2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
yok canım eğer öyle olsa damarım olan heryerden o sesi alabilirim ben sadece rahimin üstünden alıyorum o sesi. duymak ıstersen video atıyım sana ama burdan nasıl atılıyor bilmiyorum
merhaba canım bende o aletten almayı düşünüyorum da . özelden videoyu atabilir misin . gönderebilirsen tabi yoksa sorun değil. bende 12 haftalık gebeyim de . sen nisan topiği açmıştın sanırım o zamana kısmet olmamıştı hamilellik :)

O zaman hersey erkek dıyosa erkek olabılır benım nub erkektı ama doktor kıza benzettı bende dayanamıyorm haftaya persembeye kadarbu hafta gıdıcem heralde benım nub dısındakı hersey kız kısmet bakalım

evet canım hatırladım :)) atıyorum videoyu özelden

O zaman hersey erkek dıyosa erkek olabılır benım nub erkektı ama doktor kıza benzettı bende dayanamıyorm haftaya persembeye kadarbu hafta gıdıcem heralde benım nub dısındakı hersey kız kısmet bakalım
Ben de normalde aksamüstü alırım randevuyu, bu hafta erken aldım öğlen 2 ye, ama bayagı sabrettik bu zamana kadar

Hersey yolunda olmasına çok sevindim. Kanama nasil bitti mi?
Bana da bugün serklaj yaptılar şükür iyi geçti. Hala ayaklarım uyuşuk his etmiyorum. Bugün kalkmak yasak. Doktor yaptığımız iyi oldu dedi. Uzunlukta simdi sorun yok ama rahim ağzı çok yumuşaktır dedi. Yarin normal bir şekilde devam edecekmisim. Eger hersey yolunda olursa perşembe eve gidebilirim inşallah.
Ben de kızımda uzak olduğum için çok üzülüyorum. ALLAH yardımcınız olsun inşallah.
Serklaj sıkıntı yapmazsa ınşallah en kısa zamanda kızınız la ilgilenirseniz.
Oyun hamuru ile oynabiliyor musun?
Yada memory gibi oyun kartları ile?
Yattığınız yerde belki olur.

Kızlar ya Z zahrada yı çok merak ettim, burası dışında ulaşabilecek olan var mı kendisine? İnşallah kötü bir haber fln almamıştır

Ben de merak ettim. Özelden yazdım ama hesabı pasif. Kendi mi pasif yaptı acaba

Sanıyorum ceza aldı bi arkadaş dün yazmıştı daha öncede böyle bi durum olmuş Site yönetimi ceza verince hesap geçici olarak pasif konuma geçiyor, kendi yaptığı birşey değil yani

Kuzular selamlar. Bizimde sabah randevumuz vardı minnokum kocaman bir bebişko olmuş. Maşallah simit ve çikolatalı süt yiyip gitmiştim, kıpır kıpır oynadı boyu kilosu iyi dedi. Son adet tarihini yakalamış, geç döllenme vardı. Tam 17 hafta olmuş. 1 ay sonra başka bir doktora yönlendirdi ayrıntılı ultrason için. Tamamlayıcı sigorta karşılamıyormuş 700₺ ücret verdi hastane, doktorum istersen dışarda da yaptırabilirsin dedi. Ankaradakileri bi araştırıcam bakalım. Onun dışında plasenta aşağıya yerleşmiş o yüzden ara ara lekelenmem oluyor benim. Bu yüzden oluyor dedi, 7.aya kadar yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi eğer çıkmazsa sezeryan olman gerekir ama daha çok vakit var moral bozma dedi. Kalsiyum ve magnezyum verdi, omegaya devam bi de kan hapı verdi. Baya uzun yazdım ama bizden haberler böyle

Cinsiyeti belli olup da alışveriş yapanları şimdi anlıyorum galiba daha dün öğrendim cinsiyeti biraz araştırdım.erjekler içinde çok tatlı şeyler varmış ya . Hele e bebeğin internet sitesi hem çok pahalı değil hemde çok tatlis . Hiç mağazasında görmemiştim böyle şeyler . Dün cokbaktigim için sürekli reklamı çıkıyor buraya bakarken. Kendimi zor tutuyorum . Hepsi i alasim var hepsini

Hanımlar rüyada cinsiyeti görmek tersi çıkıyor benden söylemesi ben doktor gidiceğim gün rüyamda doktor kızın olucak diyor hatta bende çok net görüyorum kız bebek ama oğlum olucak bi arkadaşımızda bebeği olucaktı rüyamda kız bebek müjdesi veriyorlardı oğlu oldu yani tersi çıkıyor genelde

Sen bide h&m in sitesine bak kafayı yersin

Ay dur yapma az önce biseyler sipariş edicektim ki hmn sildim bu ay kızıma alışveriş yapmam lazım ya .öncelik onun olucak ama dayanamayıp şimdi h&m de bakicam galiba .
Ben ordaki ürünlere aşık oldum resmen hiç gitmiyorum yanı başımda var gidersem asla çıkamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…