2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben oğlan gördüm ismini bile söyledi rüyamda ama doktor kıza benziyor dedi şimdi sabırla ekimin son hafta sonunu beklemek zorundayım doktor her cumartesi çalışmıyor

Ultrasona girmeden çikolata ye bir de öyle dene bak nasıl içerde halay çekicek
Ben 12 haftada şeker attım ağzıma aklıma geldi 10 dk sonra da girdim sanırım daha önce yemek lazım bacak bacak üstüne atmış uyuyordu ve uyanmadı da açsa görürüz ama dedi doktor

Iyiyim cok sukur tesekkur ederim siz nasilsiniz ? Evet 15+1 de belli oldu cinsiyeti . Erkekmis. 5 hafta sonraya verdi randevumu doktorum. Siz nerelerdeydiniz
Yaaaa çok sevindim değişik olacak bu sefer demekki ben iş yoğunluğundan çok fazla giremedim. Bir baktım 200e yakın konuşma gecmis ben de 12+3de gittim ikili tarama yaptı Dr. Çok şükür sonuçlar güzel çıktı. Cinsiyeti sormadim ama diğer çocuklarımı sordu. Kız hepsi dediğimde bu değişik olabilir dedi. Bir kaç sitede ultrason resminden yorum yapıyorlar onlara baktırdım, hepsi aynı şeyi söyledi. Tabiki öncelik sağlıklı olmaları ama işte insan çok merak ediyor, dördüncü de olsa sagliklica kucağımıza alırız hepimiz insallah

Ya bende baktım şimdi yazdığı mesajlara baktım cezamı aldı diye. Mayıs annelerinde tartışma olmuş sanırım oyuzden ceza almış olmalı ama okuyor mesajları da sanırım yazamıyor sadece

Ben de böyle düşündüm. Çünkü üzgün yazmıştı hesabına, merak ettim. En son çocuk hareket ediyor mu merak etmişti. Hamilelikte psikolojimiz gel gitli. Belki o da negatif bir gün yasadı dedim. Bende de olabiliyor negatüf günler

Bebişin iyi olmasına sevindim. 700 biraz fazlaymış umarım bulursun daha uygun fiyatlı güzel bir doktor

Ben 3 kez kız gördüm eşimde kız gördü kayınvalidem de kız görmüş sonuç kız

Kızlar geldim, kimseyle tartışmadım arkadaşımın cevaplarına like attım diye banlandım 1 saat önce açılması gerekiyordu açılmadı. arkadaşım da 2 gün banlanmış ben like attım diye 1 heralde birileri şikayet mi etti artık destek oldum diye bilemiyorum orasını

okudum tabiki yazdıklarınızı

daha önce giremedim diye başka mailden denedim 2 gün uzadı, anlamadım başka hesaptan denedim yine 2 gün uzadı ahaha sonra hala anlamadım öyle öyle 8 gün falan cezalı kalmıştım

Hoşgeldin iyi ki uzun süreli banlanmamışsın

Of o olay da neydi ya kaç gün bekledik seni daha da gitme allah aşkına

Ben de hamileliğimin başından beri erkek bebek görüyorum hep ayni bebeği bakalim kısmet inşallah aynısı da çıkar tersi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…