanım çok sızladı
Bize ozel hastanede devit 3 verdiler. Su anda bir tuhaflik gormedim. Sana ne verdiler degistirip canim?Bize de sağlık ocağından devit vermişlerdi 2 gün kullandık çocuk serseme döndü. Doktoruna sorduk sağlık ocağındaki temiz içerikli değilmiş maalesef o yüzden öyle olmuştur dedi. Başka bir d vitamini verdi onda öyle bir yan etki olmadı.
2.450 doğmuştu.Hastaneden çıkarken 2.200du.3aylik kontrolde 4.600cikti.Kaç kilo almış ve toplamda kaç kilo oldu? Bizimde doktor pek beğenmedi bu ay ki kilosunu ortalama ama istersen mama verebilirsin dedi.
Bebeğiniz saglikliysa kilosunda sıkıntı yoksa günde 5-6 tane ıslak bezi varsa gece uyandirmaniza gerek yok.Gece diyorsan evet fazla uyuma var 5 6 saate kadar bazi gün bıraksam uyur ama hemşire öyle olmaz daha erken 3 saati gecmesin beslenme dedi bende saat kurdum uyanıyorum emzir uyu
NBL probiyotik D3 verdi doktor canım.Buyudukce daha mi sik emzirmeli o zaman. Su anda ben ne yaparsam da emecegini emiyor zaten, kendini suclama. 3.ayda biz de bunu yasiycaz demek. Kendi uyanmazsa gece ememiyor ki, memeye koyuyorum uyumaya devam ediyor. Sarilik oldugu zamanlar gibi uyandirmaya mi cabalamali acaba. Ben de haftaya sorucam.
Bize ozel hastanede devit 3 verdiler. Su anda bir tuhaflik gormedim. Sana ne verdiler degistirip canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?