Ben 3.dozumu oldum ilk 2 sinovac şimdi 3.olarak biontech . Sadece bi üşütme odu 1 gün şimdi gayet iyiyim malum çevremdeki herkes covid en son 9 yaşındaki ve 5 yaşındaki yeğenimde covid oldular geçen hafta.ve bana kalp doktorum çocuklu kişilerle mümkün olduğu kadar görüşme evede kimseyi alma bu süreçte dedi .Bende aşı olmak istiyorum az daha gecsin istedim sadece bebek büyüyor malum ne yaşadınız merak ettim bende
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ,anne kalbi evlat kaç taneyse o kadar bölünüyor mutlaka ama şükür ki en yakınlarınız etrafinizdaymisKızlar geçen hafta serklaj olmuştum, bugün kontrole gittim Allah'a şükürler olsun yolunda herşey. Cinsiyet erkekti zaten değişmedi.
Yatacaksın bol bol dedi, 45 gün rapor verdi. Aman ayağa kalkma diyor.
Kızım 3.5 yaşında, onun için zor oluyor. Tek üzüldüğüm nokta kozımla ilgilenememek.
Bende hiç istemiyordum ama haberleri duydukça endişem arttı doktorum da ol deyince bu akşam biontech oldum. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza.Sağol canım ama ben hamile olmasaydım inan ki vurulmazdım o kadar istemiyordum ama çevremde de şahit oldum bazı şeylere o yüzden doktorumla konuşup olmaya karar verdim. Ben kendim için değil bebeğim için oldum şahsen şu durumda kovide yakalanmak çok daha fazla tehlikeli. Evdeyim dışarı çıkmıyorum çok fazla, çocuğum da yok okula giden, eşimde aşısını yaptırdı ama kafamdan ya kovid olursam sorusunu atamadım aşıdan daha tehlikeli bir durum özellikle son aylarda çevrem de şahit olmasam inanmazdım belki de ama şahit oldum ve bu beni çok korkuttu. Yan etki olarak çok hafif bir kol ağrım dışında çok şükür bir şey yok. Bence sende geciktirme aşını ol çünkü kovide yakalanmak çok daha tehlikeli ben Allah'ım bebeğim sana emanet diyerek vuruldum. Rabbim inşallah vebalini taşıyamayacağım bir şey vermesin.
2 sinovac ı en son ne zaman oldunuz bende 2 sinovac lıyım ama doktorum olma aşı dediBen 3.dozumu oldum ilk 2 sinovac şimdi 3.olarak biontech . Sadece bi üşütme odu 1 gün şimdi gayet iyiyim malum çevremdeki herkes covid en son 9 yaşındaki ve 5 yaşındaki yeğenimde covid oldular geçen hafta.ve bana kalp doktorum çocuklu kişilerle mümkün olduğu kadar görüşme evede kimseyi alma bu süreçte dedi .
Antikor testi yaptırıp bi bakın isterseniz ne durum da karar vermenize yardımcı olur belki2 sinovac ı en son ne zaman oldunuz bende 2 sinovac lıyım ama doktorum olma aşı dedibende covid olmaktansa aşıyı tercih ediyorum açıkcası
Onu bende düşündüm de henüz yaptırmadım maddi olarak araba bu ay masraf çıkartmasa yaptırmayı düşünüyordum ama bakalımAntikor testi yaptırıp bi bakın isterseniz ne durum da karar vermenize yardımcı olur belki
Biz de bebek bezi üreticilerinin ekmeğine yağ sürelim ancaGeçen anneme sordum kardeşlerimle hep aramız 14 ay nasıl bezle başa çıkıyordun dedim bez sorunu yoktu ki bebeğin kırkı çıkınca anlıyordum tuvalette dizime oturtuyordum bebek kendi yapardı kakasını öğreniyordu gerçekten hayal meyal hatırlıyorum kardeşim bebekti dizine koyuyordu yapıyordu bende şok olurdum
Ah şu arabalar bazen her yere taksiyle gitmenin çok daha ucuz olduğunu düşünüyorumOnu bende düşündüm de henüz yaptırmadım maddi olarak araba bu ay masraf çıkartmasa yaptırmayı düşünüyordum ama bakalım
2 çocukla zor olur muhtemelen. Ben de en azından denemeye değer diye düşünüyorum kendi adımaDoktora gittin mi
Ti grubunu ben de 3 senedir takip ediyorum. Ybb denemedim ama ti yi yarı zamanlı kızımda denedim ama sabır isteyen bir iş vazgeçtim sonra. Bundan sonra da uğraşır mıyom bilmiyorum
Bende izledim o videoyu aklıma da yattı annem önce saçmalama dedi videoyu izleyince olabilir dedi ama o psikolojiyle yapabilir miyim hiç bilmiyorum yine de denemeyi düşünüyorum.Kızlar selam, yıkanabilir bebek bezi araştıran, kullanmayı düşünen var mı aranızda? YouTube da Prema Sundari diye bi kadın çıktı karşıma bebeğinin bezini hiç bezlemiyor tuvaletinin geldiğini hareketlerinden anlayıp direkt klozete tutuyor bebeği mucize gibi bi şey. Ben çok etkilendim. Çevremden özellikle de annemden tepki göreceğimi biliyorum ama denemeyi de çok istiyorumHem çok çevreci, hem de çok ekonomik bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum ama çocuğun gelişimine ters bir etkisi olur mu acaba? Facebook'ta da bununla ilgili bir grup varmış tuvalet iletişimi diye oraya üye oldum bakalım tecrübe eden annelerin deneyiminden faydalanıp kendimi bu sürece hazırlayabilirim umarım.
Planlı masrafların yanına birde aniden arıza çıkartınca bütçeyi sarsıyor malesef zaten çok para giren bir ev değil olanı da araba yiyor sağolsunAh şu arabalar bazen her yere taksiyle gitmenin çok daha ucuz olduğunu düşünüyorum
Kuzenim hastanede çalışıyor hamile kadın doğum doktorları aşı olmuş. Erkek kadın doğum doktorlarının hamile eşleri de aşı olmuş şüpheleri olsa onlar vurulmazdı diye düşünerek bu akşam bende aşı oldum hakkımızda hayırlısı artık
Hiç bulunmadı yorumda.15.haftada göstermedi mi canım genital organını? Ay ben de 15 de gidicem, öğrenemez miyim? Bana kız gibi geldi paralel durmuş. Doktor yorumda bulundu mu?
Tahmin yok mu baskaBizimkinin halen cinsiyeti belli değil belki tahmini olan vardrEki Görüntüle 2923099
Evet kendime sürerim yanmak iyi değilkendine kullanırsın güzel bi fiyata aldıysan
Hepsini hamileyken mi oldun canımBen 3.dozumu oldum ilk 2 sinovac şimdi 3.olarak biontech . Sadece bi üşütme odu 1 gün şimdi gayet iyiyim malum çevremdeki herkes covid en son 9 yaşındaki ve 5 yaşındaki yeğenimde covid oldular geçen hafta.ve bana kalp doktorum çocuklu kişilerle mümkün olduğu kadar görüşme evede kimseyi alma bu süreçte dedi .
İlk 2sini hamile olmadan önce ,3.dozuda cumartesi oldum canımEvet kendime sürerim yanmak iyi değil
Hepsini hamileyken mi oldun canım
2.doz sinovacı ben 3 mayısta olmuştum ondan sonra haziranda hamile kaldım canım .ilk benim doktorumda olma dedi sonra 1 hafta içinde fikir değiştirdi ol dedi .birazda ben ısrar ettim çünkü sinovacın pek bi koruyuculuğu yokmuş.olma desene doktor ben yine aşı olurdum sanırım2 sinovac ı en son ne zaman oldunuz bende 2 sinovac lıyım ama doktorum olma aşı dedibende covid olmaktansa aşıyı tercih ediyorum açıkcası
Benim sizden eski mart ayında oldum ben 2 dozu yan etki yaptı mı sizde2.doz sinovacı ben 3 mayısta olmuştum ondan sonra haziranda hamile kaldım canım .ilk benim doktorumda olma dedi sonra 1 hafta içinde fikir değiştirdi ol dedi .birazda ben ısrar ettim çünkü sinovacın pek bi koruyuculuğu yokmuş.olma desene doktor ben yine aşı olurdum sanırım
Ateşim çıkmadı hiç ,zaten aşıdan sonra parol aldım. Bi üşütme geldi gece okadar canım .Benim sizden eski mart ayında oldum ben 2 dozu yan etki yaptı mı sizde
21 inde detaylı ultrason çektiricem o zaman perinataloga da bi sorucam sonrasında kendi doktoruma da. Doktor ol demedikçe içim rahat olamam aşıyı gibi geliyorSa
Ateşim çıkmadı hiç ,zaten aşıdan sonra parol aldım. Bi üşütme geldi gece okadar canım .
İnşallah.. Belki bende gaza gelip denerim2 çocukla zor olur muhtemelen. Ben de en azından denemeye değer diye düşünüyorum kendi adımaUmarım grubumuz çocuklardan sonra da aktif olur da deneyimlerimizi paylaşırız hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?