- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
Dolap böyle masa da böyle dağınıklık için kusura bakmayın kızlar santral parçaları bozulabilen şeyler olduğu için ben pek bu odaya girip toplamıyorum eşim canı istediği zaman topluyorMasa ne masası?
Dolap büyükse sifonyere gerek cok yok.
Bizde marangoza düşünüyoruz ama tanıdık yokMasayı koycak başka yerin var mı? Ben de masalara kıyamıyorumben de montessori oda yapıcam tanıdık marangoz var ucuza hallederim yoksa aşırı pahallı
Eğerki yer bulamazsan en kötü ihtimal satarsın ben de evde çok eşya olmasını sevmiyorum hem evi ufak gösteriyor hem de daraltıyor insanı temizleme derdi de cabasıBizde marangoza düşünüyoruz ama tanıdık yokevimin her yeri dolu zaten 2+1 çok büyük bir ev değil ama bize yetiyor çok şükür kira da olsam belki çıkmayı düşünürdüm ama ev bizim
Valla bende ki az eşya kimse de yoktur oturma odam da 1 L koltuk 1 yemek masası bir TV için sadece alt ünite o kadar yatak odam normal yatak odası takımı gereksiz eşya kesinlikle sevmiyorum bende temizlemesi de yoruyor beni masa satılacak gibi duruyor bilmiyorum kıyamıyorum ama yapacak bir şey yok gibiEğerki yer bulamazsan en kötü ihtimal satarsın ben de evde çok eşya olmasını sevmiyorum hem evi ufak gösteriyor hem de daraltıyor insanı temizleme derdi de cabası
Kapalı balkon olsa insan balkona koyar ama işte herşey de istediğimiz gibi olmuyor kiValla bende ki az eşya kimse de yoktur oturma odam da 1 L koltuk 1 yemek masası bir TV için sadece alt ünite o kadar yatak odam normal yatak odası takımı gereksiz eşya kesinlikle sevmiyorum bende temizlemesi de yoruyor beni masa satılacak gibi duruyor bilmiyorum kıyamıyorum ama yapacak bir şey yok gibi
Ay bnde Teyze olucam 4 Ekim'de . Kardeşme gün vermiş doktor sezeryan olucak spinal olucak diye ağlıyordu az önce telefondaAllah'ım sana şükürler olsun vallahi bitirdim tüm sayfalarıcinsiyetlerimiz hayırlı olsun kızlar bu arada teyze oldum bende ilk defa teyzoşluk çok güzelmiş ya sev sev ağlayınca nerde bu çocuğun anası acıktı herhalde deyip zıbıt hayalimdi gerçek oldu İlk çocuğumda çok çektirmişti bana gün intikam günü :) 6 ay sonra gün olur devran döner ama neyse bende yarın doktora gidicem inşallah bende öğrenirim .Pazartesiye nolur çok sayfa biriktirmeyin bak vallaha gözlerim şaşı oldu
Balkonum var ama oda küçücük masa kadar falanKapalı balkon olsa insan balkona koyar ama işte herşey de istediğimiz gibi olmuyor ki
Şimdi zaten montesoriye yatmaz, park yatak alın, 3 yaşına kadar yatsın. Sonra montesorili güzel bir oda yapınKızlar ben çocuk odası yapacağım da kafam karışık eşim santral işi yapıyor ben ona evlendiğimiz de çocuk odası olcak boş bırakalım demiştim malzemelerimi koyarım diye inatla boş bırakmadı şimdi oda da koltuk dolap ve masa var koltuk zaten çıkacak satacaz dolap ve masaya kıyamıyorum dolabı kullanırım da masa kalırsa şifonyer koyamam Montessori istiyorum oda da çok büyük değil ne yapayım sizce
Ya ne istiyoduuuAy bnde Teyze olucam 4 Ekim'de . Kardeşme gün vermiş doktor sezeryan olucak spinal olucak diye ağlıyordu az önce telefonda
Ben sali gunu gidicem kontrole telefonda konusurken 20 veya 21 dedi ayrintili icin. Gidince sorucam en uygunu ne zamanmış yazarim hemenne zaman yaptırsak onu ya 20-24. hafta arası ya 22 yapayım tam ortası diye düşündüm
Ya bizim boyumuz kısa malum . Kısalar zaten zor normal doğuruyor ben nasıl doğurdum hiç bilmiyorumYa ne istiyoduuu
Kaçıncı haftadasin benim 14 şuan ekimde doktora gidicem nasipse kıza benziyor dedi ama bakalım ne diycekEğer benimki kızsa nub hariç butun teorilerin gonul rahatlıgıyla tuttugunu buraya yazıcam
Şey öğrendim ben full uyutmalı istiyodum ama onda en son karındaki kanı fışkırtmak için karna bastırıyolarmıymış neymiş o aşırı can yakıyomuş aşırıı ama uyuşukluda hissetmiyomuşsunYa bizim boyumuz kısa malum . Kısalar zaten zor normal doğuruyor ben nasıl doğurdum hiç bilmiyorumçatı muanesi oldu ama doktor kemik var yapamazsın demiş . O da yapamam kesin diyordu zaten . Ama olursa genel olsun diyordu .doktorda genel olmaz demiş spinal yapalım demiş . İnsan korkuyor işte canlı canlı ameliyatta olmaktan .ben olsam bnde korkarım ama öyle de daha iyi galiba
Detayli olmasinin yani sira perinatologlar risk konusunda uzmanlar baska doktorun farketmedigi ya da dikkat etmediği seylere de bakiyorlar. Ultrason degerlendirme konusunda da daha uzmanlar.Detaylı ultrasonda farklı bir ultrasonla mı bakıyorlar?
Park yatak alacağım yanımda yatıracağım ilk zamanlar odayı ne zaman ayırırım bilmiyorum ama Montessoriyi de korkuluklu yaptıracağım takılıp çıkanlar oluyor marangozda yaptırmayı düşündüğüm için ölçülerini biz vericez istediğimize göre yapar diye düşünüyorum ilk çocuk olacağı için içimde kalır ilk zamanlar yapmazsam :)Şimdi zaten montesoriye yatmaz, park yatak alın, 3 yaşına kadar yatsın. Sonra montesorili güzel bir oda yapın
Ay valla iki ucu ... değnekŞey öğrendim ben full uyutmalı istiyodum ama onda en son karındaki kanı fışkırtmak için karna bastırıyolarmıymış neymiş o aşırı can yakıyomuş aşırıı ama uyuşukluda hissetmiyomuşsunne kadar şehir efsanesi bilmemm
Benim içime de kiz doğuyor ama bu istegimden de olabilir çünkü kaşırık hislerim net hissedemiyorum kendim iciniçime doğmuştu erkek olacağı daha ilk gündentek o tuttu kız istiyodum o ayrı ama biliyodum erkek olacağını bir umut ne varsa yapıyodum hurafeler dalga geçiyodu benle resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?