Ya bendede varda ben aşıdan oldugunu sanmıyorm bu haftalarda arkadasımdada olmultu çocuk ıcın vucut geregınden fzla kan pompalıyor halıyle kalp hızıda kan akısı fazla oldugu ıcın oda artıyor kaan kocatepenın vıdeosunu ısleyın hamılelerde kalp çarpıntıdı ıle ılgılı
Nifty’den sonra bende de bi rahatlık, ferahlık oldu nasolsa sonuclar temiz diye, ama son 3 5 gündür detaylıyı düşündükce böyle bi geriliyorum, kalbi nasıl cigerleri nası diye valla çarpıntım da tam bugünler de başladı, psikolojisi bozuk takıntılı bir ana olmasam bari
seni bilmiyorum ama ben çoktan öyle oldum galiba kendimi dizginleyemiyorum da şimdilik detaylı fotolarda minnoşluklara bakıp mutlu oluyorum da gün yaklaştıkça telaş başlar her şey normal mi diye şimdi çarşambaya odaklandım ondan mı çarpıntım kudurdu acaba
Ben tukurugunu yutuyorum iyiyim diodum bulantim.ekstra artti halsizlik tukuruk yutamama birde hararet su icmryle gecmiyo. Zaten suda midemi bulandiriyo. Ben cok yoruldum bu durumdan dua istiyorum hepinizden.
Aynennn sonraki kontrollerimizde parmak sayıcazz bebişlerin parmaklarını falan sayıyomuş çok tatlı 45 50 dk bakılıyormuş bol bol izleriz tabi sonuçlarımız güzel olsun önceik o da niftyden sonra bana aşırı bir rahatlık geldi
Aynen baya uzun sürüyormuş ya herşeyleri yolunda olsunda zaten bi de tekmeselerdi artık niftyden sonra öyle oluyo cidden ama tekme bekliyorum ben anne ben burdayım desin keremişkom
Ah Samsun ben de samsunluyum. Babam vefat etmeden önce orda yaşıyorduk, ben de üniversite için çıkmıştım o şehirden gidip geliyordum hey gidi. Şimdi ma-aile istanbuldayız. İstanbul gerçekten kaos ama alıştın mı da gidemiyorsun
Park yatak alacağım yanımda yatıracağım ilk zamanlar odayı ne zaman ayırırım bilmiyorum ama Montessoriyi de korkuluklu yaptıracağım takılıp çıkanlar oluyor marangozda yaptırmayı düşündüğüm için ölçülerini biz vericez istediğimize göre yapar diye düşünüyorum ilk çocuk olacağı için içimde kalır ilk zamanlar yapmazsam :)
Kızlar hafif de olsa, çarpıntı hissi yaşayan var mı?
2 - 3 gündür sanki hafif çarpıntım, arada bir nefes darlığı gibi bir hissiyatım var. Panik de olabilir tam çözemedim. Sürekli değil, arada geliyor. Daha bu haftalarda hele cok erken degil mi nefes darlıgı hissi için. Kilo da almadım öyle
Aynennn sonraki kontrollerimizde parmak sayıcazz bebişlerin parmaklarını falan sayıyomuş çok tatlı 45 50 dk bakılıyormuş bol bol izleriz tabi sonuçlarımız güzel olsun önceik o da niftyden sonra bana aşırı bir rahatlık geldi
Kızlar hafif de olsa, çarpıntı hissi yaşayan var mı?
2 - 3 gündür sanki hafif çarpıntım, arada bir nefes darlığı gibi bir hissiyatım var. Panik de olabilir tam çözemedim. Sürekli değil, arada geliyor. Daha bu haftalarda hele cok erken degil mi nefes darlıgı hissi için. Kilo da almadım öyle
Ayy ne cok Samsun'lu varmis gercekten Almanya da da o kadar cok var ki Samsunda bu kadar Samsunlu yok diyordum hep trabzonlu baska memleketli filan oluyordu
Ben yatmadan 2 tane iciyorum bulanti 3 den sonra artiyor r tanede oğlenmi icsem ki ? Umarim tez vakit gecer hepimizinki dogumda gecenler oluyomus cok korkuyorum yasamiyo gibiyim