2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Anladım canım ben yaptırmadım ikili test bundan öğrenmeyecem cin takvimi ne baktım yüzük testi yaptım başka bilmiyorum

Canım gözün aydın. Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Küçük kızın da ins iyice toparlaninca anneciginin ilgisine kavuşacak. Sağlık olsun onunda sırası gelecek ins
Çok sağol canım, bugün kızımı doktora götğrdü bavası, covit olabilir demiş
Keşke anasınıfına göndermeseydim. İnşallah covit değildir.
Rahim hareketi kasılma olmuyor mu, bu haftalarda rahim hızlı büyüdüğü için normal aslında. Riskli bi durum yoksa endşşe etme

ahh aynı ben geçen hafta hissettim.dersteyken kıpraştı. ama bu ara yok bişeyy

Hiç bi riskten bahsetmedi, benim de farklı bi şikayetim yok ama hem cinsiyet için şansımı denemek istiyorum hem de belki daha iyi bir dra denk gelirim diye gidiyim dedim
Evet ya o da doğru ama seninki de napmış ya Allah doktorun da insanın da iyisiyle karşılaştırsın

Amin şimdiki doktorumdan çok memnunum aşılamayı yapan da kendisi ilk denemede tuttu çok şükür o yüzden bırakmıyorum adamı

Evet ben cm demedim ki zaten mm olarak yazıyor kâğıtta bunu cinsiyeti bilen anneler yazsa keşke belki bu teori tutar bari
Ay bu işinden de çıkamayız hafta hafta degişiyor. 11.hafta en fazla 4cm oluyomuş bu ölçü şimdi netten baktım. Ben cumayı bekliyim sakin sakin
Ama macera oldu, gittim baktım ultrason fotolarına, search ettim. Bi heyecan yasadım. Hamilelik aksiyonu da bunlar

valla ben hiç hissedemedim galiba 1 aydır da haberim yok çocuktan diye kabus üstüne kabus görüyorum nasıl hissediyosunuz ya yer değiştirdiğini falan anlıyo musunuz pıt pıt mı hissediyosunuz
Ya bende de hiç bi tık, hiç bi his yok. Pazartesi sabah kontrolum vardı, kapıdan girdim kadının nerdeyse ilk sorusu “nasıl, hissetmeye başladın mı hareketleri” oldu. İyice sinirim bozuldu. İlk hamilelik vs, gec hissedebilirsin dedi sonra da. Bozuldum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…