2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar az önce bebişim teknesini hissettim tekme olduğuna eminim çok sert değil kızımda 20. Haftada çok sert bı şekilde hissetmistim . Kalp atımı gibi de değil hissedislerimin arasında 30 sn 45 sn 1 dk falan fark oldu tam göbek deliğimin iki parmak altında . Hatta en son elimi koydum bkalim olucak mi dedim oldu sırt üstü yatiyordum bu arada

Benimki de bugün gece mesaisinde uyutmadı beni kıpır kıpır ben de ilk kızımda 17de hissetmiştim bunda 15. Haftada başladı artık çok net gün içinde baya hissediyorum. Elimi koyunca belli oluyo dışardan bile kimi hareketi görülüyo. Büyüdüler valla beraber hafta hafta büyüttük burda en keyifli zamanlar başlıyo artık

Aynen ya bende bunda 14. Haftada hissetmeye başladım ama tekme olarak hissetmemiştim . Buraya yazdıktan sonra bı kaç kere daha oldu . İnsanın durup dururken sırıtası geliyor o tekme atarken

Saol canim Allah razi olsun. Aminn sorma kız hamileligimi daha zor artiķ sansımamı böyle oldu bilemedim. rabbim tüm bulantisi olanlara sifa versin
Amin cümlemizden insallh. Benim 3 kizda da sabah bulantilarim oluyordu ,sonra geciyordu. Simdi hicbirseyim yok sukur. Bu sabah aşiri midem bulandi , yatmadan mandalina yemistim. O beni mafetti. Hamile olmasam da portakal ve mandalina aksam yedigimde sabah midem bulanirdi. Insallah senin de biran once gecer. CunkU evde zaten ilgi bekleyen cocuklar var , Allah yardimcin olsun.

Yaaa cok guzel masallah hareketli olacak galiba ben 17+4 oldum hâlâ birsey hissetmiyorum. Nerede oldugunu anliyorum , ordan oraya geciyor ama hissetmiyrm . Gerceten en keyifli zamanlar bunlar

Ben en son 12 haftada gittim öyle dedi benziyor sen yazmışsın 14+6 bir yerde onun için yazdım öyle
Şimdi 14 haftadayim iki hafta daha gitmem heralde
Şuan 14+6 yım demek istemişim yanlış anlaşılma olmuş aynem bende 16 dan snra gıdıcem kesın soylesınler artık pozısyonu duzgun olmazsa kemık yapısına gore tahmın yapıyo olabılırler

Ben yatmadan 2 tane iciyorum bulanti 3 den sonra artiyor r tanede oğlenmi icsem ki ? Umarim tez vakit gecer hepimizinki dogumda gecenler oluyomus cok korkuyorum yasamiyo gibiyim
Bana doktor yatmadan 2 tane, öğlen 1 tane, ikindin 1 tane içebilirsin demişti. Çok bulanınca öyle yaptım. Ama baktım sabah bulanmıyor. Ben de sabah 11 gibi 2 tane içip öğleden sonrayı rahat geçiriyorum.. Benim öğleden sonra ve akşam coşuyor. Gğnde 4 e kadar alabilirsin dedi. Sen de öğlen bi tane iç istersen.

Şuan 14+6 yım demek istemişim yanlış anlaşılma olmuş aynem bende 16 dan snra gıdıcem kesın soylesınler artık pozısyonu duzgun olmazsa kemık yapısına gore tahmın yapıyo olabılırler
Saphira sana özelden cinsiyetle ilgili bisey yazdim tecrübeli birinden öğrendim bakalim o doğru çıkacak mı burdan yazacaktım ama şimdi bana kızacaklar diye yazmadım özele bak istersen bildirim gelmemistir belki diye burdan söyleyeyim dedim

Günaydın kızlar, ben de dün biontec 2. Dozumu oldum bakalım yan etkileri olacak mı. Bu çarpıntı meselesi korkuttu biraz umarım yaşamam yaşarsam çok panik yaparım kesin
Benim asiyi takip eden 3. Gun oldu 3 4 saat kadar ama o gun dolunay da vardi emin olamadim biraz dinlendim gecti bol su icin ben de bas agrisi cok olmuştu parol icmistim

Yaaa cok guzel masallah hareketli olacak galiba ben 17+4 oldum hâlâ birsey hissetmiyorum. Nerede oldugunu anliyorum , ordan oraya geciyor ama hissetmiyrm . Gerceten en keyifli zamanlar bunlar
İlk kızım da böyleydi ve doğunca eli ayağı hiç durmadı sürekli uyurken bile hareket halindeydiler şimdi de öyle. Eşime diyorum hazır ol bi kuduruk daha geliyo insanım içi içine sığmıyo alıp ordan sevesim geliyo

Benikde ögleden sonra artıyor. Senin gibi deneyim bende teşekkürederim canjm

Amin canim. Kizların daha cok bulsnti yaptigini duyuyidum denkmi geldk ondanmı bilemedim tabi. Ilk cocuk hamileligi kolaymid . Istahli yemek secen cocuklarim var zorlaniyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Günaydınn, ayy randevusu olanlar için çok heyecanlıyımm çıkınca yazıın akşamı beklemeyin çatlıyorum ya .Ohh kızlarr tekmeler artmışş benim geçenki pıt pıt asparagastı heralde bir daha tık yok ama gözüm kulağım tüm kalbim karnımda valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…