2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya tekmeyı hıssettıkten sonra duzenlı tekmelemesı sartmı ben 2 3 gunde bır bı tane hıssedıyorum da

Ben hiç hissetmiyorum ya siz anlattıkça karnımı dinliyorum elliyorum acaba nerde olduğunu hisseder miyim diye ama yok belki kilolu olduğum için daha geç hissedicem

Ben hiç hissetmiyorum ya siz anlattıkça karnımı dinliyorum elliyorum acaba nerde olduğunu hisseder miyim diye ama yok belki kilolu olduğum için daha geç hissedicem
Ben de bakıyorum yok, kasılma olıyordu oda ilaçla durdu, ne biliyim hissetmek istiyorum artık, korkuyorum böyle. Allah korusun

canım benimde bebeğim kız olacak Allah ın izniyle 25 yaşındayım 16+5 haftalığız istanbul

llk çocuğumuz olacak inşallah prensesimiz

Gunaydin kizlar. Artik hissediyorum bende cimcimemi.Dr.ma sordum 2.ve sonrası gebeliklerde daha erken hissedilir dedi.Ve birde annenin kg da tabi etkiliymis.Bunda daha erken hissettim.Ama henüz düzenli hareket etmiyorlar.20.haftadan itibaren daha net hissediliyormus.

Ben de bakıyorum yok, kasılma olıyordu oda ilaçla durdu, ne biliyim hissetmek istiyorum artık, korkuyorum böyle. Allah korusun
Evet canım bende hissetmek istiyorum gerçekten her randevuya gittiğim de kalbim ağzımda gidiyorum en azından minik minik hissetsem iyi olacağını bileceğim inşaallah o günleri de en kısa zaman da görürüz

Dun esimi markete gönderdim.Nasil buluyo anlamıyorum 1poset şey bulmuş.Burda bi spot mağazası var bimin.
2.5tl 7tane zıbın almış.2si pembe kalanlar beyaz hemde organik pamuk.Bi alt açma minderi yastıklı 5.5tl ya fiyata inanamadım.5tl ye havlu hemde pembeli.Ya bi askılı bi kısa kollu elbise bi tsort bi tayt.Ve her biri 6tl.

Ayyy neresiymis ya orası bizim burdaki bimde oyuncak vs oluyor hiç kıyafet görmedim

Benim ilk kizimd oyleydi karnimdan cikacak gibi hareket ederdi , cok guzeldi gercektende eli ayagi durmuyor dogdugundan beri bakalim bu bebisi daha hissetmedim benzeyecek mi senin kizlar benzeyecek gibi miz miz olmasinlarda , hareketli olsunlar

Neresiymiş orası, 2 gğndür internetten bakıyorum hep 40-50 tl zıbınlar.
Ben o fiyata bulsam toplardım hepsini

Kız inanamıyorum aldığınızın 2 katına almaya razıyım bana satar mısınız siz geri oradan alırsınızz

Eli kulağındadır canım benim yakında uyutmaz bile içerde maç yayını başlar dışardan izlersiniz
Ya tekmeyı hıssettıkten sonra duzenlı tekmelemesı sartmı ben 2 3 gunde bır bı tane hıssedıyorum da
Yok canım ilk zamanlar düzenli değil benim de öyleydi arada bi hissediyordum 1,5 hafta falan öyle gitti. Şimdi artık her gün oluyo

Bende öyleyim düzenli hissetmiyorum ilkinde 17. Haftada başlamıştı, bi düzene girse şu hareketler de içimiz rahat etse
Gercekten burda kendınle ortak yasanılan seylerı paylasınca aynısınıda duyunca ıcın rahatlıyor ınsallah hepımızın ortak ıstegı bu heralde duzenlı hıssetmeden rahat edemıcez

Sizin ikili testte de bir değer normalden farklı çıkmıştı. Keşke fetal dna yaptırsaydınız şimdiye rahat ederdiniz. Ben 2li 3lü test sıkıntısı yaşamayayım diye direk fetal dna yaptırdım.

Ne dedi doktorunuz? Aslında 17.haftadaymışsınız artık amniyosentez olabilecek zaman. Çok düşük riski var %1. Belki onu önerir, tamamen kurtulursunuz çünkü kesin tanı veriyor.

Ya ıkıncı cocuk olmasına ragmen tecrube sıfır gıbıteşekkürler içimi rahatlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…