2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
21 inde detaylı ultrason çektiricem o zaman perinataloga da bi sorucam sonrasında kendi doktoruma da. Doktor ol demedikçe içim rahat olamam aşıyı gibi geliyor
Senin için nasıl rahat ediyorsa öyle yap canım Ben kronik kalp rahatsızlığım olduğu için bebekten önce doktorlarım biraz beni düşünüyo onun için olmamı istediler

Bende dün akşam ikinci doz aşımı oldum son zamanlarda çıkına haberler gözümü korkutu doğrusu kendimi bebeğimi riske atmak istemedim çok belirsiz bi hastalık ne yapacağı beli değil risk almamak gerek bence şimdiki sadece kolum hafif ağrıyor başka yan etki yok şimdilik

Ravzaa hanım merhaba nasılsıniz çok giremedim kaçırdım yazışmaları. Simdi okuyordum. Cinsiyet belli oldu mu yavrunuzun
Iyiyim cok sukur tesekkur ederim siz nasilsiniz ? Evet 15+1 de belli oldu cinsiyeti . Erkekmis. 5 hafta sonraya verdi randevumu doktorum. Siz nerelerdeydiniz

Çok geçmiş olsun.Ikinize de şifa olsun canım inşallah.Bende çok korkuyorum artık.Persembe dr randevum var.Onunla konuşup olmak istiyorum.

Cok sevindim herseyin yolunda olmasina ve minik erkegimizin iyi olmasina insan ne olursa olsun hep kendinde bir eksiklik buluyor zaten cocuklara yetememek konusunda sen isteyerek ilgisiz birakmiyorsun . Cok sukur anneanne teyze filan var . Insallah kardesiyle beraber guzel oyunlar oynadigi gunleri de goreceksin o zaman mutlu olacaksin

Annemlerdeyim kiz bakamadim buralara bıraktım testleri artik baktım bunalacam dr a gitmeyi bekliyorum ama siz yinede yeni testler bulursaniz haber edin
Ben dün rüyada kız çocugu gördüm. Bakalım cuma doğru çıkacak mı sen de bir rüya patlat bu hafta deneyecek test kalmadı bizim için tek yol ultrason

Yaaa ben bu akşam yine sordum cihazı doktora doktorum diyor ki mümkün değil duymak, kendi nabzını ve aurt atışını duyarsın ama senin kendikini bebeğinki ancak 20li haftlarda duyulur diyor ne diyorsun
yok kuzum kesinlikle duyuluyor cuftuk cuftuk atıyor maşşalah iş makinası gibi ritmik bir ses aynı ultrasondaki gibi :)

Ben dün rüyada kız çocugu gördüm. Bakalım cuma doğru çıkacak mı sen de bir rüya patlat bu hafta deneyecek test kalmadı bizim için tek yol ultrason
Ben hamile kaldığımdan beri kiz görüyorum yani bebeklikten tut kızımı yetiskin haliyle bile gördüm evet kesinlikle artik ultrason

Bende bugun ruyamda hamıleyken baska bır arkadasın dogumuna katıldım ve bebege mavı kıyafet gıydırdk ustundede ıts a boy yazıyodu bıde esım benı aldatmıs ve umursamıyodu benı butun gece nefes nefes agladm kalktıgımdada nefes nefeseydım

Hamilelik hormonlarından olsa gerek, bazen böyle rüyalar görüp kendimizi üzebiliyoruz Ben 3 gün önce yine kız çocuğu görmüştüm ama nasıl güleç anlatamam çok etkisinde kaldım ne zaman gözümü kapatsam gözümün önüne geliyor diğer gördüğüm rüyaları umursamıyorum

Ne
Sızınkı cok guzel ruyaymıs gercektenben aylardır boyleyım sureklı korkunc ruyalar cok nadır guzel ruya goruyorum hayırlısı

işte bizim doktor diyor ki o duyduğun senin nabzın yada aurth damarınmış olmadığına emin misin diyorum :)
yok canım eğer öyle olsa damarım olan heryerden o sesi alabilirim ben sadece rahimin üstünden alıyorum o sesi. duymak ıstersen video atıyım sana ama burdan nasıl atılıyor bilmiyorum

yok canım eğer öyle olsa damarım olan heryerden o sesi alabilirim ben sadece rahimin üstünden alıyorum o sesi. duymak ıstersen video atıyım sana ama burdan nasıl atılıyor bilmiyorum
doğruysa sorun yok :) bizimkinin belki de teknolojik ürünlerle arası yoktur, biraz yaşlı :)

Aynı rüyaları görüyorum ben de sürekli ya ben aldatıyorum kocamı ya da o beni yıldım yeminle sürekli görmekten. Sonra tribe giriyorum eşime sarıyorum

Aynen gecende ben aldatmıstımruya kapatma dugmem olsada kapatsam
Valla rüyalarımızı yazsak 5 ciltlik roman olur eskiden kız bebiş görürdüm son zamanlarda erkek görmeye başladım ben de cumaya inş öğrencez doktor erkek diyodu nubda da erkek çıktı takvimlerde erkeği gösteriyo bakalım tutcak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…