2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar kilo durumlarınız nasıl ben hamile kaldığımdan şimdiye kadar 1 kilo verdim diğer hamilelilklerimde bu olmamıştı
hamile kaldığım kilodayım şu an tam ama arada 3 kilo vermiştim onları aldım sıfıra sıfır gidiyoruzz bakalım ne olacak sonunda

O tekmeler birden olunca heleki uykudan uyandırıyor ya Ben hıçkırıklarını sayardım ilkinde oğlumda.O da hareketliydi.Kizim da öyleymiş.Ama öyle güzel heyecanlar ki Özlemişim ya.

tesekkür ederim ya sizinde alışveris yapma dedi bana bilmiyorum nasıl dayanıcam
Bu haftada söylediyse kesindir artık.Bana önce 13+6da kiz dedi.15+6da kesin kiz dedi.Dun sordum tekrar 17+1 de hala aynı deyince başladım.Insan inanamıyor ki.

Ben daha kan ilacına başlamadım başlasam demek ki tuvalete çadır kurcam
Çok felaket canım herkesi aynı etkilemiyodur ama 4 haftadır beni perişan etti üstelik bu defa doktor farklı marka yazmasa kan ilacindan olduğunu bile hiç anlamayacaktım kestiğimden beri bulantı yaşamadım hiç

Ayyy ne güzel iki kız. Bnde çok isterim bı kizimdaha olsun .biz kardeşimle aynı sehirdeyiz yin de 3_4 kere konuşuruz günde insaninkiz kardeşi olması cokguzel . Bakalım pazartesi belli olucak Bnm cinsiyette inşallah gösterirse tabi .oğlum olsa bile birbirlerine çok bağlı iki kardeş olsunlar istiyorum . Umarım öyle olurlar

Benjmde artmisti bende imom dan şüpheleniyorum.Onu içince hep çıkıyor illaki.O olmasa daha iyiyim sanki.Dr.ma soracam hemen.
Olabilir canım her ilaç her bünyeye gitmiyo. Benim özellikle 8.haftada bulantım olmuştu sonra azalmıştı ilk 12 hafta neredeyse kusmam olmadı kan ilacına başladığım gibi bulantılar arttı ve kusmalar başladı gece uykudan uyanıp kustuğum oluyodu tabii kandan olduğunu düşünmedim farklı marka ilaç verilince o daha kötü yaptı 2 gün su bile içemeyecek duruma geldim eşim kan ilacindan oluyo içme diyince bıraktım salidan beri çok şükür o kadar rahatım ki bulantı yok inanmak istemesem de yok

Eger ferritin seviyeniz dusukse pekmez ilacin yerini tutmaz bir de vucudunuza fazladan seker aliyorsunuz pekmezle doktorunuzla konusup ilac değiştirmeniz daha iyi olabilir. Ben senelerdir ferritin eksikliginden dertliyim ilaçsız hemen düşer

Kızlar kilo durumlarınız nasıl ben hamile kaldığımdan şimdiye kadar 1 kilo verdim diğer hamilelilklerimde bu olmamıştı
56 kiloydum 59 oldum 16. Haftadan itibaren 2 kilo birden aldım. Doktor ayda en fazla 2 kilo alman lazım diyo bakalım ne olacak

Bende kilo verdim herseyden tiksiniyorum midem bulaniyor ve yediklerim midemde kalmıyordu serum takıyorum suan düşün kelebek kolumda ama yine midem bulaniyor ve kusuyorum

İnşallah canım sevsinler saysınlar birbirlerini Kalbimden ne geçiyosa sağlıkla olsun inşallah

Aynen canım ben de henüz hiç hissetmedim nasıl bir şey olduğunu da hiç bilmiyorum acaba bağırsak hareketlerinden ayırt edilir mi merakla bekliyorum
Ben ilk hamilelikte 20.haftada hissettim, kesinlikle ayırt edilir. Bu haftalarda nasıl oluyor bilmiyorum
Bebekler 23.haftada hıçkırmıyor muydu, senin ki erken başlamış
Bende ebebek cıvıl falan baktim.Ve cidden fiyatlar çok artmış.Oglumda çok daha uygundu herşey.
Evet herşey 2-3 katına çıkmış. İndşrim falan olur mu ki, daha çok var nasıl olsa
1 kg verdim, 1 kg geri aldım
Portakal yeyince de yükseliyor. Çünkü c vitamini günlük almazsanız o ilaçlar hep boşa gidiyor. Deneyetek gördüm geçen yıl.

Ben de erken sandım canım ama baya belli tık tık oluyo sonra baktım 16da başlıyormuş doktoruma da söyledim ben hareketleri çok hissediyorum diye. Doktorda kilo namına bişey kalmadı ki sende hissedersin tabi yağ tabakası diye bişey yok kasığında bebek derinin altında resmen dedi kızdı biraz Artık ayda en az 1,5 kilo almanı bekliyorum dedi. Ama prilamsız gün geçiremiyorum hala elimde değil

Geç uyanınca ne çok şey konuşulmuş ya Ben 2 kere hissettim tekme attığını biri 15. haftada biri 16. haftada genelde onlarda yemekten sonra elimi karnıma koyunca içten bir hissetmeydi . Bu aralarda karnımın içinde sanki biri içerden ittiriyor gibi bi his oluyor ama o büyümeden kaynaklıdır diye düşünüyorum. Birde bu anne karnında çok hareketli olan bebekler doğduklarında da aynı mı acaba benim oğlum çok hareketli değil ultrasonda vs hep sakin gördük ufak ufak hareket ediyordu ya da sarsınca hareket ediyordu

Doğrudur, benim karnımda elime gelecek kadar yağ tabakası var ondan hissetmiyorum sanırım. Kiloyu ne yapcak ki doktor, bence çok gereksiz
Kızım çok hareketliydi, doğuncada öyle oldu 5.5 aylıkken emekliyordu herkes şaşırıyordu, hiç kucağınımda durmaz sürekli yere inmek isterdi.

Aslında bizde öyle sanmıştık ilk taşındığımızda eşşekten düşmüş karpuza dönmüştük sanki yaz aylarında gelip gittiğimiz şehir başka gelmişti gözümüze ama alışıyor insan alıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…