2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende aşı olmak istiyorum az daha gecsin istedim sadece bebek büyüyor malum ne yaşadınız merak ettim bende
Ben 3.dozumu oldum ilk 2 sinovac şimdi 3.olarak biontech . Sadece bi üşütme odu 1 gün şimdi gayet iyiyim malum çevremdeki herkes covid en son 9 yaşındaki ve 5 yaşındaki yeğenimde covid oldular geçen hafta.ve bana kalp doktorum çocuklu kişilerle mümkün olduğu kadar görüşme evede kimseyi alma bu süreçte dedi .

Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ,anne kalbi evlat kaç taneyse o kadar bölünüyor mutlaka ama şükür ki en yakınlarınız etrafinizdaymis inşallah bu zor günler geçecek bebeğinize kavuşup herşeyin telafisini yaparsınız ailece çok güzel gunleriniz olur

Bende hiç istemiyordum ama haberleri duydukça endişem arttı doktorum da ol deyince bu akşam biontech oldum. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza.

2 sinovac ı en son ne zaman oldunuz bende 2 sinovac lıyım ama doktorum olma aşı dedi bende covid olmaktansa aşıyı tercih ediyorum açıkcası

Biz de bebek bezi üreticilerinin ekmeğine yağ sürelim anca

Onu bende düşündüm de henüz yaptırmadım maddi olarak araba bu ay masraf çıkartmasa yaptırmayı düşünüyordum ama bakalım
Ah şu arabalar bazen her yere taksiyle gitmenin çok daha ucuz olduğunu düşünüyorum
Kuzenim hastanede çalışıyor hamile kadın doğum doktorları aşı olmuş. Erkek kadın doğum doktorlarının hamile eşleri de aşı olmuş şüpheleri olsa onlar vurulmazdı diye düşünerek bu akşam bende aşı oldum hakkımızda hayırlısı artık

Doktora gittin mi

Ti grubunu ben de 3 senedir takip ediyorum. Ybb denemedim ama ti yi yarı zamanlı kızımda denedim ama sabır isteyen bir iş vazgeçtim sonra. Bundan sonra da uğraşır mıyom bilmiyorum
2 çocukla zor olur muhtemelen. Ben de en azından denemeye değer diye düşünüyorum kendi adıma Umarım grubumuz çocuklardan sonra da aktif olur da deneyimlerimizi paylaşırız hep birlikte

Bende izledim o videoyu aklıma da yattı annem önce saçmalama dedi videoyu izleyince olabilir dedi ama o psikolojiyle yapabilir miyim hiç bilmiyorum yine de denemeyi düşünüyorum.
Ben dışarıda normal bebek bezi kullanırım denesemde yıkamak zor gelir bir de iyi yıkanmaz falan çocuk enfeksiyon kapmasın

Planlı masrafların yanına birde aniden arıza çıkartınca bütçeyi sarsıyor malesef zaten çok para giren bir ev değil olanı da araba yiyor sağolsun Normalde benim doktorum da ol dedi ama 2 sinovac duyunca kendine dikkat et dedi. Detaylı ultrasonda perinatolog a sorucam bakalım o ne dicek

kendine kullanırsın güzel bi fiyata aldıysan
Evet kendime sürerim yanmak iyi değil
Hepsini hamileyken mi oldun canım

2 sinovac ı en son ne zaman oldunuz bende 2 sinovac lıyım ama doktorum olma aşı dedi bende covid olmaktansa aşıyı tercih ediyorum açıkcası
2.doz sinovacı ben 3 mayısta olmuştum ondan sonra haziranda hamile kaldım canım .ilk benim doktorumda olma dedi sonra 1 hafta içinde fikir değiştirdi ol dedi .birazda ben ısrar ettim çünkü sinovacın pek bi koruyuculuğu yokmuş.olma desene doktor ben yine aşı olurdum sanırım

Benim sizden eski mart ayında oldum ben 2 dozu yan etki yaptı mı sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…