2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Şuan 14+6 yım demek istemişim yanlış anlaşılma olmuş aynem bende 16 dan snra gıdıcem kesın soylesınler artık pozısyonu duzgun olmazsa kemık yapısına gore tahmın yapıyo olabılırler
Bende 11 ekim ve sonrası gunler 17 hafta içinde oluyorum ondan önce gitmesem iyi olur cinsiyet ayrımı yaptigimdan değil birşeyler alıyorum şimdiden mavi ve pembeden kaçmaktan sıkıldım

56 kiloydum 59 oldum 16. Haftadan itibaren 2 kilo birden aldım. Doktor ayda en fazla 2 kilo alman lazım diyo bakalım ne olacak
Normal alman ben henüz hiç almadım almamak da kötü çok alirsan ekmek hamur işi tatlıya dur dersin sağlıklı beslenirsin doktora sorarsın beslenme şeklini

Bende 11 ekim ve sonrası gunler 17 hafta içinde oluyorum ondan önce gitmesem iyi olur cinsiyet ayrımı yaptigimdan değil birşeyler alıyorum şimdiden mavi ve pembeden kaçmaktan sıkıldım
İlk cocugunz heralde bende ılkınde hıc merak etmemıstım ama bunda merak edıyorum cunku bır kolı abısınden kalan kıyafetlerı ayırma ıslemım var

Bu haftada söylediyse kesindir artık.Bana önce 13+6da kiz dedi.15+6da kesin kiz dedi.Dun sordum tekrar 17+1 de hala aynı deyince başladım.Insan inanamıyor ki.
Artık sürekli kız demiş görmüş demek ki hayırlı olsun alışveriş yap oh rahat rahat
Hoş ben ogrenmeden 3 tulum 2 muslin bir yelek bir penye hirka aldım bugün dayanamıyorum hem daha iyi oluyor 3 5 tane urunle makina calismaz yetmez hemde bir seferde almak zor böyle azar azar alıyorum

Günde 3 4 kere konuşmak mi erkek kardeşimle konuşuyoruz ama kiz kardeşim aramaz gelmez neden deyince işten çıkınca yoruluyorum birgün iznim var dedi çıktı.gorumcene vakit ayiriyorsun ama deyince evlenicem onu hoş tutmam lazım demiş.. kız kardeş erkek kardeş hayırlısını versin allah nokta..

Çok dogru soyluyorsunuz bende cok hayırsız kız evlat cok hayırlı gelınler kardesler gordum o yuzden ben hep hayırlısını ıstıyorum

Kızlar bugün kafama takılan birşey sorucam gündüz başladı hala var göbek deliğinin biraz üstü sol taraf batıyor sanki sürekli var olan var mı yatınca hissetmiyorum çok ayakta hissediyorum fazlaca sol göğüs biraz altında

Bi de abisinden kalanlar var onunkilerde çok renkliydi.Once onları secip alışverişe başlarım.Gunluk giyer uygun olanlari.Hos eşim daha dün tamam başlayalım alışverişe dedim markete gönderdim ordan bile bulmuş biseyler.Bende yavaş yavaş alırım.

Erkek bebege pembe giydirmek olmaz da.. kıza bütün renkler olur hepsini degerlendir kiz sanırım kafasına bir bandana tak tamamdır
Bende market takip edicem
Bugün bir pazar var gittim arabayla 3 tulum 2 penye kalin muslin büyükçe bir penye hırka kapşonlu bir yelek 130 TL aldım geldim aslında oturarak gittim ama pazarda yürüdüm ya ondan yoruldum heralde sol tarafım tık tık batıyor

Erkek bebege pembe giydirmek olmaz da.. kıza bütün renkler olur hepsini degerlendir kiz sanırım kafasına bir bandana tak tamamdır
Içimdeki alışveriş canavarını bi durdurabilsem.Insanın içi gidiyor o cicili bicili kıyafetleri görünce Kiz bebeğe seçenekte çokmus ya.Bakalim zaman gösterecek artık.

Içimdeki alışveriş canavarını bi durdurabilsem.Insanın içi gidiyor o cicili bicili kıyafetleri görünce Kiz bebeğe seçenekte çokmus ya.Bakalim zaman gösterecek artık.
Senin 17 hafta artık netleşir bende Ekim 11 i ve sonrası giderim inşallah söyler

Ooo maşallah toplayıp gelmişsin.Gule güle kullansın minigin.Biraz dinlen uzat ayakları.

Ooo maşallah toplayıp gelmişsin.Gule güle kullansın minigin.Biraz dinlen uzat ayakları.
Yatıyorum bir kalktım oraya gittim çokda sıkıldım aslında iyi geldi de bu batma hissi neyin nesi çözemedim geçmesini bekliyorum

Yatıyorum bir kalktım oraya gittim çokda sıkıldım aslında iyi geldi de bu batma hissi neyin nesi çözemedim geçmesini bekliyorum
Artık hemen en ufak harekette ağrılar oluyor.Ama havalar iyice soğuyunca napıcaz.Bi de alışverişi son zamanlara bırakmamak gerek.Agirlasinca çok zor oluyor.

Artık hemen en ufak harekette ağrılar oluyor.Ama havalar iyice soğuyunca napıcaz.Bi de alışverişi son zamanlara bırakmamak gerek.Agirlasinca çok zor oluyor.
Aslına bakarsan ondan gezip bakıp alıyorum şuan kilo bile almadım hafifim ama son aylarda gezecegimi sanmıyorum birde kış olucak malum..son 3 ayda ancak oda bebek arabası gibi büyük şeyler alınır

Ben 9 aylıkken yurumusum olabilir
Ben bir hafta kadar önce sol tarafta bes kere tık tik birşey duydum ama değildir dedim çok erken çünkü
17 hafta dedi doktor
hala 53.7 filan kilom almadım artık almaya başlamam lazim

Evet erkeklerde kizlar kadar degil galiba , benim koku hassasiyeti disinda mide bulantisi olmadi . Bir akrabam butun hamileligini hastanede gecirmisti . Cok zor mide bulantisi . Doktor ne diyor peki , ne zsmana gecebilirmis ?
Dr yapıcak birsey yok diyor. Ilac disında . 9 ay cekenler bile duyuyorum. Ben yersem o an midemi bulandirmayan seylerden bulantimi bastiriyor. Yemedigin surece bulanti var. Onun icin kilo vermedim.kilo aldim. Mısır patlatıp yagsiz ondan yoyorum mesela. Onun disinda bu gun yedigimi yarin tiksiniyorum. Ne yiyebilirim önden bilmiyorum tadinca anliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…