21 inde detaylı ultrason çektiricem o zaman perinataloga da bi sorucam sonrasında kendi doktoruma da. Doktor ol demedikçe içim rahat olamam aşıyı gibi geliyor
Senin için nasıl rahat ediyorsa öyle yap canım Ben kronik kalp rahatsızlığım olduğu için bebekten önce doktorlarım biraz beni düşünüyo onun için olmamı istediler
Bende dün akşam ikinci doz aşımı oldum son zamanlarda çıkına haberler gözümü korkutu doğrusu kendimi bebeğimi riske atmak istemedim çok belirsiz bi hastalık ne yapacağı beli değil risk almamak gerek bence şimdiki sadece kolum hafif ağrıyor başka yan etki yok şimdilik
Iyiyim cok sukur tesekkur ederim siz nasilsiniz ? Evet 15+1 de belli oldu cinsiyeti . Erkekmis. 5 hafta sonraya verdi randevumu doktorum. Siz nerelerdeydiniz
Bende dün akşam ikinci doz aşımı oldum son zamanlarda çıkına haberler gözümü korkutu doğrusu kendimi bebeğimi riske atmak istemedim çok belirsiz bi hastalık ne yapacağı beli değil risk almamak gerek bence şimdiki sadece kolum hafif ağrıyor başka yan etki yok şimdilik
Kızlar geçen hafta serklaj olmuştum, bugün kontrole gittim Allah'a şükürler olsun yolunda herşey. Cinsiyet erkekti zaten değişmedi.
Yatacaksın bol bol dedi, 45 gün rapor verdi. Aman ayağa kalkma diyor.
Kızım 3.5 yaşında, onun için zor oluyor. Tek üzüldüğüm nokta kozımla ilgilenememek.
Cok sevindim herseyin yolunda olmasina ve minik erkegimizin iyi olmasina insan ne olursa olsun hep kendinde bir eksiklik buluyor zaten cocuklara yetememek konusunda sen isteyerek ilgisiz birakmiyorsun . Cok sukur anneanne teyze filan var . Insallah kardesiyle beraber guzel oyunlar oynadigi gunleri de goreceksin o zaman mutlu olacaksin
Annemlerdeyim kiz bakamadim buralara bıraktım testleri artik baktım bunalacam dr a gitmeyi bekliyorum ama siz yinede yeni testler bulursaniz haber edin
Yaaa ben bu akşam yine sordum cihazı doktora doktorum diyor ki mümkün değil duymak, kendi nabzını ve aurt atışını duyarsın ama senin kendikini bebeğinki ancak 20li haftlarda duyulur diyor ne diyorsun
Bende bugun ruyamda hamıleyken baska bır arkadasın dogumuna katıldım ve bebege mavı kıyafet gıydırdk ustundede ıts a boy yazıyodu bıde esım benı aldatmıs ve umursamıyodu benı butun gece nefes nefes agladm kalktıgımdada nefes nefeseydım
Bende bugun ruyamda hamıleyken baska bır arkadasın dogumuna katıldım ve bebege mavı kıyafet gıydırdk ustundede ıts a boy yazıyodu bıde esım benı aldatmıs ve umursamıyodu benı butun gece nefes nefes agladm kalktıgımdada nefes nefeseydım
Hamilelik hormonlarından olsa gerek, bazen böyle rüyalar görüp kendimizi üzebiliyoruz Ben 3 gün önce yine kız çocuğu görmüştüm ama nasıl güleç anlatamam çok etkisinde kaldım ne zaman gözümü kapatsam gözümün önüne geliyor diğer gördüğüm rüyaları umursamıyorum
Hamilelik hormonlarından olsa gerek, bazen böyle rüyalar görüp kendimizi üzebiliyoruz Ben 3 gün önce yine kız çocuğu görmüştüm ama nasıl güleç anlatamam çok etkisinde kaldım ne zaman gözümü kapatsam gözümün önüne geliyor diğer gördüğüm rüyaları umursamıyorum
Ben bu miniği hissedememekten yoruldum ya bri ağrı girse endişe krizi en azından hareket hissetsem durduğunda endişelenirdim sizin ne alemde tekmeleriniz hareketleriniz kızlar
yok canım eğer öyle olsa damarım olan heryerden o sesi alabilirim ben sadece rahimin üstünden alıyorum o sesi. duymak ıstersen video atıyım sana ama burdan nasıl atılıyor bilmiyorum
yok canım eğer öyle olsa damarım olan heryerden o sesi alabilirim ben sadece rahimin üstünden alıyorum o sesi. duymak ıstersen video atıyım sana ama burdan nasıl atılıyor bilmiyorum
Valla rüyalarımızı yazsak 5 ciltlik roman olur eskiden kız bebiş görürdüm son zamanlarda erkek görmeye başladım ben de cumaya inş öğrencez doktor erkek diyodu nubda da erkek çıktı takvimlerde erkeği gösteriyo bakalım tutcak mı