merhaba canım bende o aletten almayı düşünüyorum da . özelden videoyu atabilir misin . gönderebilirsen tabi yoksa sorun değil. bende 12 haftalık gebeyim de . sen nisan topiği açmıştın sanırım o zamana kısmet olmamıştı hamilellik :)yok canım eğer öyle olsa damarım olan heryerden o sesi alabilirim ben sadece rahimin üstünden alıyorum o sesi. duymak ıstersen video atıyım sana ama burdan nasıl atılıyor bilmiyorum
O zaman hersey erkek dıyosa erkek olabılır benım nub erkektı ama doktor kıza benzettı bende dayanamıyorm haftaya persembeye kadarValla rüyalarımızı yazsak 5 ciltlik roman olureskiden kız bebiş görürdüm son zamanlarda erkek görmeye başladım ben de cumaya inş öğrencez doktor erkek diyodu nubda da erkek çıktı takvimlerde erkeği gösteriyo bakalım tutcak mı
evet canım hatırladım :)) atıyorum videoyu özeldenmerhaba canım bende o aletten almayı düşünüyorum da . özelden videoyu atabilir misin . gönderebilirsen tabi yoksa sorun değil. bende 12 haftalık gebeyim de . sen nisan topiği açmıştın sanırım o zamana kısmet olmamıştı hamilellik :)
Ben de normalde aksamüstü alırım randevuyu, bu hafta erken aldım öğlen 2 ye, ama bayagı sabrettik bu zamana kadarO zaman hersey erkek dıyosa erkek olabılır benım nub erkektı ama doktor kıza benzettı bende dayanamıyorm haftaya persembeye kadarbu hafta gıdıcem heralde benım nub dısındakı hersey kız kısmet bakalım
Hersey yolunda olmasına çok sevindim. Kanama nasil bitti mi?Kızlar geçen hafta serklaj olmuştum, bugün kontrole gittim Allah'a şükürler olsun yolunda herşey. Cinsiyet erkekti zaten değişmedi.
Yatacaksın bol bol dedi, 45 gün rapor verdi. Aman ayağa kalkma diyor.
Kızım 3.5 yaşında, onun için zor oluyor. Tek üzüldüğüm nokta kozımla ilgilenememek.
Ben de merak ettim. Özelden yazdım ama hesabı pasif. Kendi mi pasif yaptı acaba
İ sallah öyle bişey yapmaz yoksa cezası daha da uzarBen zahradanın hesabı cezaa alsa da başka hesap açıp geleceğinden emindim ama hala ses yok kendisinden
Ultrasona girmeden çikolata ye bir de öyle dene bak nasıl içerde halay çekicekŞimdi geldim Dr dan göstermedi minikim kapatmış bacaklarını haftaya kaldı artık cinsiyet öğrenmemiz
Sen bide h&m in sitesine bak kafayı yersinCinsiyeti belli olup da alışveriş yapanları şimdi anlıyorum galibadaha dün öğrendim cinsiyeti biraz araştırdım.erjekler içinde çok tatlı şeyler varmış ya . Hele e bebeğin internet sitesi hem çok pahalı değil hemde çok tatlis . Hiç mağazasında görmemiştim böyle şeyler . Dün cokbaktigim için sürekli reklamı çıkıyor buraya bakarken. Kendimi zor tutuyorum . Hepsi i alasim var hepsini
anlaşılırsa o daha büyük cezai galibaBen zahradanın hesabı cezaa alsa da başka hesap açıp geleceğinden emindim ama hala ses yok kendisinden
Ay dur yapma az önce biseyler sipariş edicektim ki hmn sildimSen bide h&m in sitesine bak kafayı yersin
Ben ordaki ürünlere aşık oldum resmen hiç gitmiyorum yanı başımda var gidersem asla çıkamamAy dur yapma az önce biseyler sipariş edicektim ki hmn sildimbu ay kızıma alışveriş yapmam lazım ya .öncelik onun olucak ama dayanamayıp şimdi h&m de bakicam galiba .
Aaa öyle mi bilmiyordum onuanlaşılırsa o daha büyük cezai galibao şimdi kesin okuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?