hamile kaldığım kilodayım şu an tam ama arada 3 kilo vermiştim onları aldım sıfıra sıfır gidiyoruzz bakalım ne olacak sonundaKızlar kilo durumlarınız nasıl ben hamile kaldığımdan şimdiye kadar 1 kilo verdim diğer hamilelilklerimde bu olmamıştı
tesekkür ederim ya sizindeGözünaydın canım.
O tekmeler birden olunca heleki uykudan uyandırıyor yaEvet canım gce ben buraya yazdım .sabah beste uyandım saat dokuza kadar uyuyamadım . Sonaylarin uykusuz geceleri şimdiden geldi bana . Sabah sekizde de hissettim .hatta bı tanesinde tam elim vardı ona vurdu bı anda kalbim bı tuhaf oldu .hani böyle düz yolda giderken bı anda yokuş aşağıya inen yol olur için hiar aynı öyle oldu . Ama bu zamanda düzenli hissedilmez ilk gebelikte Eger 20. Haftada ilk tekmeyi hissedersen baya güçlü oluyorlar .yerimden hoplamistim ben noluya lan diye
Bu haftada söylediyse kesindir artık.Bana önce 13+6da kiz dedi.15+6da kesin kiz dedi.Dun sordum tekrar 17+1 de hala aynı deyince başladım.Insan inanamıyor ki.tesekkür ederim ya sizindealışveris yapma dedi bana bilmiyorum nasıl dayanıcam
Çok felaket canım herkesi aynı etkilemiyodur ama 4 haftadır beni perişan etti üstelik bu defa doktor farklı marka yazmasa kan ilacindan olduğunu bile hiç anlamayacaktım kestiğimden beri bulantı yaşamadım hiçBen daha kan ilacına başlamadım başlasam demek ki tuvalete çadır kurcam
Ayyy ne güzel iki kız. Bnde çok isterim bı kizimdaha olsun .biz kardeşimle aynı sehirdeyiz yin de 3_4 kere konuşuruz gündeİnşallah benzesin ablasınaçok hareketli ama neşeli keyifli bi bebekti kızım. Beni yormadı uykusu düzenliydi. Hala daha kıpır kıpır çok pozitif bi çocuk çok şükür
Çoook heyecanlıyım 2 kızım olucağını bildikçe içim içime sığmıyo beni sen anlarsınbiz de 2 kız kardeşiz ayrı şehirlerdeyiz ama günde 3-4 defa konuşuruz her şeyi paylaşırız. İnşallah kızlarım da teyzesiyle ben gibi olurLar
Olabilir canım her ilaç her bünyeye gitmiyo. Benim özellikle 8.haftada bulantım olmuştu sonra azalmıştı ilk 12 hafta neredeyse kusmam olmadı kan ilacına başladığım gibi bulantılar arttı ve kusmalar başladı gece uykudan uyanıp kustuğum oluyodu tabii kandan olduğunu düşünmedim farklı marka ilaç verilince o daha kötü yaptı 2 gün su bile içemeyecek duruma geldim eşim kan ilacindan oluyo içme diyince bıraktım salidan beri çok şükür o kadar rahatım ki bulantı yok inanmak istemesem de yokBenjmde artmisti bende imom dan şüpheleniyorum.Onu içince hep çıkıyor illaki.O olmasa daha iyiyim sanki.Dr.ma soracam hemen.
Ben de aynen aynı kilodayım 54 le hamile kaldım şu an da 54-55 arası gidip geliyohamile kaldığım kilodayım şu an tam ama arada 3 kilo vermiştim onları aldım sıfıra sıfır gidiyoruzz bakalım ne olacak sonunda
Eger ferritin seviyeniz dusukse pekmez ilacin yerini tutmaz bir de vucudunuza fazladan seker aliyorsunuz pekmezle doktorunuzla konusup ilac değiştirmeniz daha iyi olabilir. Ben senelerdir ferritin eksikliginden dertliyim ilaçsız hemen düşerKızlar bu arada benim bulantılarım 12.haftadan sonra artmıştı hatta kusmalar başlamıştı nedeni kan ilacıymış 12.haftada famarat kullanmaya başlamıştım bitince doktor gyno sanol ferro yazmıştı bu 2.ilaç daha kötü yapıp yeme içmeden tamamen kesince şüphelenip bıraktım salıdan beri kan ilacı yerine 1 kaşık pekmez içiyorum çok şükür bulantidan eser yok sizlerde de benzer bir durum varsa takibini yapın bence
Ben once 1.5 kilo verip onu geri aldim ustune de 2 kilo aldim ama hic istahim yok resmen ac kalsam farkinda degilim. Doktorla konuscamKızlar kilo durumlarınız nasıl ben hamile kaldığımdan şimdiye kadar 1 kilo verdim diğer hamilelilklerimde bu olmamıştı
56 kiloydum 59 oldumKızlar kilo durumlarınız nasıl ben hamile kaldığımdan şimdiye kadar 1 kilo verdim diğer hamilelilklerimde bu olmamıştı
Bende kilo verdim herseyden tiksiniyorum midem bulaniyor ve yediklerim midemde kalmıyordu serum takıyorum suan düşün kelebek kolumda ama yine midem bulaniyor ve kusuyorumKızlar kilo durumlarınız nasıl ben hamile kaldığımdan şimdiye kadar 1 kilo verdim diğer hamilelilklerimde bu olmamıştı
İnşallah canım sevsinler saysınlar birbirleriniAyyy ne güzel iki kız. Bnde çok isterim bı kizimdaha olsun .biz kardeşimle aynı sehirdeyiz yin de 3_4 kere konuşuruz gündeinsaninkiz kardeşi olması cokguzel . Bakalım pazartesi belli olucak Bnm cinsiyette inşallah gösterirse tabi .oğlum olsa bile birbirlerine çok bağlı iki kardeş olsunlar istiyorum . Umarım öyle olurlar
Ben ilk hamilelikte 20.haftada hissettim, kesinlikle ayırt edilir. Bu haftalarda nasıl oluyor bilmiyorumAynen canım ben de henüz hiç hissetmedim nasıl bir şey olduğunu da hiç bilmiyorum acaba bağırsak hareketlerinden ayırt edilir mi merakla bekliyorum
Bebekler 23.haftada hıçkırmıyor muydu, senin ki erken başlamışKızlar bir de benim minik hıçkırmaya da başladıablası da çok hıçkırırdı. Çok hıçkıran bebek iştahlı olur derlerdi hakikaten doğunca iştahlıydı sonra ne olduysa gitti bitti o iştah şimdi de günde 2 defa falan hıçkırık hissediyorum ha bire hık hık tıklıyo karnım 2. Çocuğu asla düşünmüyorum derdim ama nasıl özlemişimmmm. Zaten kızımı doğurduğumda da hamileliğimi çok özledim diye ağlardım başlarda elim karnıma giderdi. Gerçekten mucize içimizde çok şükür Her dakikasının kıymetini bilelim ( dedi ve lavaboya koştu )
Evet herşey 2-3 katına çıkmış. İndşrim falan olur mu ki, daha çok var nasıl olsaBende ebebek cıvıl falan baktim.Ve cidden fiyatlar çok artmış.Oglumda çok daha uygundu herşey.
1 kg verdim, 1 kg geri aldımKızlar kilo durumlarınız nasıl ben hamile kaldığımdan şimdiye kadar 1 kilo verdim diğer hamilelilklerimde bu olmamıştı
Portakal yeyince de yükseliyor. Çünkü c vitamini günlük almazsanız o ilaçlar hep boşa gidiyor. Deneyetek gördüm geçen yıl.Eger ferritin seviyeniz dusukse pekmez ilacin yerini tutmaz bir de vucudunuza fazladan seker aliyorsunuz pekmezle doktorunuzla konusup ilac değiştirmeniz daha iyi olabilir. Ben senelerdir ferritin eksikliginden dertliyim ilaçsız hemen düşer
Ben de erken sandım canım ama baya belli tık tık oluyo sonra baktım 16da başlıyormuşBen ilk hamilelikte 20.haftada hissettim, kesinlikle ayırt edilir. Bu haftalarda nasıl oluyor bilmiyorum
Bebekler 23.haftada hıçkırmıyor muydu, senin ki erken başlamış
Evet herşey 2-3 katına çıkmış. İndşrim falan olur mu ki, daha çok var nasıl olsa
1 kg verdim, 1 kg geri aldım
Portakal yeyince de yükseliyor. Çünkü c vitamini günlük almazsanız o ilaçlar hep boşa gidiyor. Deneyetek gördüm geçen yıl.
Doğrudur, benim karnımda elime gelecek kadar yağ tabakası var ondan hissetmiyorum sanırım. Kiloyu ne yapcak ki doktor, bence çok gereksizBen de erken sandım canım ama baya belli tık tık oluyo sonra baktım 16da başlıyormuşdoktoruma da söyledim ben hareketleri çok hissediyorum diye. Doktorda kilo namına bişey kalmadı ki sende hissedersin tabi yağ tabakası diye bişey yok kasığında bebek derinin altında resmen dedi kızdı biraz Artık ayda en az 1,5 kilo almanı bekliyorum dedi. Ama prilamsız gün geçiremiyorum hala elimde değil
Kızım çok hareketliydi, doğuncada öyle oldu 5.5 aylıkken emekliyordu herkes şaşırıyordu, hiç kucağınımda durmaz sürekli yere inmek isterdi.Geç uyanınca ne çok şey konuşulmuş yaBen 2 kere hissettim tekme attığını biri 15. haftada biri 16. haftada genelde onlarda yemekten sonra elimi karnıma koyunca içten bir hissetmeydi . Bu aralarda karnımın içinde sanki biri içerden ittiriyor gibi bi his oluyor ama o büyümeden kaynaklıdır diye düşünüyorum. Birde bu anne karnında çok hareketli olan bebekler doğduklarında da aynı mı acaba benim oğlum çok hareketli değil ultrasonda vs hep sakin gördük ufak ufak hareket ediyordu ya da sarsınca hareket ediyordu
Ben de gri çok severim, öyle düşündüm cinsiyetsiz geldi bana daGüzel kız erkek giyebilir gri severim
Aslında bizde öyle sanmıştık ilk taşındığımızda eşşekten düşmüş karpuza dönmüştük sanki yaz aylarında gelip gittiğimiz şehir başka gelmişti gözümüze ama alışıyor insan alıştıkAh Samsunben de samsunluyum. Babam vefat etmeden önce orda yaşıyorduk, ben de üniversite için çıkmıştım o şehirden gidip geliyordum hey gidi. Şimdi ma-aile istanbuldayız. İstanbul gerçekten kaos ama alıştın mı da gidemiyorsun
Kafasına kızsa bir pembe bandana tamamdır bende gri alıyorumBen de gri çok severim, öyle düşündüm cinsiyetsiz geldi bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?