2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay evet bizimkiler kedi gibi sürekli uyuyor mu acaba bilmiyorum ki bi tıkırdatsa yeter ayırt edebileceğimiz şekilde :d kendimi dinleye dinleye bir hal oldum az önce yastıktan pıt pıt tekme geldi psikolojik

Simdiki zamanin hamilelikleride tuhaf eskilerde hep tutarmis benim 3 kizdaki belirtiler hepfarkliydi. Insan hep merak ediyor ama kaynanam gostermiyorsa kizdir derdi , bende sadece o tuttu
Banada öyle dediler göstermiyorsa kızdır dediler ilk oğlum 5 aylık gösterdi bu karnımda ki kendini sakladı doktorum git tatlı ye 1 2 saat sonra gel bakim dedi öyle yaptım gördük şükür yani oğlanlarda kendini saklaya biliyor

yaa bak hicbir teaori tutmuyor . Banada birisi 9.ayda kesin erkek demisti doktor demisti ama sonunda kiz oldugunu ogrenince , kaynanam ben demistim ben demistim diyordu o yuzden bunda cinsiyeti ogrenmeden soylemedim. 17.haftada soyledim hamile oldugumu

Bu arada benim bütün teoriler erkek diyordu cin takvim Rus takvim mi ay takvimi ramiz ve nud teorisi hepsi erkek çıkıyordu sadece yüzük denemedim onada hep unuttum yapmayı artık hangi teori tutu bilemiyorum

Ay evet bizimkiler kedi gibi sürekli uyuyor mu acaba bilmiyorum ki bi tıkırdatsa yeter ayırt edebileceğimiz şekilde :d kendimi dinleye dinleye bir hal oldum az önce yastıktan pıt pıt tekme geldi psikolojik
Bu arada ayrıntılı ultrason için, 22.haftada dedi bana.
Kalp carpıntısı için de arada olması normal ama sürekli olursa veya artarsa konusalım tekrardan dedi. Rahatsız edici boyutta olunca kardiyolojiye yönlendiriyorlarmış.

Senin kontrolun yarın mıydı?

evet evet yarın heyecandan koltukla beraber atıyor kalbim komple sallanıyoruz psikolojik heralde bendeki bu çarpıntılar ama arada öyle artıyor ki öksürtmeye başlıyor çok ilginç

evet evet yarın heyecandan koltukla beraber atıyor kalbim komple sallanıyoruz psikolojik heralde bendeki bu çarpıntılar ama arada öyle artıyor ki öksürtmeye başlıyor çok ilginç
Ayy aynı ben, sallantı hariç öksürtme bana da oluyor, sanki öksürünce hem nefesim hem de nabzım normale dönüyor gibi oluyor hatta. Öksürüyorum öyle carpıntılae gelince bakalım yarın sana ne diyecek. Güzel haberleri bekliyoruz

Keşke tek bulantı olsa.2haftadir aşırı kusma da başladı.Ve hala kg gectim gr bile Almadım.14+5 olmuşuz.Her kafadan bi ses. Sen niye çok zayıfladın bebekte mi bisey var diyip duruyorlar.
Sacmalamislar bende 2 haftalık mide bulantısı cektigim dönemde kilo vermistim gayette sağlıklıyım suan 16 haftalığım her konuşanı dinleme herkesin farklı geçiyor. Bende bebisi hic ultrasonda görmesem hamile olduguma ben bile inanmicam o kadar rahat ve belirtisiz geciriyorum. Ama her gittiğimde bebegim gayette sağlıklı büyüyor sadece benim önceki 4 dusugmden dolayı paso yatiyorum iste biraz sıkıcı geçiyor

Yanlış yönlendirmek istemem ama bence değil çünkü bende tarif ettigin sekilde doktoruma qrada atıyor ve hafif sancım oluyor dediğimde normal demisti. O kasılma farklidir endişelenme bence

13 hafta oldum bugün moralim çok bozuk düşük olcak diye ve agrım var hafif hafif
Ağrı hep olur düşünüp psikolojik etkileme kendini ama bence baska doktorada gidip şansınızı deneyin böyle zamanlarda ben iyi ki değiştirmişim şuan cok şükür güzel gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…