2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de cinsiyette çok meraktayim ne ki acaba öğrendiğiniz özel değilse öğrenebilir miyim

Ben de normalde aksamüstü alırım randevuyu, bu hafta erken aldım öğlen 2 ye, ama bayagı sabrettik bu zamana kadar
Aynen bencede bende yarına 13.05 e aldım ıkı doktora farklı zamanlarda gıdıyorum bıraz agrılarım var gıdeyım en ıyısı ıcım rahat etsın yarın 15+4 oluyorum kesın netlesmezde bebıs ıyımı dıye meraklanıyorum ne yapayım

Ben de cinsiyette çok meraktayim ne ki acaba öğrendiğiniz özel değilse öğrenebilir miyim
Yok cnm özel değil tabiki sadece cok hurafeleri yaptım artık burdakileri baktırmamak icin özele yazdım ögrendigim şey bebegin ense kalınlığına göre cinsiyet eğer 1.3 'ün altindaysa kız 1.3 'ün üstündeyse erkek olma ihtimali yüksekmiş birde böyle bisey duydum crl si yüksek olan bebek kiz düşük olanda erkek olabilirmiş tabi doğruluğunu bilemem

Ben de cinsiyeti öğrenmeden bi rüya görmüştüm.Eski dr.uma gidiyorum kontrole bana bi kağıda erkek yazıp veriyordu.Ama en son kontrolde şimdiki dr.um kesin kiz dedi.Bende de tersi cıktı.

Kuzu 21.haftada ayrıntılı ultrasona gidicem 24. Haftada şeker yüklemesine.

Kız yok tam foto cekcez sırtını döndü tosun paşa net bir fotosu yok bu sefer
tokluğun açlığın nasıldııı Yarın tahlil falan olcak aç gel dedi öncekilerde şeker yiyip yiyip kudurtuyodum çocuğu şimdi ölü balık gibi yatacak yavrum yüzü dönük yatsa bari

Son düzenleme:
İnşallah çok sağol canım
Amin.
Kanama bitti, zaten plasenta kaynaklı değilmiş, eski doktorum yanlış teşhis koymuş. Rahim ağzına yakın kanama varmış, baya üstten dikince ilaçlarıda kullanınca geçti şükürler olsun, bi daha da olmaz inşallah.
Sana da geçmiş olsun, zaten risk yokken dikiş olunca hep yat demiyorlar. Doğuma yani 39.haftaya kadar tutsun inşallah..
Kızınla da 2 gün sonra kavuşcaksın inşallah.
Benim kızımla oynama imkanım yok ateşli çünkü, ablam da kalıyor. Benim aşım yok diye yaklaştırmadı eşim. Ablamlarda herkes grip oldu, korona testi yaptırmaya gitti ablam. İnşallah test sonucu temiz çıkarda kavuşuruz kızımla.
Z zahrada hoş geldin, yokluğun çok belli oluyor

Kızlar dün bebişi hissediyordum bugünde hiçbir şekilde hissetmiyorum yok sanki anlamadım gitti sanki göbeğimde söndü öyle bi hisssiyat geldi umarım iyidir

Kızlar dün bebişi hissediyordum bugünde hiçbir şekilde hissetmiyorum yok sanki anlamadım gitti sanki göbeğimde söndü öyle bi hisssiyat geldi umarım iyidir
Ben nerdeyse 3 gundur hıssetmıyorum onceden fıkır fıkırdı bende kırkmaya basladım yogun calısıyorum dıye yorgun mu kaldıkı dıyorum o yuzden yrn doktora gıdıcem sızdede bendede ınsallah yoktur bır sıkıntı ıcımızı ferah tutmaya calısalım

ayy inşallah negatif gelir sonuçlar sende kavuşursuun nasıl özlemişsindir tahmin edemiyorum m hoşbulduk cicim <3
Z zahrada gercekten eksıklıgını cok hıssedıyoruz akıllı dur gıtme baska gruplara
kuzum valla görüp görüp yazamamam cezaların en büyüğü hele ki benim çene düşüklüğümü biliyosunuz

valla ben hiç hissedemedim galiba 1 aydır da haberim yok çocuktan diye kabus üstüne kabus görüyorum nasıl hissediyosunuz ya yer değiştirdiğini falan anlıyo musunuz pıt pıt mı hissediyosunuz

valla ben hiç hissedemedim galiba 1 aydır da haberim yok çocuktan diye kabus üstüne kabus görüyorum nasıl hissediyosunuz ya yer değiştirdiğini falan anlıyo musunuz pıt pıt mı hissediyosunuz
Mınık tekmeler pıt pıtlar aksam yatınca hareketlenmeler fılan hersey oluyodu anlayosun bagırsak gıbı degıl ama ıkıncı dıye hızlı anladm galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…