Yok cnm özel değil tabiki sadece cok hurafeleri yaptım artık burdakileri baktırmamak icin özele yazdım ögrendigim şey bebegin ense kalınlığına göre cinsiyet eğer 1.3 'ün altindaysa kız 1.3 'ün üstündeyse erkek olma ihtimali yüksekmiş birde böyle bisey duydum crl si yüksek olan bebek kiz düşük olanda erkek olabilirmiş tabi doğruluğunu bilemem
Canım gözün aydın. Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Küçük kızın da ins iyice toparlaninca anneciginin ilgisine kavuşacak. Sağlık olsun onunda sırası gelecek ins
Kızlar dün doktora rahmin sol tarafında hissettiğim tümseklikten bahsettim, rahim kasılması falan demedi çok inceledi miyom falan mı var diye baktım ama görünmüyor bişey belki zayıf olduğun için rahim hareketlerini hissetmişsindir ama bebek o kadar tümsek yapamaz daha dedi ben de hem emin olmak hem de cinsiyeti öğrenebilmek için yakın zamana randevu aldım başka drdan
Korka korka tartıldım genelde sabah aç karnına tartılırım ama merak ettim 1.5 kilo almışım 5 haftada bu kadar yememe 1.5 kilo çok gelmedi gözüme sevindim çok
Hiç bi riskten bahsetmedi, benim de farklı bi şikayetim yok ama hem cinsiyet için şansımı denemek istiyorum hem de belki daha iyi bir dra denk gelirim diye gidiyim dedim
Ama şimdi şöyle de bi durum var devletteki doktorlar günde kaç kişi bakıyolar allah bilir beyin gitmiştir artık olcak okadar ben devlete gittiğimde azarı yiyip çıkmıştım git kendi doktorun baksın demişti ben de cimere şikayet etmiştim
Hiç bi riskten bahsetmedi, benim de farklı bi şikayetim yok ama hem cinsiyet için şansımı denemek istiyorum hem de belki daha iyi bir dra denk gelirim diye gidiyim dedim
Evet ya o da doğru ama seninki de napmış ya Allah doktorun da insanın da iyisiyle karşılaştırsın
Ay bu işinden de çıkamayız hafta hafta degişiyor. 11.hafta en fazla 4cm oluyomuş bu ölçü şimdi netten baktım. Ben cumayı bekliyim sakin sakin
Ama macera oldu, gittim baktım ultrason fotolarına, search ettim. Bi heyecan yasadım. Hamilelik aksiyonu da bunlar
valla ben hiç hissedemedim galiba 1 aydır da haberim yok çocuktan diye kabus üstüne kabus görüyorum nasıl hissediyosunuz ya yer değiştirdiğini falan anlıyo musunuz pıt pıt mı hissediyosunuz
Ya bende de hiç bi tık, hiç bi his yok. Pazartesi sabah kontrolum vardı, kapıdan girdim kadının nerdeyse ilk sorusu “nasıl, hissetmeye başladın mı hareketleri” oldu. İyice sinirim bozuldu. İlk hamilelik vs, gec hissedebilirsin dedi sonra da. Bozuldum yani.