2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya bendede varda ben aşıdan oldugunu sanmıyorm bu haftalarda arkadasımdada olmultu çocuk ıcın vucut geregınden fzla kan pompalıyor halıyle kalp hızıda kan akısı fazla oldugu ıcın oda artıyor kaan kocatepenın vıdeosunu ısleyın hamılelerde kalp çarpıntıdı ıle ılgılı

seni bilmiyorum ama ben çoktan öyle oldum galiba kendimi dizginleyemiyorum da şimdilik detaylı fotolarda minnoşluklara bakıp mutlu oluyorum da gün yaklaştıkça telaş başlar her şey normal mi diye şimdi çarşambaya odaklandım ondan mı çarpıntım kudurdu acaba

Ben tukurugunu yutuyorum iyiyim diodum bulantim.ekstra artti halsizlik tukuruk yutamama birde hararet su icmryle gecmiyo. Zaten suda midemi bulandiriyo. Ben cok yoruldum bu durumdan dua istiyorum hepinizden.
ah canım etmez miyiz hiç ne çektin ya serum mu yesen acaba kendine gelirsin valla biraz nefes alırsın belki

Aynen baya uzun sürüyormuş ya herşeyleri yolunda olsunda zaten bi de tekmeselerdi artık niftyden sonra öyle oluyo cidden ama tekme bekliyorum ben anne ben burdayım desin keremişkom

Bende de çarpıntı var kızlar, bazen artıyor böyle bayılcam sanıyorum pzt ben de sorarım inş doktora.

Şaka gibi detaylıyı konuşacağımız günler geldi çok şükür devlette yaptıran olmuş muydu daha önce bilen var mı??

Göbüşleriniz de pek tatlı benimki de dar kıyafetlerle baya belirgin bakıp mutlu oluyorum sağlıkla büyütelim inşallah göbüşleri bebişleri

Caanım Hemşehrilerimm bende samsunluyum

Anlıyorum seni, ben kızımda 28 haftalıkken odasını almıştım, dğzdğm doğmadan, ama 6 aylık olunca yatırmaya başladım. Sepet beşiğe sığmadığı için.

Teşekkür ederim. Şifonyere ihtiyaç olur mu olmaz mı emin olamadım. Sepetleri bende düşündüm teşekkür ederim
Benim eşimde aynı bir sürü elektronik eşyası var bizim genelde pc parçaları havya felan
Bende çarpıntı var ama hamilelik mi soğuk algınlığı mı emin değilim
Organlarına kemik yapısına vs bakıyorlarmış hep 3d 4d komple çok heyecanlı
Caanım Hemşehrilerimm bende samsunluyum
Bende

ah canım etmez miyiz hiç ne çektin ya serum mu yesen acaba kendine gelirsin valla biraz nefes alırsın belki
Sorma ya artik kendimden bıktım tadım tuzum yok bulanti azalcak derken arttı. Allah razı olsun canim dualarınızda beni unutmayın

Benim oluyor arada kan hacmi artiyormus normalmis arada olmasi ama takip etmek lazım surekli olursa doktora gorunmek iyi olabilir

Sorma ya artik kendimden bıktım tadım tuzum yok bulanti azalcak derken arttı. Allah razı olsun canim dualarınızda beni unutmayın
Rabbim sifa versin canim. Bünyen hassas demekki . Insallah biran önce gecer de biraz nefes alirsin. Bu kiz seni biraz zorlayacak galiba

Allah şifa versin, ben prilam dr içmesem kesin kusuyorum, öğleden sonra 2 tane içiyorum. Kaç hafta daha sürcek bilmiyorum. Kozımda daha çabuk geçmişti

Allah şifa versin, ben prilam dr içmesem kesin kusuyorum, öğleden sonra 2 tane içiyorum. Kaç hafta daha sürcek bilmiyorum. Kozımda daha çabuk geçmişti
Ben yatmadan 2 tane iciyorum bulanti 3 den sonra artiyor r tanede oğlenmi icsem ki ? Umarim tez vakit gecer hepimizinki dogumda gecenler oluyomus cok korkuyorum yasamiyo gibiyim

Rabbim sifa versin canim. Bünyen hassas demekki . Insallah biran önce gecer de biraz nefes alirsin. Bu kiz seni biraz zorlayacak galiba
Saol canim Allah razi olsun. Aminn sorma kız hamileligimi daha zor artiķ sansımamı böyle oldu bilemedim. rabbim tüm bulantisi olanlara sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…