2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Masa ne masası?
Dolap büyükse sifonyere gerek cok yok.
Dolap böyle masa da böyle dağınıklık için kusura bakmayın kızlar santral parçaları bozulabilen şeyler olduğu için ben pek bu odaya girip toplamıyorum eşim canı istediği zaman topluyor

Eklentiler

• IMG_20210924_172423.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20210924_172455.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 63
Masayı koycak başka yerin var mı? Ben de masalara kıyamıyorum ben de montessori oda yapıcam tanıdık marangoz var ucuza hallederim yoksa aşırı pahallı
Bizde marangoza düşünüyoruz ama tanıdık yok evimin her yeri dolu zaten 2+1 çok büyük bir ev değil ama bize yetiyor çok şükür kira da olsam belki çıkmayı düşünürdüm ama ev bizim

Bizde marangoza düşünüyoruz ama tanıdık yok evimin her yeri dolu zaten 2+1 çok büyük bir ev değil ama bize yetiyor çok şükür kira da olsam belki çıkmayı düşünürdüm ama ev bizim
Eğerki yer bulamazsan en kötü ihtimal satarsın ben de evde çok eşya olmasını sevmiyorum hem evi ufak gösteriyor hem de daraltıyor insanı temizleme derdi de cabası

Eğerki yer bulamazsan en kötü ihtimal satarsın ben de evde çok eşya olmasını sevmiyorum hem evi ufak gösteriyor hem de daraltıyor insanı temizleme derdi de cabası
Valla bende ki az eşya kimse de yoktur oturma odam da 1 L koltuk 1 yemek masası bir TV için sadece alt ünite o kadar yatak odam normal yatak odası takımı gereksiz eşya kesinlikle sevmiyorum bende temizlemesi de yoruyor beni masa satılacak gibi duruyor bilmiyorum kıyamıyorum ama yapacak bir şey yok gibi

Kapalı balkon olsa insan balkona koyar ama işte herşey de istediğimiz gibi olmuyor ki

Ay bnde Teyze olucam 4 Ekim'de . Kardeşme gün vermiş doktor sezeryan olucak spinal olucak diye ağlıyordu az önce telefonda

Şimdi zaten montesoriye yatmaz, park yatak alın, 3 yaşına kadar yatsın. Sonra montesorili güzel bir oda yapın

Ya ne istiyoduuu
Ya bizim boyumuz kısa malum . Kısalar zaten zor normal doğuruyor ben nasıl doğurdum hiç bilmiyorum çatı muanesi oldu ama doktor kemik var yapamazsın demiş . O da yapamam kesin diyordu zaten . Ama olursa genel olsun diyordu .doktorda genel olmaz demiş spinal yapalım demiş . İnsan korkuyor işte canlı canlı ameliyatta olmaktan .ben olsam bnde korkarım ama öyle de daha iyi galiba

Şey öğrendim ben full uyutmalı istiyodum ama onda en son karındaki kanı fışkırtmak için karna bastırıyolarmıymış neymiş o aşırı can yakıyomuş aşırıı ama uyuşukluda hissetmiyomuşsun ne kadar şehir efsanesi bilmemm

Şimdi zaten montesoriye yatmaz, park yatak alın, 3 yaşına kadar yatsın. Sonra montesorili güzel bir oda yapın
Park yatak alacağım yanımda yatıracağım ilk zamanlar odayı ne zaman ayırırım bilmiyorum ama Montessoriyi de korkuluklu yaptıracağım takılıp çıkanlar oluyor marangozda yaptırmayı düşündüğüm için ölçülerini biz vericez istediğimize göre yapar diye düşünüyorum ilk çocuk olacağı için içimde kalır ilk zamanlar yapmazsam :)

Ay valla iki ucu ... değnek genelde uyanınca ağrıyı hmn hissettigin için zor oluyo.us spinalde yavaş yavaş geliyomus ağrı öyle duymuştum bnde . Doktorda aynısını söylemiş . Sağ salim alsin da artık dışını sıkıcak biraz . Doğumun şekli ne olursa olsun insan zorlanıyor .

içime doğmuştu erkek olacağı daha ilk günden tek o tuttu kız istiyodum o ayrı ama biliyodum erkek olacağını bir umut ne varsa yapıyodum hurafeler dalga geçiyodu benle resmen
Benim içime de kiz doğuyor ama bu istegimden de olabilir çünkü kaşırık hislerim net hissedemiyorum kendim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…