Ben oğlan gördüm ismini bile söyledi rüyamda ama doktor kıza benziyor dedi şimdi sabırla ekimin son hafta sonunu beklemek zorundayım doktor her cumartesi çalışmıyorHanımlar rüyada cinsiyeti görmek tersi çıkıyor benden söylemesi ben doktor gidiceğim gün rüyamda doktor kızın olucak diyor hatta bende çok net görüyorum kız bebek ama oğlum olucak bi arkadaşımızda bebeği olucaktı rüyamda kız bebek müjdesi veriyorlardı oğlu oldu yani tersi çıkıyor genelde
Ben 12 haftada şeker attım ağzıma aklıma geldi 10 dk sonra da girdim sanırım daha önce yemek lazım bacak bacak üstüne atmış uyuyordu ve uyanmadı da açsa görürüz ama dedi doktorUltrasona girmeden çikolata ye bir de öyle dene bak nasıl içerde halay çekicek
Neden ki ceza almışBen zahradanın hesabı cezaa alsa da başka hesap açıp geleceğinden emindim ama hala ses yok kendisinden
Yaaaa çok sevindim değişik olacak bu sefer demekkiIyiyim cok sukur tesekkur ederimsiz nasilsiniz ? Evet 15+1 de belli oldu cinsiyeti . Erkekmis. 5 hafta sonraya verdi randevumu doktorum. Siz nerelerdeydiniz
Haftaya tekrar çağırdı bol bol yerim artikUltrasona girmeden çikolata ye bir de öyle dene bak nasıl içerde halay çekicek
Hayır hayır ceza aldı diye bişey yok hesabı pasifmiş arkadaşlar ceza alınca da öyle oluyor diyince bende öyle de böylede gelebileceğini düşündüm dedim. Belki biraz uzaklaşmak istemiştir ondan pasif yapmıştırNeden ki ceza almış
Ya bende baktım şimdi yazdığı mesajlara baktım cezamı aldı diye. Mayıs annelerinde tartışma olmuş sanırım oyuzden ceza almış olmalıHayır hayır ceza aldı diye bişey yok hesabı pasifmiş arkadaşlar ceza alınca da öyle oluyor diyince bende öyle de böylede gelebileceğini düşündüm dedim. Belki biraz uzaklaşmak istemiştir ondan pasif yapmıştır
Ben de böyle düşündüm. Çünkü üzgün yazmıştı hesabına, merak ettim. En son çocuk hareket ediyor mu merak etmişti. Hamilelikte psikolojimiz gel gitli. Belki o da negatif bir gün yasadı dedim. Bende de olabiliyor negatüf günlerHayır hayır ceza aldı diye bişey yok hesabı pasifmiş arkadaşlar ceza alınca da öyle oluyor diyince bende öyle de böylede gelebileceğini düşündüm dedim. Belki biraz uzaklaşmak istemiştir ondan pasif yapmıştır
Aaaaa, stalkla yakaladın deseneYa bende baktım şimdi yazdığı mesajlara baktım cezamı aldı diye. Mayıs annelerinde tartışma olmuş sanırım oyuzden ceza almış olmalıama okuyor mesajları da sanırım yazamıyor sadece
Bebişin iyi olmasına sevindim. 700 biraz fazlaymış umarım bulursun daha uygun fiyatlı güzel bir doktorKuzular selamlar. Bizimde sabah randevumuz vardı minnokum kocaman bir bebişko olmuş. Maşallah simit ve çikolatalı süt yiyip gitmiştim, kıpır kıpır oynadı boyu kilosu iyi dedi. Son adet tarihini yakalamış, geç döllenme vardı. Tam 17 hafta olmuş. 1 ay sonra başka bir doktora yönlendirdi ayrıntılı ultrason için. Tamamlayıcı sigorta karşılamıyormuş 700₺ ücret verdi hastane, doktorum istersen dışarda da yaptırabilirsin dedi. Ankaradakileri bi araştırıcam bakalım. Onun dışında plasenta aşağıya yerleşmiş o yüzden ara ara lekelenmem oluyor benim. Bu yüzden oluyor dedi, 7.aya kadar yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi eğer çıkmazsa sezeryan olman gerekir ama daha çok vakit var moral bozma dedi. Kalsiyum ve magnezyum verdi, omegaya devam bi de kan hapı verdi. Baya uzun yazdım ama bizden haberler böyle
Ben 3 kez kız gördüm eşimde kız gördü kayınvalidem de kız görmüş sonuç kızHanımlar rüyada cinsiyeti görmek tersi çıkıyor benden söylemesi ben doktor gidiceğim gün rüyamda doktor kızın olucak diyor hatta bende çok net görüyorum kız bebek ama oğlum olucak bi arkadaşımızda bebeği olucaktı rüyamda kız bebek müjdesi veriyorlardı oğlu oldu yani tersi çıkıyor genelde
Hoşgeldin iyi ki uzun süreli banlanmamışsınKızlar geldim, kimseyle tartışmadım arkadaşımın cevaplarına like attım diye banlandım 1 saat önce açılması gerekiyordu açılmadı. arkadaşım da 2 gün banlanmış ben like attım diye 1 heralde
okudum tabiki yazdıklarınızı
daha önce giremedim diye başka mailden denedim 2 gün uzadı, anlamadım başka hesaptan denedim yine 2 gün uzadı ahaha sonra hala anlamadım öyle öyle 8 gün falan cezalı kalmıştım
Kızlar geldim, kimseyle tartışmadım arkadaşımın cevaplarına like attım diye banlandım 1 saat önce açılması gerekiyordu açılmadı. arkadaşım da 2 gün banlanmış ben like attım diye 1 heraldebirileri şikayet mi etti artık destek oldum diye bilemiyorum orasını
okudum tabiki yazdıklarınızı
daha önce giremedim diye başka mailden denedim 2 gün uzadı, anlamadım başka hesaptan denedim yine 2 gün uzadı ahaha sonra hala anlamadım öyle öyle 8 gün falan cezalı kalmıştım
ahah hatırlıyo musun kanlı kaset test yapmıştım da kanlıvebanlı diye nick almıştım helal olsun diyeceklerine 2 gün daha vermişlerdiOf o olay da neydi ya kaç gün bekledik senidaha da gitme allah aşkına
ahah hatırlıyo musun kanlı kaset test yapmıştım da kanlıvebanlı diye nick almıştım helal olsun diyeceklerine 2 gün daha vermişlerdi
Ben de hamileliğimin başından beri erkek bebek görüyorum hep ayni bebeği bakalim kısmet inşallah aynısı da çıkar tersi olmazHanımlar rüyada cinsiyeti görmek tersi çıkıyor benden söylemesi ben doktor gidiceğim gün rüyamda doktor kızın olucak diyor hatta bende çok net görüyorum kız bebek ama oğlum olucak bi arkadaşımızda bebeği olucaktı rüyamda kız bebek müjdesi veriyorlardı oğlu oldu yani tersi çıkıyor genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?