Evet erkeklerde kizlar kadar degil galiba , benim koku hassasiyeti disinda mide bulantisi olmadi . Bir akrabam butun hamileligini hastanede gecirmisti . Cok zor mide bulantisi . Doktor ne diyor peki , ne zsmana gecebilirmis ?Amin canim. Kizların daha cok bulsnti yaptigini duyuyidum denkmi geldk ondanmı bilemedim tabi. Ilk cocuk hamileligi kolaymid . Istahli yemek secen cocuklarim var zorlaniyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Aynen canım ben de henüz hiç hissetmedim nasıl bir şey olduğunu da hiç bilmiyorum acaba bağırsak hareketlerinden ayırt edilir mi merakla bekliyorumBen de bakıyorum yok, kasılma olıyordu oda ilaçla durdu, ne biliyim hissetmek istiyorum artık, korkuyorum böyle. Allah korusun
İnşallah benzesin ablasınaBenim ilk kizimd oyleydikarnimdan cikacak gibi hareket ederdi , cok guzeldi gercektende eli ayagi durmuyor dogdugundan beri bakalim bu bebisi daha hissetmedim benzeyecek mi senin kizlar benzeyecek gibi miz miz olmasinlarda , hareketli olsunlar
Doktor ne dedii konuştunuz muuŞu tarama testlerini bulani cidden vurmak istiyorum bazen. Sabah 3lu tarama testine girdim. AFP olması gereken degerken 3 kat, beta hcg 1.5 kat fazla çıkmış. Doktor dün akşam her şey normal, çok güzel gidiyor dedi. Ama kan sonucuna göre bebekte sorun olabilirmiş. Akşam 6da arayacağım doktoru bakalım ne diyecek?
Canım sıkıldı
Çalışanlar kendine saklıyor genelde böyle şeyleri.Eşimin arkadaşının kardeşi calisiyormus denk gelmiş ona.Bizimki toplamış gelmiş ne var ne yok.Ayyy neresiymis ya orası bizim burdaki bimde oyuncak vs oluyor hiç kıyafet görmedim
Ben daha kan ilacına başlamadım başlasam demek ki tuvalete çadır kurcamKızlar bu arada benim bulantılarım 12.haftadan sonra artmıştı hatta kusmalar başlamıştı nedeni kan ilacıymış 12.haftada famarat kullanmaya başlamıştım bitince doktor gyno sanol ferro yazmıştı bu 2.ilaç daha kötü yapıp yeme içmeden tamamen kesince şüphelenip bıraktım salıdan beri kan ilacı yerine 1 kaşık pekmez içiyorum çok şükür bulantidan eser yok sizlerde de benzer bir durum varsa takibini yapın bence
Bende ebebek cıvıl falan baktim.Ve cidden fiyatlar çok artmış.Oglumda çok daha uygundu herşey.Neresiymiş orası, 2 gğndür internetten bakıyorum hep 40-50 tl zıbınlar.
Ben o fiyata bulsam toplardım hepsini
Cimcimenin kısmeti bakalım artık.Canım ekim basında bebek ürünleri geliyor her sene bime.Bende onu bekliyorum.En azından günlükleri falan alicam.Baya uygun oluyor.Kız inanamıyorum aldığınızın 2 katına almaya razıyım bana satar mısınızsiz geri oradan alırsınızz
Benjmde artmisti bende imom dan şüpheleniyorum.Onu içince hep çıkıyor illaki.O olmasa daha iyiyim sanki.Dr.ma soracam hemen.Kızlar bu arada benim bulantılarım 12.haftadan sonra artmıştı hatta kusmalar başlamıştı nedeni kan ilacıymış 12.haftada famarat kullanmaya başlamıştım bitince doktor gyno sanol ferro yazmıştı bu 2.ilaç daha kötü yapıp yeme içmeden tamamen kesince şüphelenip bıraktım salıdan beri kan ilacı yerine 1 kaşık pekmez içiyorum çok şükür bulantidan eser yok sizlerde de benzer bir durum varsa takibini yapın bence
Vala ben 2.5 3 kiloya yakın aldımKızlar kilo durumlarınız nasıl ben hamile kaldığımdan şimdiye kadar 1 kilo verdim diğer hamilelilklerimde bu olmamıştı
Evet canım gce ben buraya yazdım .sabah beste uyandım saat dokuza kadar uyuyamadım . Sonaylarin uykusuz geceleri şimdiden geldi bana . Sabah sekizde de hissettim .hatta bı tanesinde tam elim vardı ona vurdu bı anda kalbim bı tuhaf oldu .hani böyle düz yolda giderken bı anda yokuş aşağıya inen yol olur için hiar aynı öyle oldu . Ama bu zamanda düzenli hissedilmez ilk gebelikte Eger 20. Haftada ilk tekmeyi hissedersen baya güçlü oluyorlar .yerimden hoplamistim ben noluya lan diyeGunaydin kizlar.Artik hissediyorum bende cimcimemi.Dr.ma sordum 2.ve sonrası gebeliklerde daha erken hissedilir dedi.Ve birde annenin kg da tabi etkiliymis.Bunda daha erken hissettim.Ama henüz düzenli hareket etmiyorlar.20.haftadan itibaren daha net hissediliyormus.
Gözünaydın canım.Kızım oluyorr ya çok şükürdeğişmez heralde bu saatten sonra hala inanamıyorum
Ben 4 kg vermistim.Ilk 3ay.Suan 2sini geri aldım.Ilkinde bende hiç vermemiştim.Kızlar kilo durumlarınız nasıl ben hamile kaldığımdan şimdiye kadar 1 kilo verdim diğer hamilelilklerimde bu olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?