2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben hicbirsey hissetmiyorum bazen karnimda batma tarzi agrilar oluyor onun dışında tekme falan hiçbirsey yok insan heyecanlaniyor biran önce hissetmek istiyor :)

Amin canim. Kizların daha cok bulsnti yaptigini duyuyidum denkmi geldk ondanmı bilemedim tabi. Ilk cocuk hamileligi kolaymid . Istahli yemek secen cocuklarim var zorlaniyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Evet erkeklerde kizlar kadar degil galiba , benim koku hassasiyeti disinda mide bulantisi olmadi . Bir akrabam butun hamileligini hastanede gecirmisti . Cok zor mide bulantisi . Doktor ne diyor peki , ne zsmana gecebilirmis ?

Benim ilk kizimd oyleydi karnimdan cikacak gibi hareket ederdi , cok guzeldi gercektende eli ayagi durmuyor dogdugundan beri bakalim bu bebisi daha hissetmedim benzeyecek mi senin kizlar benzeyecek gibi miz miz olmasinlarda , hareketli olsunlar
İnşallah benzesin ablasına çok hareketli ama neşeli keyifli bi bebekti kızım. Beni yormadı uykusu düzenliydi. Hala daha kıpır kıpır çok pozitif bi çocuk çok şükür
Çoook heyecanlıyım 2 kızım olucağını bildikçe içim içime sığmıyo beni sen anlarsın biz de 2 kız kardeşiz ayrı şehirlerdeyiz ama günde 3-4 defa konuşuruz her şeyi paylaşırız. İnşallah kızlarım da teyzesiyle ben gibi olurLar

Kızlar bu arada benim bulantılarım 12.haftadan sonra artmıştı hatta kusmalar başlamıştı nedeni kan ilacıymış 12.haftada famarat kullanmaya başlamıştım bitince doktor gyno sanol ferro yazmıştı bu 2.ilaç daha kötü yapıp yeme içmeden tamamen kesince şüphelenip bıraktım salıdan beri kan ilacı yerine 1 kaşık pekmez içiyorum çok şükür bulantidan eser yok sizlerde de benzer bir durum varsa takibini yapın bence

Doktor ne dedii konuştunuz muu

Kızlar bir de benim minik hıçkırmaya da başladı ablası da çok hıçkırırdı. Çok hıçkıran bebek iştahlı olur derlerdi hakikaten doğunca iştahlıydı sonra ne olduysa gitti bitti o iştah şimdi de günde 2 defa falan hıçkırık hissediyorum ha bire hık hık tıklıyo karnım 2. Çocuğu asla düşünmüyorum derdim ama nasıl özlemişimmmm. Zaten kızımı doğurduğumda da hamileliğimi çok özledim diye ağlardım başlarda elim karnıma giderdi. Gerçekten mucize içimizde çok şükür Her dakikasının kıymetini bilelim ( dedi ve lavaboya koştu )

Ben daha kan ilacına başlamadım başlasam demek ki tuvalete çadır kurcam

Kız inanamıyorum aldığınızın 2 katına almaya razıyım bana satar mısınız siz geri oradan alırsınızz
Cimcimenin kısmeti bakalım artık.Canım ekim basında bebek ürünleri geliyor her sene bime.Bende onu bekliyorum.En azından günlükleri falan alicam.Baya uygun oluyor.

Benjmde artmisti bende imom dan şüpheleniyorum.Onu içince hep çıkıyor illaki.O olmasa daha iyiyim sanki.Dr.ma soracam hemen.

Kızlar defacto bebek bölümü de çok güzel oluyormuş ben de oraya bakıcam. Bir de çok uygun fiyatlı değil ama carterslar taş gibi oluyo yıka yıka giydir hiç tüylenme olmamıştı kızımda. Ordan da bakabilirsiniz kalıpları küçük oluyor ama esniyor uzun zaman giyebiliyorlar . Kızım yaz bebeğiydi ben onun çıtçıtlı atletleriyle geçirmiştim yazı.yine yazın yarım kollularını askılılarını alıcam. Bacaklar da cıbıl cıbıl kızımın tütüsü başında fiyonku eksik olmazdı ilk çocuk işte heves bunda daha rahat bırakcam çocuğu hatta pembelerden sıyrılıp unisex renkler seçiyorum hep

Kızlar kilo durumlarınız nasıl ben hamile kaldığımdan şimdiye kadar 1 kilo verdim diğer hamilelilklerimde bu olmamıştı

Dünden beri baş ağrısından kafa yanmasından ölüyorum zonkluyor kafam

Evet canım gce ben buraya yazdım .sabah beste uyandım saat dokuza kadar uyuyamadım . Sonaylarin uykusuz geceleri şimdiden geldi bana . Sabah sekizde de hissettim .hatta bı tanesinde tam elim vardı ona vurdu bı anda kalbim bı tuhaf oldu .hani böyle düz yolda giderken bı anda yokuş aşağıya inen yol olur için hiar aynı öyle oldu . Ama bu zamanda düzenli hissedilmez ilk gebelikte Eger 20. Haftada ilk tekmeyi hissedersen baya güçlü oluyorlar .yerimden hoplamistim ben noluya lan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…